2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Sen bilirsin ama bence sadece çok yakınlarınla git.Davul zurna olmasına da gerek yok.Yakınların olduğu için daha çok eğlenebilirsin çeyizini yerleştirirken.Hem seninde dediğin gibi bir sürü kişi açıcak dolaplarını bakıcak.Evde okadar kalabalık yiyilip içilicek evi tekrar temizlemen gerekecek:)Ayrıca herkes kafasına göre yerleştireceği için düğünden sonra sen kendine göre yerleştireceksin sana iş çıkacak.Benimde evleneceğim yerle kendi evim arasında 1 saate yakın yol var bende onun için çok yakınlarımı götürürüm yanımda,oda 5-6 kişiyi geçmez.Böyle birşeyin içinde kalacağınıda düşünmüyorum ama tabi karar senin

evet lake canım,kazıklandık galiba

hayr cnm fiyatı gerçeten normal.ben bin tane mağaza gezdm.lakeler çook pahalı.benmkide lake.satış fiyatı seninkiyle aynı.ama içime sinmedi dersen iade olanağı warsa iade et ama dediğim gibi fiyatı lakelerde hep öle.boyası çok pahalıymış.sunta değil sonuçta.internetten araştır bak için rahatlıcak.

Erzurumda bile kar yok

napıyorsunuss ulennyyy bakemmDDD kızlarr hava buz gibi burda kart yağıyor:SSS bu arada benim nemrut pc düzelmedi ayol çıldırcam bitek bu siteye girince hata verip kapanıyor((kaç gündür sıkıntıdan pcdeki dizilere sardım:SSşöle dedikodu etmeyi ne çok ösledim bi bilseniz:((

bu arada kızlar şuanda kayınvalidemin evindeyim ordan giriyorum nete.mutfaktayım dondum diyebilirim.günü varmış buğün sabahtan gittik annemle ikramları temizliği derken geberdimm((sonra kahve ve çay faslı heç içeri girip oturmadım muhabbet çok sıkıcı birde kahkahalarla gülmeleri yokmu sanırsın cem yılmaz var odada neyse canlar anlıycenizzz aklımdaa bi şarkı onu söliyip duruyorumDDDemnim sizede bazı zamanlardaa uygun oluyodurDDDneyse şarkımızıı söyleyelimm haydii hepberaberrDDDDD

aklın varsa evlenmeeeeeeeeeee!!!
geçliğini tüketmeeeeeeeeeeeee!!!
biri gelir biri giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
hayatını yaşaaaaa sendeeeeeeeeee!!!!

Selda yatak odası takımın çok güzelmiş iyi günlerde kullan.Çok beğendim

canım sen hemen hamile kalmayı planlıyorsun sanırım ne nişanlın ne de sen korunmuycaksın

doktora ben evlenicem 1 ay sonra korunmuycaz çevremde folik asit vitamin kullananlar var siz ne önerirsiniz tarzında sorarsan yadırganmaz

herkesin kendi düşüncesi çünkü
bu arada bunları dün staja gitmeden önce çarşıdan aldım
hepsine 5 tl verdim..buzdolabı süslerim ve kapak açacağım

ne kadar güzel bunlar bendeeee alıcamm :)
Benimde 3 Temmuzz 2011 vala sıkıntı stres telaş ne ararsan var bu dönemde ALLAH herkese hayırlısıyla yuvasını kurmayı nasib eder inşallah

hayırlı olsun bi 3 temmuz gelini daha :)

yatak odana bayıldımm süpermiş huzurla uyuyun :)

teşekkürler kızlar,gümüş rengi bir fon perde ve grili siyahlı beyazlı halı alayım diyorum nasıl olur ki?

şimdi çıktım şööle bi mağazaları gezdim.yok eksik bitmiyo.bunuda almalıyım şunu almalıyım diyp durdum.
bi tane banyoı seti almıştım ama çöp kovası yoktu.çöp kowalılardan alıcam.porselen olnalardan.rendemde yok :)

Benim rendemde yok canım:))Eksikler bitmez evlensek bile bir sürü eksik çıkar o yüzden ben çok fazla şeyler almamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
bende pes etmek üzereyim.ama mağazalara girince almak istiyrm.
rendeni esseden al ozaman cnm çok güzel rendeler war.bi gidebilsem bende ordan alıcam :)

cnm alışweriş merkezlerininde oluyo.bernardo karaca gibi bi mağaza ama daha geniş alanı.fiyatları çok uygun değil ama indirim günlerinde şuanda.ben düdüklümü ordan aldım 250den 149a düşmüştü sanırım.we çok orjinal şeyler war.netten bak istersen cnm yaşadığın şehirde nerde olduğuna.bence hemen gidip bak :)

sağolun kızlar,fikirlerinizi de alalım,ne renk halı perde olur vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…