pasha residence hotel apart kuşadası nasıl ki ?
aslında aklımda yoktu balayı ve ben kapalıyım bana uygun olmalı bir de..
club familia tatil köyü de fena değil gibi şimdi bakıyorum da..
yani bütçemizden az ayırabiliriz..
yani 200 otele versek 100 de harcarız desem hadi 400 tl olsun yani durum pek iyi değil
olabilir gönder canım...
temmuzun 2 si ama tombişim peki nasıl gelinlik almalıyım ben:2::2::2:
benim düğünüm 16 temmuzda. ama hiç bir hazırlığım yok. sadece düğün yeri belirledik. haftaya beyaz eşya bakcaz. balayı için bi arkadaşım Hillside Su yu tavsiye etmişti. daha önce duydunuz mu?Otelin her yeri bembeyazmış sanırım?
of ya neden bende hiç heyecan yok.....
bende size katilabilirmiyiim...dügünüm temmuzda =))
hilde su hoteline bende bakdiim bu arada..cok hos görünüyooor =)
tabi canım benim ne demek:)))hoşgeldin!!!diğer ayların gelinleri sürekli irtibat içinde temmuz gelinleri nedense pek uğramıyor:SS
otele gelince yarım pansiyon boşver onu daha güzel yerler var:)))
hosbulduuk...hahah yoksa onlar planlamadalarmi =)
biliyorum zaten vazgecdik..delphine gitcek gibiyiz suan...
sen ayarladinmi bile
temmuz gelinleri yalan oldu:)))şurda birleşelim dertleşelim,kaynaşalım,neler olcak,sinir katsayısı neler... bende çene bitmez ama çene çalcak kimse yok:)))
bu arada canım biz oteli ayarladık alva donna ilk başta çok şüphelerim vardı.30 a yakın otel buldum.en son 4 otele düştüm onların içinde alva donnada vardı.diğerlerinin yanı sıra biçok artısı var.sanada tavsiye ederim.odada internet beleş,ala carte restorantlar beleş,yeme içme yönü çok çeşitli,gece saat 2 ile 6 ya kadarda oda servisi beleş ee daha ne olsun:)))diğerlerine nazaran çok daha mantıklı.sanada tavsiye ederim dadlum benim.nişanlınla oturda incele.ayrıntıları paylaşırsın.
hahaha...insallah daha katilirlar aramiza =)..
oh iyimis...sagol canim ben bi bakayiim..malesef uzun gidemecegiz zaten...kafaya takmayaya calisiyorum ya hayirlisi =)
sen dügünün hangi tarihde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?