hahhaha...gercekden...?? =))
tsk ederim caniim..üzerimdeki resim icin kinayi bekle =)))
tek ekleyen ben olmayayiiim ama....hadiii kizlar hepinizin esyalarini bekliyoruuuz =)
canım msj yazıyorsun yaa işte aşağıya in orda eklenti ekle seçeneği var oraya tıklıyorsun.direk pc içindeki resimlerim bölümü açılıyor.ordan istediğini ekliyorsun sonrada onlar direk alt bölüme geçiyor.içeriğe ekle dedinmi hemen ekliyor.çok basit bişey.hızlı resimdende ekliyolar ama ben hiç eklemedim pc kabul etmiyor:SS hızlı resim yazıyorsun ilk çıkan linke tıklıyorsun işte ordan resmini çekip oraya yüklüyorsun daha sonra açılan sayfada tam olarak hatırlayamadım ama ya en üstekine yada onun altındakşi linke tıklayıp orayı silip bu linki yapıştırıyorsun öylece eklenmiş olur:))
Denedim ama beceremedim
Eki Görüntüle 147565 Eki Görüntüle 147564
kızlar altın setim... özellikler sarkan model istemedim.. herkeste aynı.. epey aradım bu modeli ama içime çok sindi.. bu arada 3 bin verdi nişanlım :)))
hahaha...gercekden ayni model aslinda canim =)
vaay vaay kizlar acildii...hayirli olsun kizlar esyalariniz...bornoz takimini begendim...düdüklüden anlamamda dokunmamda ama allah güzel güzel yemekler yapmayi nasip etsin..
setin hayirlii olsun...ohh ohh cömertmis eniste...icine sindigse cok sevindim.. =)
canım bak bi daha anlatıyım.konuya cvp ver bölümüne tıklıyorsunya msj yazmak için işte oraya msjını yazıyorsun.daha sonra cvpla seççeneğini tıklamıyorsun aşağı iniyorsun diğer seçenekler var yaa işte orda eklenti ekle yazıyor.oraya tıklıyorsun bi sayfa açılıyorsun o sayfada en üstte sağ köşede dosya ekle yazısı var.işte ona tıklıyorsun seçiyorsun resimleri o dosta ekle bölümünde 3 seçenek var 2. yani ortadakini tıklıyorsun resim yükleniyor.daha sonra en altta bitir var ordanda bitirip.tekrar msjına geliyorsun zaten orda kod oluyor resmin kodu buda demekki yüklenmiş resmin.sonrada cvpla diyorsun oluyorr bitiyor:))
Dolabımı ekleyemedim ama çeyizlerimi ekleyebilecekmiyim bakalım
Tencere Takımım
Eki Görüntüle 147886
Yatak Örtüm
Eki Görüntüle 147887
Kayınvalidemin aldığı bornoz takımım
Eki Görüntüle 147888
Çay Tepsim
Eki Görüntüle 147889
Diğerlerini de bir ara eklemeye çalışırım
canım bayıldım çok güzeller.allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:::)))bakalım darısı bizim başımızaa artık:))))
selam bende 23 temmuz geliniyim inşallah :)
nasıl gidiyor hazırlıklar
gelinliği ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz kızlar :)
Hayırlı olsun canımbenimde 3 Temmuz
biz aynı şehirde olmadığımız için şu an sadece netten bakıyorum gelinliklere, kafamda belirleyip aşkımın yanına gittiğimde alıcam
senin nasıl gidiyor hazırlıklar ?
biz hemen hemen herşeyi hallettik gibi salon balayı nikah tarihi vs, kalanlar davetiye nikah şekeri gelinlik bindallı ve ufak tefek şeyler, onlarıda anca yanına gittiğimde alabileceğiz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir dönem gerçekten bitsede kendi yuvamızda olsak artık
bana şimdilik müsade sonra gelirim yine görüşürüz Temmuz gelinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?