2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

merhaba kızlar... eee hazırlıklar ne alemde... suuuu dolap seçimini ne yaptın? ben iş, güç pek bi şey bakamadım... nişanlım gelinlik işini halledelim diyo.. bilmem ne yapacaz :))) balayı muhabbeti başlamış kızlar.... ne güzel, ne güzel...biz bi aksilik olmazsa rixos belek'e balayı paketine gidecez... bu arada gördüm ki 3 temmuz gelinleri varmış.. bende inşallah 3 temmuz gelini olcam.. hepimiz için hayırlısı kızlar....

merhaba kızlar... eee hazırlıklar ne alemde... suuuu dolap seçimini ne yaptın? ben iş, güç pek bi şey bakamadım... nişanlım gelinlik işini halledelim diyo.. bilmem ne yapacaz :))) balayı muhabbeti başlamış kızlar.... ne güzel, ne güzel...biz bi aksilik olmazsa rixos belek'e balayı paketine gidecez... bu arada gördüm ki 3 temmuz gelinleri varmış.. bende inşallah 3 temmuz gelini olcam.. hepimiz için hayırlısı kızlar....

slm canım

ehh nasıl gitsin işte koşuşturma içinde yuvarlanıp gidiyoruz:D hazırlıkmı aa oda nee modundayım şuanda:DDDD annem sağolsun bi dünya çeyiz işi alıyor boynaa daha buğün kavga ettik ne gerek var diye ara oyası yapmışta efendim 750 lirayaa bende dedim çokmu lazım okadar parayı bana verseydin istediğim eşyaları alırdım dedi.alla alla bi başladı el içine neyle çıkcakmışta falan filan:DDDd dedim karışmıyorum sorun yok ne istiyorsan alabilirsin:DDD mutfak dolaplarında zebrano ve beyaz istediğimi söyledim.ama daha gidip görüşmedik.çünkü banyo dolapları,yüklük ve vesyerinde renk ve şekilleri belirlenicek.onun yanı sıra en kısa zamanda laminant ve fayans renklerini belirlememiz gerek.he birde kapı modelleri ve renkleride var:S anlıycağın hepinizin işler biter evler döşenir ben daha yeni başlarım alışverişee:DDDD senin balayında hayırlısı olsun.bizde belekteyiz bakalım nasıl olucak:DDD

yaaa balayını mı ayarladınız daha biz onu bile ayarlamadııııık :(
Ancak beyaz eşyaları aldı nişanlım ben de süpürgemi aldım hala küçük ev aletlerini almadım pöff

yaaa balayını mı ayarladınız daha biz onu bile ayarlamadııııık :(
Ancak beyaz eşyaları aldı nişanlım ben de süpürgemi aldım hala küçük ev aletlerini almadım pöff

canım çok geç kalmışsınız neden hala ayarlamadınız bu arada düğün temmuzdamı???gerçi ayarlanır dahada otellerin fiyatları biraz daha yükseliyor:SSs birde her yerde istediğin odayı bulamıyorsun.aksilikler olabiliyor.ayarlayın ihmal etmeyin.bende daha çeyiz hariç hiçbişiy yok boşver dert etme:DDD aslına bakarsa bi yerden alınca mutfak eşyalarını set halinde bedavaya getirebiliyorsunn.göz ardı etmeyin.ufak mufakta olsalar topladınmı baya bi para tutuyor.hemde bedava olanı kullanmanın keyfi bi başka:))))

selam kızlar
dizimi izlerken 1 saat uyumuşum ben nasıl uyucaksam arık bilemiyorum :26:

ne kadar çok 3 temmuz gelini var çevremdede bir kaç kişi 3 temmuz da evleniyor :70:

İyi geceler kızlar, var mıdır acaba birileri bu saatte :44:

Bende 3 Temmuz'da evleniyorum nasipse :69:
3 nişanlımla benim uğurlu sayımız birde :69:

KK'da çok duydum 3 Temmuz'da evlenen çok var diye, benim etrafımda tanıdık hiç kimse yok, hepsi Haziran gelinleri.
Kendimden şüphe ediyordum hatta, 3 Temmuz'da bişey mi var da kimse evlenmiyor diye :9:

Son düzenleme:
Ben varım tabiki de hevincim hoşgeldin
3 temmuz bana çok sıcak bi tarih geliyor
benim çevremde var bir sürü :)

Ben varım tabiki de hevincim hoşgeldin
3 temmuz bana çok sıcak bi tarih geliyor
benim çevremde var bir sürü :)

Hoşbulduk canım nasılsın?
İzinli olmasam çoktan uyuyordum bende, gece oturmayı bir başka severim birde :66:
Hangi tarih olursa olsun huzurumuz olsunda önemli olan o :69:

Hoşbulduk canım nasılsın?
İzinli olmasam çoktan uyuyordum bende, gece oturmayı bir başka severim birde :66:
Hangi tarih olursa olsun huzurumuz olsunda önemli olan o :69:

iyiyim canım çok sağol eksik listesi hazırlıyorum bi yandaN
sende iyisindir inşallah

doğru söylüyorsun önemli olan huzur canım ne zamandır nişanlısınız siz

iyiyim canım çok sağol eksik listesi hazırlıyorum bi yandaN
sende iyisindir inşallah

doğru söylüyorsun önemli olan huzur canım ne zamandır nişanlısınız siz

Biraz kafanı dinle canım, yarın devam edersin. Eksikler hem hiç bitmez ki :50:
Bizim 5 ay olcak nerdeyse, 10.10.2010'da nişanlandık :69:
Siz bizden önceydiniz yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Diğer topiclerde görmüştüm.

evett ne güzel şafak 1 gün daha azaldıı :1:

ne güzel bi tarihde nişanlanmışsınız bizimde 10.07.2010 du :69:

Tam 3 ay varmış aramızda :66:

Burayı biraz canlandırmak lazım çok sessiz başlığımız. Bu kadar az değildir herhalde Temmuz'da evlenen :44:

Listemiz var mı acaba :44:

bencede canım şuan aklımdan liste yapmak geçmişti hergün güncelleriz falan keyifli olur muhabbette aksa evlnedikten sonrada devam ederiz bu topikten :16:

Çok güzel olur aslında, daha erken diye mi kimse yok anlamadım ama az kaldı hani düğünlerimizede. :24:

kızlaarr ben de katılayım aranıza .. ben de 2 Temmzu geliniyim :) bu arada ben listeyi aylar öncesinden yaptım :) bi ara bulup paylaşayım isterseniz?

tamaamm hemen aratırmaya başlıyorum.. hatta ben yaptığım listeden aldıklarımı çiziyorum yavaş yavaş. ayrıca alışverişe çıktığımda listemle çıkıyorum hem alınanları bir daha almayayım diye..çünkü insan ufak tefek şeyleri unutup tekrar alıyor. hem de eksiğim kalmasın diye çnkü orada unutuyorsunz..

Back