2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kalp seklindeydi anahtarlik..iki parcaya bölük..birinde onun ismi birinde benim...
heheh cal canim..dur resminide ekleyeyimde gör...ama ben btn isimleri yazdirdim...

kiiz bunalima falan girme hep evde oturmakla...is okuldami yok?
giit barii biraz yürü falaan...hihi

burcum akrepde bana dokunulmadigi sürece sakinimdiir... =)

anaam bize diyen de akrep çıktı :)
çok sadıktır oğlaklar, tam bir dosttur ama çok pis inattır :)

anam sorma gitsin hee.en nefret ettiğim huyum.bişeye inat edersem asla vazgeçmem.en basitinden çok yakın akrabamızın düğününde babam kıyafetimi açık bulduğu için giydirmedi bende ona inat gitmedim.geldi giyceksen giy dedi ama inadına giymedim de gitmedim.yani inat olunca kendime yapsam bilee affetmem.en çokta nişanlımla inatlaşırız.beni çok kızdırdığında bak ya adam ol yada hayat boyu seni ne bırakırım nede sana güzel bir an yaşatırım hayatını cehenneme çeviririm derim.oda o zaman sende mutlu olamassın der.cvp şudur.olabilir seni mutsuz edicem ya o en büyük zevk derim bana sen delirmişssin der ozamanlardahemencik değişir.bilir çünkü inadımı:))))

sevgililer günü hasılatları bukadarcık heralde.diğerleri yazmamış.bende de yok anam hiçbişiy.ama bende almadığım için tavfra yapamıyorum.hiçbişey yokmuş gibi yaşıyoruz bakalım:)))

Son düzenleme:

yaaa ama bunlar çok güzel yaaa:2:bende istiyom bunlardan banada allsana nolurrrrrrrrrrrr;((( yada nerden bulucam onu sölee bende alcammmburda yoktur eminim öle şeylerr.

bulanıma girmedim de ot gibi yaşıyorum.sabaha kadar pc başındayım.öğlen 2 de kalkıp kahvaltı ediyorum işte ondan sonrada evde geçiyor zaman.iş yok bacım buralarda ilçedeyim ben.aslında varda ya paride it gibi koşturcan yada sağlam bi dayın olcak.açıktan okuyorum zaten oda olmasa napardım bilmşyom.işe girmeyi düşündüm ama.tam evin inşatı,eşyalar,düğün hazırlığı zamanı ok saçma olcak diyee vazgeçtim.rahatça ilgileniyim hepsiyle işte.düğünden sonra bakıcam artık.nişanlım bana bırakıyor.ama evde olmam taraftarı özel sektör çok zor bazen çok şeye katlanman gerekiyor diyoer haklıda.oda benim zorluk çekmemi istemiyor.ama çok sıkılırsan gir mutlaka istersen altınlarınla bi dükkan aç falan diyor ya bilmiyorum nasip kısmet artıkDD

ya kızlar artık ufaktan paylaşımlara başlasak diyorum.mesela bütçelerimiz nekadar,ne aldık ne almadık,hangi markaları alıcaz... okadar çok şey varki ooo say say bitmez.biyerlerden başlayalımda birbirimize yardımcı olalım en azından netteki kampalardan,indirimlerden birbirimizi haberdar edelimki diğer arkadaşlarda faydalansın.bu arada çeyizlerimizdende azcık resim ekleyelimde kimde neler varmış bi görelimDDtabi resim eklemeyi başarabilirsemmDD

bakalım nişanlığımı eklemeye çalışıcam başarabilicemmiDDD bu arada benim beğendiğim bi nişanlık değildi bu bakalım siz neler düşünüceksiniz.bu arada sizlerde ekleyinn mutlakaa:)))

evet mmsj yolluyorum hadi bakalşım hayırlısı:)))

yaşasınnnn ekledimmmmmmmmmmm yubbiiii

neyse bundan sonra sürekli bişeyler ekler dururumm DDD

anahtarligi ben isvicrede yaptirdim..
ben nisanligini begendiim güzel duruyoor bence...benim nisanim olmadigi icin resim koyamicagim..ama kesin aldim esyalari koyarim..tabi pek isinize yaramaz belkide neyse fikir olur..
valla ben bu miktar fln diye birsey demedim..karismiyorumda..hepsi ailelerin arasinda..kinaligimi aldim bindallimi aldim iste..davetiyeler basildi...tabak takimimi aldiim fln iste =)

ayy kizlar sefim beni simdi deli falan sanacak..durmadan siritiyorum bgn gine..nisanlim arabanin icine gül koymus...araba binecegim vakit gördüüüm..cok mutlu oldum..simdi düsündükce gülüyorum =)

bak sen şuna havada atarmış banaainsan söle arkadaşım hemen yaptırıyım senin içinde der nerdeeeenişanlığıma gelince ben parlament mavisi beğendim bu yılın modası olan elbise modellerinden kalçaya kadar oturuyor ordan aşağısı hafif kabarık tek omuzluydu saçlarımda alevli bakırdı.çok yakışmış çok gösterişli olmuştu.yanımdada para olmadığından kapora verdim 2 hafta sonra gidip alıcaktım.bu arada izmirden beğenmiştim elbiseyi.2 hafta sonra gittik bi baktım adiiii.... kadın satmış benim elbiseyi sinirden ölcektim.saat olmuş 2 nişana 4 gün kalmış nerden bulcam nasıl yapcam.mecbur kemeraltına gitik çok beğenmesemde mecbur bunu aldım.ama o kadına çok beddua ettim.birde bana bak karar değiştirirseniz kaporayı vermem ona göre diye artistlik falanda yapıyordu.anlıycağın kötü geçti.

nişanlım 30.000 bin ayırdı.ama evin dekarasyonuna başladık oraya 15 bin gider kesinlikle.15.bin kalıyor ee ailemde 10 bin yardımda bulunucak anlıycağın 25 bine herşeyimi alıcam.biz herşeye ortak girdik.hepsi alınıcak yarı fiyatına bölünecek.bakalım allah herkese yardımcı olsun.bende eklerim bundan sonra alınanları.

bak canım nişanlım bunları minteksten almıştı.ben beğenip kodunu söyledim.oda istanbul dönüşünde aldı geldi.bakayım varsa eklerim.

aa ayipsin yaptirayim...

amaan salla insallah gelinligin istedigin gibii oluur...ama buda güzel inan...

bizim beyaz esya almamiza gerek yok oyüzden mobilyaya okdr gitmez..gitsede umrumda degil..harcasinlar
ama carsaflar güzel...hele en sondaki =)

canım benimm sağolasın yaptırmış kadar olduninşallah canım inan sırf buyüzden araştırma yapmıyorum.zamanı gelince gidicem en beğendiğimi alıcam.şimdi bişey beğenirim ben bulamamda onu yaptırsamda istediğim gibi olmaz.en iyisimi hiç araştırma yapmamak:)))görür görmez vurulacağım bi gelinlik istiyorum.harcasınlar kıss bi defa evleniyoss şunun şurasında dimi amaa:)))nevresim takımlarım daha var ama eklenmiyor çıldırcammmresimlerimde kayıtlı görüyorum.ama eklemeye kalkınca görünmüyor resimler:SSSS

bu arada ağzın kulaklarında şuna bak bi gülle kandırmış seninki seniDDama güzel jest ahh erkekler herzaman böyle küçük süprizler yapsa dimi amaa:))))

yaa bizde bugün beyaz eşyaları aldık
Buzdolabımız sharp'tan oldu
çamaşır ve bulaşık makinelerimiz Bosch. Buzdolabı ve bulaşık makinemiz gri çamaşır makinemiz beyaz umarım iyi olur. Birde süpürgeme karar veremedim satan adam torbalı model öneriyor ben torbasız istiyorum ve arada 200tl fark var kesinlikle sorun olmaz diyor (satıcı tanıdık)

şükürler olsun çeyizlerim tamam :)
nikah günümü de aldım..
mobilya bakınıyoruz..
beyaz eşyalarım da tamam sayılır..
ev ve mobilyalar var işte beklemede

ben öyle birkac sey aldim..mobilya almadim daha...ev de daha tutmadimki...hihi =)

iyi en azindan beyaz esya dertim yok...burda evlerin icinde oluyoor...nikah tarihini nezamana aldiniz??
hayirlii olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…