2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

yaş değil önemli olan.sen ve nişanlın evliliğin sorumluluklarını sırtlanmaya hazırsanız zaten diğerlerinini önemi yok.peki nişanlının yaşı kaç.erkeklerin biraz büyük olması iyi oluyor.olgunluk açısından.seni taşıyabilmesi için.

o 23 yasinda...o tasirda beni bilemem..temizlik fln yapamam öylee hergüüün =))

o 23 yasinda...o tasirda beni bilemem..temizlik fln yapamam öylee hergüüün =))

canım ikinizde çalışıyormusunuz zaten ozaman temizlikte ortak olucak yemekte.sen yemeği yaparken eşinde sofrayı kurcak salata yapıcak.madem eve iki kiş ekmek getiriyor ozaman herşeyde eşitlenecek.ben çalışmıyorum.ilçede olduğumdan fazla bi çalışma imkanız var.olan yerlerdede parti peşinde koşman gerek oda bana göre değil.nişanlımda aşkım ben çalışıyım sen ye der bana hep:Dallah razı olsun ne istersem alırr.ee zaten evimiz var arabamızda var daha nee allah aşkınaa aç kalmıycaz açıkta kalmıycaz.fazla çocuk düşünmemizin nedeni ise:Dkaynanam ve annem bakarlar o yüzden:DDyani tek başıma olsam okadarda çocuk düşünmem asla.

temizliğe geldimi ben ev hanımı olucam eşimi fazla yoramam elbet temizlikti yemekti diye.ama oda bana hizmet eder.çay,kahve.... getir götür falan:DDD temizliği haftada 2 defa yaparım yeter.oda bi toz alma bi süpürge yeter:Dtaşları hergün silerim(öle bi huyum var kova hep hazırdır.)ee günmüş oymuş buymuş pek alakam olmaz sevmem çünkü ben gitmeyince kim gelcek.bi yeni evlendiğimizde gelenlerimiz çok olur.onun dışında evimde takılırım.açıktan üni. okuyorum işte onla uğraşırım.canım sıkılırsa dershaneye giderim kpss için:D anlıycan yapcak şey çok zaten bu süre zarfındada 3 yıl geçer sonrada bi bebişimizi olur allah nasip ederse inşallah.öyle büyür gider ailemiz:)

olur zaten beniim bebisiiim ya...umarim insallah...yoksa kafasinii kirariim ben onu =P
valla daha nezaman ne yapariz diye düsünmüyoruz..tek beraber nasil vakit geceririz diye konusuyoruz biz... =)

olur zaten beniim bebisiiim ya...umarim insallah...yoksa kafasinii kirariim ben onu =P
valla daha nezaman ne yapariz diye düsünmüyoruz..tek beraber nasil vakit geceririz diye konusuyoruz biz... =)

kuzum zaten bütün iştesiniz.akşama gelceniz yemekti temizlikti derken 2-3 kelime kelam etceniz tv karşısında aylaklıklar.bazı geceler mesayiye kalmanın dışında hahahahahaha herşey olup gider:)))

almam iceriye mesayiye kalaniiii :19:
yok tv yasagi koycam beeen..benle ilgilensin =)))

hahahaha nedir kızım bu düşkünlük.şahsen ben bi müddet sonra sıkılırım..derim bi git dolan yada ben gidiyim ne öyle dizdize bay gelir bana:DDheç romantik değilimdir sevmemde öyle şeyleri:)))hem erkek dediğin azcık ağır olur.öyle mıy mıy yapışmaz.:)))ilk zamanlar için doğru diyorsunda canım daha sonra emin ol sende sıkılırsınn:))işten gelince hemen dizim başladı noldu acep diyee geçersin:)))hiçö olmadı pc li açar burada neler olup bitiyor bakarsın.sen hayat boyu adamdan öyle ilgi bekliyorsan eğer kendine gel hiçbi erkek ömür boyu ilk zamanki gibi ilgilenmez:)))kaldıki bayanlarda ilk zamanki gibi ilgi göstermezler.herşey alışma girdabına kapılır.aşk sevgi herşey alışkanlığa bağlılağa dönüşür.işte osaatten sonra saygısı olan ve mantıkları uyuşan çiftler devam ederken.sadece aşk üzerine evlilik yapmış olupta mantıkları uyuşmayan çiftler sallantıda gidip gelir.zor iş evlilikk beee:SSS aman nerden nereye geldim heee ne alakaysaa.kuzum sen alınma bunları sanırım bi derdim var bölümünde çok takıldım bu aralar:)))))

harbideen kiiz ucmusun...=)...ben tv bakmayii sevmiyoor ondan dedim..hihih..
merak etme alinmam...:66:
barisdinizmi?

kıss gene doğruluk payı var yabana atma.2 yıl sonra gördcem senii:DDozaman benim herüff dersin hihihihihi:)))bende hiç tv izlemem ama pcde maşallah sabahlarım:DDbenimkide tv kumandasını hep bana uzatır.çok uyumludur öyle bi sorunumuz oolmaz çünkü kendide pek sevmez:DDDalınma tabe kuzum tek senin için değil bu benim ve tüm evlenecek kızlar için geçerli.kaçınılmaz son hiçbir zaman cicim ayları gibi geçmez.bu arada mecbur konuşuyoruz.bu gece hazır mutfakçıya gittik işte ordaydık yeni geldik.hala seçim yapamadım.yarın bi kaç ev gezdircek bize sonrada netlik kazanacak işte:SSS

anlıycağın herşey yolunda olmasada bu aralar sıkıntılı bir dönemdeyim:SSSumarım sende iyidir herşey.:52:

hosgeldiiiin.... =)

kizlar ee dügün icin hersey hazirmi...herseye karar verdinizmi

bacumm ne hazır olcak daha aksine evi soydukk:)))önce giydirelim daha sonra eşyalar alınır.ama şimdisilerde de boş durulmuyor işte havlu oyaları yemeliner falan dikiliyor.masa örgüleri 8-10 kadar her renk var maşallah yanee:DDDD beklerim hepinizi farklı örtülerde ağırlarım:DDD ayrıca daha bihaltada karar vermiş değilim.özellikle mutfak dolaplarında:SSS bi yandan diyorum zebrano beyaz olsun diğer yandan tek beyaz olsun diğer taraftan mor ve beyaz olsun öyle işte kararsızım.he bu arada canlarım anketimin linkini verdim burada oy vermeyenler bi zahmet tıklasınlar:DDDDD

temmuz gelinleri kocayamı kaçtı yoksa neredesiniz ayoll:))))geldinizmi hepiniz bir gelmedinizmide hiçbiriniz sözlenişiyormusunuz siz bakıyım:))))

selamlar

nelere karar verdiniz?
ev eşyaları vs tam hazır olan var mı meraktayım :44: düğünüm temmuz başı ama hiçbir şeyim yok, çeyizim bile :37:

damdan düşer gibi daldım ama :30:

selamlar

nelere karar verdiniz?
ev eşyaları vs tam hazır olan var mı meraktayım :44: düğünüm temmuz başı ama hiçbir şeyim yok, çeyizim bile :37:

damdan düşer gibi daldım ama :30:

biz mobilya ve beyaz eşya işini hallettik canım.. evimizde lojmanda oturacağımız için belli.. şu an nişanlımın oturduğu ev yani.. bende çeyiz telaşındayım.. yemek takımı ve tencereye karar vermeye çalışıyom. bi de gelinlik, kınalık var dimi .. perdeler ve halı konusunda da çok kararsızım.. hafta sonu bornoz seti aldım.. taç-bambu.. yavaş yavaş ilerliyoz yanii

Back