2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

hahhaha...gercekden...?? =))
tsk ederim caniim..üzerimdeki resim icin kinayi bekle =)))

he valla yaa geçenlerde can sıkıntısına araştırma yaparkene buldum beğendim:)))

tabi güzelim kına gecesi fotonu eklicen saçınla makyajınlaa nişanlınla beraberr görelim bakalım genç çiftimizi:)))

tek ekleyen ben olmayayiiim ama....hadiii kizlar hepinizin esyalarini bekliyoruuuz =)

yaw bizim bu gelinler paylaşımcı değil heralde:)))kimse bişiy eklemiyor sır küpümüsünüz mübarek:)))bana kaynanalık ettircekler burda

benim eşyam yokkine resim çekiyim olan çeyiz onlarda sandıklarda yatak altlarında yüklükte ambalajlı:SSS

Denedim ama beceremedim

Denedim ama beceremedim

canım bak bi daha anlatıyım.konuya cvp ver bölümüne tıklıyorsunya msj yazmak için işte oraya msjını yazıyorsun.daha sonra cvpla seççeneğini tıklamıyorsun aşağı iniyorsun diğer seçenekler var yaa işte orda eklenti ekle yazıyor.oraya tıklıyorsun bi sayfa açılıyorsun o sayfada en üstte sağ köşede dosya ekle yazısı var.işte ona tıklıyorsun seçiyorsun resimleri o dosta ekle bölümünde 3 seçenek var 2. yani ortadakini tıklıyorsun resim yükleniyor.daha sonra en altta bitir var ordanda bitirip.tekrar msjına geliyorsun zaten orda kod oluyor resmin kodu buda demekki yüklenmiş resmin.sonrada cvpla diyorsun oluyorr bitiyor:))

kızlar altın setim... özellikler sarkan model istemedim.. herkeste aynı.. epey aradım bu modeli ama içime çok sindi.. bu arada 3 bin verdi nişanlım :)))

hahaha...gercekden ayni model aslinda canim =)

vaay vaay kizlar acildii...hayirli olsun kizlar esyalariniz...bornoz takimini begendim... düdüklüden anlamamda dokunmamda ama allah güzel güzel yemekler yapmayi nasip etsin..

setin hayirlii olsun...ohh ohh cömertmis eniste...icine sindigse cok sevindim.. =)

Eki Görüntüle 147565 Eki Görüntüle 147564

kızlar altın setim... özellikler sarkan model istemedim.. herkeste aynı.. epey aradım bu modeli ama içime çok sindi.. bu arada 3 bin verdi nişanlım :)))

canımmmm çok sevindim valla.sen hangini beğendiysen onu almışsın önemli olanda o sen takıcaksın içine sinsinde:)))evet bende pek sevmem sallak modelleri bana kalsa ben teş taşlı kolye küpe ve yüzük istedim beyaz altından.ama 7.500 duyunca almadı menimkidaha bilezik alcakmışta.... bi dünya savunma yaptı sonrada istersen alırım ama borç öderiz dedi.bende cıks istemem dahada dedim bi arada zümrüt setlere takmıştım.en sonunda nişanlım tamam normal değilsin anlıyorum bu yüzdende seni seviyorum ama neden hep pahalı şeyler beğeniyorsun beni borç içine sokmakmı niyetin dedi sonrada hiç konusu açılmadı.ama bu seferde gerçek inci set istiyorum budas pahalıysa atsın artık kendini ciddenDDDD

canım düdüklün güzelmiş ama bornozun yakıyor ortalığı seksi gecelerin sonunda kullanman dileğiylee

ehh işte güzel olunca zevkler aynı noktada buluşuyorDD sendende beklkeris artık takılarını çek bakemD bende çekip koyarım yarın söz ve nişanda takılan bileziklerimi:)))

Tşk.ederim tekrar anlattığın için canım ama dediğini anladım yaptımda fakat resim çok büyük sanırım hata veriyor eklenmiyor.

Dolabımı ekleyemedim ama çeyizlerimi ekleyebilecekmiyim bakalım

Tencere Takımım

Yatak Örtüm

Kayınvalidemin aldığı bornoz takımım

Çay Tepsim

Diğerlerini de bir ara eklemeye çalışırım

Bunlarda diğerleri;

Kahvaltı Takımım Su Isıtıcım

Blender setim Elektrik süpürgem

kayınvalidemin aldığı uyku setim Ekmek Kızartma Makinam

Kayınvalidemin alığı battaniyeli takım Klozet Takımım

Mikserim

selam bende 23 temmuz geliniyim inşallah :)

nasıl gidiyor hazırlıklar

gelinliği ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz kızlar :)

selam bende 23 temmuz geliniyim inşallah :)

nasıl gidiyor hazırlıklar

gelinliği ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz kızlar :)

Hayırlı olsun canım benimde 3 Temmuz
biz aynı şehirde olmadığımız için şu an sadece netten bakıyorum gelinliklere, kafamda belirleyip aşkımın yanına gittiğimde alıcam
senin nasıl gidiyor hazırlıklar ?
biz hemen hemen herşeyi hallettik gibi salon balayı nikah tarihi vs, kalanlar davetiye nikah şekeri gelinlik bindallı ve ufak tefek şeyler, onlarıda anca yanına gittiğimde alabileceğiz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir dönem gerçekten bitsede kendi yuvamızda olsak artık

bana şimdilik müsade sonra gelirim yine görüşürüz Temmuz gelinleri

Selam canım bu arada seni arkadaş listeme ekledim :)
bizde ayrı şehirlerdeyiz canım,senin gibi bende netten bakıp yolluyorum fikirleşiyoruz :)
bizim kesin tarih dün belli oldu , şimdi telaş içindeyim ben
balayı antalyaya gitmek istiyoruz güzel bi otel istiyorum araştırıyorm kafam karışmış durumda
eşyaları 2 ay önceden alalım diyoruz,gelinlik biraz önce bakarım bindallı,davetiye off ne çok şey var
2 hafta sonra gelicek otellerle görüşüp rezarvasyon yapıcaz hemde yüzyüze güzelce konuşucaz :18:
zor oluyr dimi uzaktan seninde öylee
dediğin gibi tatlılıkla geçse günler tatilde şezlongta güneşlensekkk ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…