aslında aklımda yoktu balayı ve ben kapalıyım bana uygun olmalı bir de..
club familia tatil köyü de fena değil gibi şimdi bakıyorum da..
yani bütçemizden az ayırabiliriz..
yani 200 otele versek 100 de harcarız desem hadi 400 tl olsun yani durum pek iyi değil
olabilir gönder canım...
cnm geçen sene bu konular konuşulmuştu kapalı arkadaşlar genelde abant ı tercih ediyorlar cnm veya uzungöle gitmenizi tavsiye ederim
kızlar bu arada hiç hazırlıklara başlamadınız mı hiç biz geçen sene bu zamanlarda başlamıştık mobilyaların gelmesi 1-1,5 ayı bulabilir bence şimdiden bakmaya başlayın
canım çoğunluklar herkes indirimlerden yararlandı.çünkü ocak 31 kadar erken rezervelerde %40 varan indirimler vardı o yüzden hatta bizde 31inde yaptırdık rezervasyonumuzu:)))o bakımdan geç kalmışsın dedim.ama şubat ayı içinde olucakmış indirimler artık bunu kaçırmayın derim yoksa fazladan ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.
hmmm...aman bosver...3 günlük gidecegiz zaten..ödesin =P
salla kiiz...hihi...herzamanmi gidiliyor balayina..:87:
sonra yarimn sene icinde istanbula gitmek istiyoruz ya bakalim..
haa bu arada hotel rixos premium belek oldu...
bizimkinlerin gönlü trilyoner olsuun boosveeeeeeeeeeeeer =))
hosgeldin...hayirdir ne aksiligiMerhaba benimde bir aksilik çıkmazsa (çıktı bile )10 temmuzda bende aranıza katılabilirmiyim.
hosgeldin...hayirdir ne aksiligi
ayy amiin caniiim...hersey güzel gececek insallah
hmmm..ben baslayayimmi anlatmaya...okuldayken..o yakindaki okula gidiyordu...tartisarak tanisdik..=)..sonra barisdik arkadas olduk..yazisiyoruz falanda..benim hic arka düsencem..oysa o hoslanmis..teklif etti ..bense hep red ettim..
coook pesiimden kosduu yaziik yaa...benim jetonun düsmesi tam 3 sene sürdüü...sonra birden biryerde görünce bir kac ay sonra..birden benim kalbim hizli atmaya basladi..ben sordum hala benden hoslaniyormusun diye...hihi
arada baskasiyla yazisdiginda duyunca bide kiskaniyordum yaa en ilginci o..kiziyordu bana hep kiskaniyorsun kiziyorsun baskasinla konusunca hem kendin kabul etmiyorsun diye =)
Bizide arkadaşım tanıştırdı, o dönemlerde ben kimseyle tanışmak istemiyordum dolayısıyla onuda reddettim sonra arkadaşıma baskı yapmış tanışalım diye ilk söylediğinden 2 ay sonra msnde görüşmeyi kabul ettim (aklımca reddetmek kolay olacak kimsenin yüzüne hayır diyemem de :) ) ama nerden bilirdim ki onun birebir kopyam olduğunu resmen ilk konuştuğum anda beni tamamladığını hissettim. Ertesi gün buluştuk ılımlı olarak gitmiştim msnden dolayı gördüğüm anda çarpıldım resmen (rüyamda gördüğüm kısmetimin aynısıydı) :) işte o zaman tamam bu o dedim.
6 aydır beraberiz, 5 aydır nişanlıyız, 2 aydır nikahlıyız yaza da düğün inşallah :)
hoşbulduk kavga ettik 3 gündür aramıyor benı napıcam bilmıyorum be aradım acmadı
maşallah kız bu ne hızz bölee allah seni napmaya emüüü:)))iyi ki başında azcık süründürmüşünseninkide yıldırım aşkı olmuş heralde baksana görür görmez yelkenleri suya indirmişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?