- 17 Ocak 2009
- 6.632
- 8
- 158
Selam canım bu arada seni arkadaş listeme ekledim :)
bizde ayrı şehirlerdeyiz canım,senin gibi bende netten bakıp yolluyorum fikirleşiyoruz :)
bizim kesin tarih dün belli oldu , şimdi telaş içindeyim ben
balayı antalyaya gitmek istiyoruz güzel bi otel istiyorum araştırıyorm kafam karışmış durumda
eşyaları 2 ay önceden alalım diyoruz,gelinlik biraz önce bakarım bindallı,davetiye off ne çok şey var
2 hafta sonra gelicek otellerle görüşüp rezarvasyon yapıcaz hemde yüzyüze güzelce konuşucaz :18:
zor oluyr dimi uzaktan seninde öylee
dediğin gibi tatlılıkla geçse günler tatilde şezlongta güneşlensekkk ohhhh![]()
Çok sevindim canım kesinleşmesine, hazır olabilirsin büyük heycanlara
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
aslında keşke önceden balayı otelinizi belirleseydiniz tarih kesinleştiği gibi rezervasyon yapardınız, erken rezervasyon yarın bitiyor benim bildiğim, hatta ikinci dönemdi bu. bizde malesef çok geç kaldık perşembe rez. yaptırdık, canım ben nerdeyse araştıra araştıra tüm otelleri biliyorum
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
biz başta voyage belek istemiştik ama çook aştı bütçemizi en sonunda havaalanına ve merkeze yakın olan balayı oteli, ultra herşey dahil kervansaray lara'ya karar verdik. etsde çok övdüler burayı
zor olmaz olurmu canım, hiç birşeyi beraber alamıyoruz, mesela salonu netten baktım ben, sahibiyle telde görüştüm öyle evet dedim, nikah tarihini belediyede yakınımız var diye alabildik yoksa beraber başvurmadık diye alamazdık.
gelinlik bindallı davetiye vs hepsini kafanda kurarsın karar verirsin , almaya gittiğinizde çok zaman kaybetmezsiniz.
bende daha yeni yeni gelinliklere bakmaya başlıcam ama kafamda bir model var gibi
onun dışında davetiye ve nikah şekerleri ben oraya gitmeden önce alıp hazır edicek nişanlım, kına malzemeleride alırız aynı hafta sonrada düğün işte
bizim eşya alma sorunu şu an için yok, ben almanyadayım nişanlım istanbulda, ben burdan evi tutucam aşkım buraya geldikten sonra beraber alıcaz eşyaları o dert yok bende şu an
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
siz salonu tuttunuz mu canım?
ben de katılabilirmiyim aranıza?:2:
Hoşgeldin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)