2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

pasha residence hotel apart kuşadası nasıl ki ?

canım sen ilk önce bütçeni belirle.balayına kaç lira yaıracaksınız???ona göre arama yerleri var ama herdahil olan 5 yıldızlı oteller genelde 100 den başlıyor.hem butik otel düşünme derim.gerçi otel kü
üçükse sorun değilde büyükse yemek için,deniz içiniaktiviteler için sürekli ana binaya gidip durcan.istersen bende küçük bir liste var.sana yollayabilirim.

aslında aklımda yoktu balayı ve ben kapalıyım bana uygun olmalı bir de..
club familia tatil köyü de fena değil gibi şimdi bakıyorum da..
yani bütçemizden az ayırabiliriz..
yani 200 otele versek 100 de harcarız desem hadi 400 tl olsun yani durum pek iyi değil

olabilir gönder canım...

hımm o zaman üzgünüm bendeki sana olmaz(( çünkü günlükleri kişi başı 100 ile 400 e kadar çıkıyor.valla canım hiç denize girmem diyorsan ozaman siz boşuna hiç otele gitmeyin.kişi başına 300 ile başlayan haftalık turlar var her gün farklı yerde hem geziyorsun otellerde sadece konaklıyorsun.bazı turlar hatta sırf balayı çiftlerine veriliyor.daha romantik oluyormuş.600 lira ayırın 1 hafta gezin gelin.yani ben olsam öyle yapardım.denize girmiyceksem.ne işim var orda.zaten bizde 5 gün kalcaz otelde sonra çevre illeri geze geze döncez beğendiğimiz yerlerde konaklıcaz.ben aslında kültür turlarına bayılırım.bıraksınlar beni müze,cami,kilise,dağ,taş geziyim:))))en iyisi al sen nişanlını yanına her akşam yemekten sonra geçin pc başına netten bütçenize uygun,sizinde içinize sinen biyer bakın.çünkü aynı paraya çok değişik şekillerde tatil yapabilirsiniz.mesela 170 liraya herşey dahil bir otel vardı kişi başı.165 lirayada ultra herşey dahil otel var 5 lira hem daha uygun,hem imkanları çok daha fazla.nişanlınla bulursunuz mutlaka biyer ikinizinde beğenmesi daha iyi olur.sonuçta ikiniz eğlenceniz dimi:):))))

merhaba kızlar ben 2010 temmuz geliniydim topik i görünce yazamadan geçemedim .:)

hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

Hoşgeldiniz kızlar.

Ben azcık gelişmelerden başlıyım.malum 17 temmuzda düğünüm var.kaynanamın üst katında oturucam 3.kat işte ev baya bi değişicek.hazır mutfak,banyo,tuvalet,balkonun birini kapatıcam.... anlıycanız çok iş var.daha başlamadı hiçbiri.bu arada sizlerin eşyalar nasıl alınıyor.ortakmı???

En önemmmmmmmmmliside balayı için yerlerinizi ayırttırdınızmı biz bi kaç yere bakıyoruzda karar veremedik halen;(((ne zor işmiş bu yaw.eğer beğendiğiniz güzel oteller falan varsa paylaşalım burda.yardımlarınızı bekliyorummm.:79:

yarın oteller rezerveleri için son gün ve ben hala karar veremiyorum

alva donnaya karar verdik.hayırlısı artık.üzerimden büyük bir yük kalktı valla:)))

benim düğünüm 16 temmuzda. ama hiç bir hazırlığım yok. sadece düğün yeri belirledik. haftaya beyaz eşya bakcaz. balayı için bi arkadaşım Hillside Su yu tavsiye etmişti. daha önce duydunuz mu?Otelin her yeri bembeyazmış sanırım?
of ya neden bende hiç heyecan yok.....

canım hayırlı uğurlu olsun:)))tahmin ettiğim otelse çok pahalıydı sanırım:SS ama emin değilim.bu arada daha çok erken değilmi eşyalar için???önce bi evi tutun ev hazır olsun son 2 ay kala başlarsınız???erkenden alıp ne yapacaksınızki???ayrıca bendede heyecan yok meraklanma yanlız değilsin.şu aralar sadece stres var:)))düğün zamanı yaklaşsın heyecanı ozaman görcez:))))

canım dediğin otele baktım iyi güzel hoşta yarım pansiyon:SS sabah kahvaltısı ve akşam yemeği var.bence hiç düşünme imkanın varsa ultra dahil herşeyi düşün.hatta alva donna diğer otellerden daha çok artısı var.gece oda servisi bedava,24 saat yeme içme ücretsiz,internet bağlantısı ücretsiz,ala carte restorantlarda ücretsiz.:81:

bende size katilabilirmiyiim...dügünüm temmuzda =))

hilde su hoteline bende bakdiim bu arada..cok hos görünüyooor =)

bende size katilabilirmiyiim...dügünüm temmuzda =))

hilde su hoteline bende bakdiim bu arada..cok hos görünüyooor =)

tabi canım benim ne demek:)))hoşgeldin!!!diğer ayların gelinleri sürekli irtibat içinde temmuz gelinleri nedense pek uğramıyor:SS

otele gelince yarım pansiyon boşver onu daha güzel yerler var:)))

tabi canım benim ne demek:)))hoşgeldin!!!diğer ayların gelinleri sürekli irtibat içinde temmuz gelinleri nedense pek uğramıyor:SS

otele gelince yarım pansiyon boşver onu daha güzel yerler var:)))

hosbulduuk...hahah yoksa onlar planlamadalarmi =)
biliyorum zaten vazgecdik..delphine gitcek gibiyiz suan...
sen ayarladinmi bile

hosbulduuk...hahah yoksa onlar planlamadalarmi =)
biliyorum zaten vazgecdik..delphine gitcek gibiyiz suan...
sen ayarladinmi bile

temmuz gelinleri yalan oldu:)))şurda birleşelim dertleşelim,kaynaşalım,neler olcak,sinir katsayısı neler... bende çene bitmez ama çene çalcak kimse yok:)))

bu arada canım biz oteli ayarladık alva donna ilk başta çok şüphelerim vardı.30 a yakın otel buldum.en son 4 otele düştüm onların içinde alva donnada vardı.diğerlerinin yanı sıra biçok artısı var.sanada tavsiye ederim.odada internet beleş,ala carte restorantlar beleş,yeme içme yönü çok çeşitli,gece saat 2 ile 6 ya kadarda oda servisi beleş ee daha ne olsun:)))diğerlerine nazaran çok daha mantıklı.sanada tavsiye ederim dadlum benim.nişanlınla oturda incele.ayrıntıları paylaşırsın.

hahaha...insallah daha katilirlar aramiza =)..

oh iyimis...sagol canim ben bi bakayiim..malesef uzun gidemecegiz zaten...kafaya takmayaya calisiyorum ya hayirlisi =)

sen dügünün hangi tarihde?

hahaha...insallah daha katilirlar aramiza =)..

oh iyimis...sagol canim ben bi bakayiim..malesef uzun gidemecegiz zaten...kafaya takmayaya calisiyorum ya hayirlisi =)

sen dügünün hangi tarihde?

ya şaka bi yana temmuz ayında evlenicez hepimiz ortalama hazırlıklar falan hep aynı zamana denk gelicek,nerde ne var hangi ucuz neresi daha iyi hangi gelinlik nasıl makyaj bi toplansak şurda muhabbetimiz bitmezde.neyse artık geleninde canı sağolsun gelmeyeninde:))))

otellere bak biran öncede ayırt azcık genç bile kalmışsınız siz:SSS balayı olsunda süresi önemli değil hem inanki insan 5 günden sonra sıkılır hep aynı şeyler:SSS 5 gün olmaz 3 gün olur:)))takma kafana ilerde daha uzun tatillerinizzde olur.bu arada dadlum benim düğünüm 17 temmuzda 16 sında kına gecem var öle işte.balayınada 18 inde gidicez allah nasip ederse.

biliyorum biraz gec kaldikda..benimki pek ilgilenmiyordu..kulagini cekmek gerekdi..simdi akillandi =)

ohh güzel..benimki bir hafta sonra... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…