• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

Selamlar:3::3: cuma günü açıklanacakmış sonuç ama sanırım o zamana kadar kalp krizinden gidebilirimmm:18::18::18:

Son düzenleme:
Aynen bugün gördüm cuma olduğunu o andan itibaren zaman durdu sanki kalbimde sıkışmaya başladı derin nefeslerde başladı off off hemen yarın açıklansa süpriz yapsalar:37::37:.

Aynen bugün gördüm cuma olduğunu o andan itibaren zaman durdu sanki kalbimde sıkışmaya başladı derin nefeslerde başladı off off hemen yarın açıklansa süpriz yapsalar:37::37:.

ya valla ne iyi olur resmen 1 hafta ömrümden ömür gidecek sanki :26:

haklısın valla benimkisi de laf inş. hiçbirimize vurmaz :) sen ne istyodun:52:

ben meslek lisesi zedeyim. O yüzden 4yıllık hakkım yok gibi birşey.Bende Samsundaki iki yıllıkları yazdım sağlık yazdım Yaşlı bakımı harita kadastro adalet falan yazdım bide açıköğretm yazdım lojistik.Sen ne yazdın

ben meslek lisesi zedeyim. O yüzden 4yıllık hakkım yok gibi birşey.Bende Samsundaki iki yıllıkları yazdım sağlık yazdım Yaşlı bakımı harita kadastro adalet falan yazdım bide açıköğretm yazdım lojistik.Sen ne yazdın

aa gerçekten mi :1: bende meslek lisesi :9: bende samsun tercih yaptım ama ben bilgisayar o yuzden programcılık tercih ettim :89:

artık hayılrısı hakkımızda hiçte sabırlı değilimdir nolcak bılmıyorum :(

Aynen artık yapacak birşey yok biz yapacağımızı yaptık bundan sonrası kader artık.Babamda başladı zatenn yine ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun sanki kazanamazsan üzülme diyor.Daha çok üzüyor beni bu konuşma:53::53::53:

birde saat:15.00 . 9da olsaydı bari o saatte kadar uyuyamam ben ya of ömrümüzü yedi bu sene ÖSYM

geçen sene sınav yerleştirme sonuçları hep 10da açıklandı bu adam geldiğinden beri 2de açıklanıyodu bu sefer iyice abartıp 3de açıklıcakmş yaa seneye artık 5de açıklar :D

merhaba kızlar bende sizdenim. gerçekten geçmek bilmiyo bu 1 hfta ömrümden ömür gidiyo valla :D
bu 3 te açıklanması ne saçma ya. cuma günü olucakta bide saat 3ü beklicez. nasıl geçer zaman bilmem :1::1:

Back