2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Selam canım bu arada seni arkadaş listeme ekledim :)
bizde ayrı şehirlerdeyiz canım,senin gibi bende netten bakıp yolluyorum fikirleşiyoruz :)
bizim kesin tarih dün belli oldu , şimdi telaş içindeyim ben
balayı antalyaya gitmek istiyoruz güzel bi otel istiyorum araştırıyorm kafam karışmış durumda :30:
eşyaları 2 ay önceden alalım diyoruz,gelinlik biraz önce bakarım bindallı,davetiye off ne çok şey var :1:
2 hafta sonra gelicek otellerle görüşüp rezarvasyon yapıcaz hemde yüzyüze güzelce konuşucaz :18:
zor oluyr dimi uzaktan seninde öylee
dediğin gibi tatlılıkla geçse günler tatilde şezlongta güneşlensekkk ohhhh :9:

Çok sevindim canım kesinleşmesine, hazır olabilirsin büyük heycanlara :69:
aslında keşke önceden balayı otelinizi belirleseydiniz tarih kesinleştiği gibi rezervasyon yapardınız, erken rezervasyon yarın bitiyor benim bildiğim, hatta ikinci dönemdi bu. bizde malesef çok geç kaldık perşembe rez. yaptırdık, canım ben nerdeyse araştıra araştıra tüm otelleri biliyorum :9: 2 ay nerdeyse ets turla yatıp etsyle kalktım :9:
biz başta voyage belek istemiştik ama çook aştı bütçemizi en sonunda havaalanına ve merkeze yakın olan balayı oteli, ultra herşey dahil kervansaray lara'ya karar verdik. etsde çok övdüler burayı :69: bak biz 4 gece 5 gün için indirim dahil (6 taksit worldcard) 1280 tl verdik. canımız sıkılırsa 10 km mesafede antalyaya gidebiliyoruz :69:

zor olmaz olurmu canım, hiç birşeyi beraber alamıyoruz, mesela salonu netten baktım ben, sahibiyle telde görüştüm öyle evet dedim, nikah tarihini belediyede yakınımız var diye alabildik yoksa beraber başvurmadık diye alamazdık.
gelinlik bindallı davetiye vs hepsini kafanda kurarsın karar verirsin , almaya gittiğinizde çok zaman kaybetmezsiniz.
bende daha yeni yeni gelinliklere bakmaya başlıcam ama kafamda bir model var gibi :69:
onun dışında davetiye ve nikah şekerleri ben oraya gitmeden önce alıp hazır edicek nişanlım, kına malzemeleride alırız aynı hafta sonrada düğün işte :69:

bizim eşya alma sorunu şu an için yok, ben almanyadayım nişanlım istanbulda, ben burdan evi tutucam aşkım buraya geldikten sonra beraber alıcaz eşyaları o dert yok bende şu an :16:

siz salonu tuttunuz mu canım?

ben de katılabilirmiyim aranıza?:2:

Hoşgeldin :16:

tabikide katılabilirsin canım Hoşgeldin ne zaman düğün

hazırlıklar ne alemde???
Çok sevindim canım kesinleşmesine, hazır olabilirsin büyük heycanlara :69:
aslında keşke önceden balayı otelinizi belirleseydiniz tarih kesinleştiği gibi rezervasyon yapardınız, erken rezervasyon yarın bitiyor benim bildiğim, hatta ikinci dönemdi bu. bizde malesef çok geç kaldık perşembe rez. yaptırdık, canım ben nerdeyse araştıra araştıra tüm otelleri biliyorum :9: 2 ay nerdeyse ets turla yatıp etsyle kalktım :9:
biz başta voyage belek istemiştik ama çook aştı bütçemizi en sonunda havaalanına ve merkeze yakın olan balayı oteli, ultra herşey dahil kervansaray lara'ya karar verdik. etsde çok övdüler burayı :69: bak biz 4 gece 5 gün için indirim dahil (6 taksit worldcard) 1280 tl verdik. canımız sıkılırsa 10 km mesafede antalyaya gidebiliyoruz :69:

zor olmaz olurmu canım, hiç birşeyi beraber alamıyoruz, mesela salonu netten baktım ben, sahibiyle telde görüştüm öyle evet dedim, nikah tarihini belediyede yakınımız var diye alabildik yoksa beraber başvurmadık diye alamazdık.
gelinlik bindallı davetiye vs hepsini kafanda kurarsın karar verirsin , almaya gittiğinizde çok zaman kaybetmezsiniz.
bende daha yeni yeni gelinliklere bakmaya başlıcam ama kafamda bir model var gibi :69:
onun dışında davetiye ve nikah şekerleri ben oraya gitmeden önce alıp hazır edicek nişanlım, kına malzemeleride alırız aynı hafta sonrada düğün işte :69:

bizim eşya alma sorunu şu an için yok, ben almanyadayım nişanlım istanbulda, ben burdan evi tutucam aşkım buraya geldikten sonra beraber alıcaz eşyaları o dert yok bende şu an :16:

siz salonu tuttunuz mu canım?

Söylediğin otele baktım şimdi canım oldukça güzell ama biz rezarvasyona denk getiremediğim için daha mı fazla öderiz ki ??? :26:

bende senin gibi salonu netten baktım uzakta olunca burdada işlerim var tabiki bırakıp gidemiyorum zor oluyor işte

salonu tuttuk biz kapora vericez işte yarın nişanlımın ailesi

benimde gelinlik konusunda model var kafamda ama denemekte önemli işte o modelden bulursam yakışırsa kesin alırım yada benzeri modeli deneyip diktiricem :31:

ya şu balayı muhabbeti kafamı çok yoruyor,akşamüstü uyudum rüyamda bile balayı rezervasyonları yapıyordum düğünden 1 ay önce kendimi düşünemiyorum :1: :1: :1: :97:

Hoşgeldin :16:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım güzel dileğin için:71:

rica ederim tatlım nedemek yaw.senin mutluluğun bizlerin mutluluğu demek.yeminle burdan biri bişey alsın kendim almış gibi seviniyorum.herkesin gönlüne göre olsun herşey.bu arada kızım sen çeyizi tamamlamışsın maşalllah tütütütütü nazar değmesin kuzum poponu kaşı:)))) battaniyeli takım çok güzelmiş valla:DDbakarsın bende alırım:P aynısından hemide:)))

selam bende 23 temmuz geliniyim inşallah :)

nasıl gidiyor hazırlıklar

gelinliği ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz kızlar :)

as canım hoşgeldin aramıza:)))inşallah seninki sona kalmış yane daha şanslısın:)) hazırlıklar berbat millet çeyizi düzmüş ben daha mutfak kapalarının rengine karar vercem evin inşaatı komple biticekte sonra lacam ölme eşeem ölmee yane:DDDD tatlım gelinliği düğünden bi ay önce giderim beğenir alırım.kafamda model oluşturmadım yoksa bulamıyorum aradığımı:))bu arada sen neler yapıyorsun anlat bakalım:)

Hayırlı olsun canım :66: benimde 3 Temmuz :69:
biz aynı şehirde olmadığımız için şu an sadece netten bakıyorum gelinliklere, kafamda belirleyip aşkımın yanına gittiğimde alıcam :69:
senin nasıl gidiyor hazırlıklar ?
biz hemen hemen herşeyi hallettik gibi salon balayı nikah tarihi vs, kalanlar davetiye nikah şekeri gelinlik bindallı ve ufak tefek şeyler, onlarıda anca yanına gittiğimde alabileceğiz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir dönem gerçekten bitsede kendi yuvamızda olsak artık :66:

bana şimdilik müsade sonra gelirim yine görüşürüz Temmuz gelinleri :71:

seninkide hayırlı olsun canım:)boşver ayrı olmanız daha iyi bu sürede stres çok oluyor hergün yiyios birbirimizi artık kavgaların bile tadı kalmadı yaw:)))sanada maşallah halletmişsin çoğunu.herşey gönlüne göre olsun.içinde kalmasın hiçbişey elinden geleni yap:)her zaman beklerizzz arayı çok açma:)

tabi bitanem ne demek sorman hata:))))burası hepimizin yeri sormadan dalmak serbest.tek şartımız var oda burayı boşlamamak ve çeyiz resimlerimizi sergilemek.malum unutanlar olursa basit detayları burdan yakalarıs:)))

as canım hoşgeldin aramıza:)))inşallah seninki sona kalmış yane daha şanslısın:)) hazırlıklar berbat millet çeyizi düzmüş ben daha mutfak kapalarının rengine karar vercem evin inşaatı komple biticekte sonra lacam ölme eşeem ölmee yane:DDDD tatlım gelinliği düğünden bi ay önce giderim beğenir alırım.kafamda model oluşturmadım yoksa bulamıyorum aradığımı:))bu arada sen neler yapıyorsun anlat bakalım:)

seninkide hayırlı olsun canım:)boşver ayrı olmanız daha iyi bu sürede stres çok oluyor hergün yiyios birbirimizi artık kavgaların bile tadı kalmadı yaw:)))sanada maşallah halletmişsin çoğunu.herşey gönlüne göre olsun.içinde kalmasın hiçbişey elinden geleni yap:)her zaman beklerizzz arayı çok açma:)

tabi bitanem ne demek sorman hata:))))burası hepimizin yeri sormadan dalmak serbest.tek şartımız var oda burayı boşlamamak ve çeyiz resimlerimizi sergilemek.malum unutanlar olursa basit detayları burdan yakalarıs:)))

sağol canım senin ne zaman tarih
valla şu iki gündür heyecanlıyım :1: benim çeyizler tamam ama haftaya falan yastıklarım,yorgan,nevresim takımları,çarşaf falan onları tamamlamayı düşünüyorum
arada çıksın eksik çünkü onlar :2:

inş.herşey yetişir canım bu arada oy vericem gönderdiğin linke

giz canım erken rez. olunca indirimli oluyor fiyatlar, bak mesela bizim gitceğimiz otel birinci erken rez. döneminde 910 küsürdü, şimdi 1280 ve otel fiyatı 1840. Yani erken rez. biterse otel fiyatına satarlar belki :58: hemen karar vermeye bakın canım çok uzatmayın fiyatlar çok uçuk çünki.
bu arada oteli beğenmene sevindim :69:
ah güzelim ya ben 2 ay o otellerle yatıp kalktım, resmen bunalıma girdik ama rezervasyon yaptıktan sonra bi rahatlıyorsun anlatamam.
Yardıma ihtiyacın olursa çekinme elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz :16:

:9: bizde arada tartışıyoruz haliyle ama tatlı atışmalar bunlar, aradaki fark biz uzaktan uzlaşmamız lazım ki bu dahada zor, ama alıştık artık şükürler olsun.
amin canım cümlemizin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor ama bir o kadarda heycanlı günler bunlar. :69: vallahi nişanlım sağolsun herşeyin en güzelini yapmaya çaba gösteriyor, yapıyorda. yıprandı oda iyice, o benden daha çok yoruldu hazırlıklar için :9:
senin düğünün temmuzun kaçında canım?

haklısın başta gelmiştim sonra uğrayamadım bidaha, eskisi gibi takılmıyorum KK'ya, ama gelirim bundan sonra yine özlemişim bu ortamı :66:

sağol canım senin ne zaman tarih
valla şu iki gündür heyecanlıyım :1: benim çeyizler tamam ama haftaya falan yastıklarım,yorgan,nevresim takımları,çarşaf falan onları tamamlamayı düşünüyorum
arada çıksın eksik çünkü onlar :2:

inş.herşey yetişir canım bu arada oy vericem gönderdiğin linke

rica ederim tatlım:))) bende nasip olursa 17 temmuzda evlenicem:)))ufak tefek çeyizlerim hazır ama mutfak ve eşya olayına henüz giremedik:))

olur herşey zamanlaa sağlık olsunda nevresim 1 eksik oluversin onlar sorun değil:)

oy için teşekürler:)

giz canım erken rez. olunca indirimli oluyor fiyatlar, bak mesela bizim gitceğimiz otel birinci erken rez. döneminde 910 küsürdü, şimdi 1280 ve otel fiyatı 1840. Yani erken rez. biterse otel fiyatına satarlar belki :58: hemen karar vermeye bakın canım çok uzatmayın fiyatlar çok uçuk çünki.
ah güzelim ya ben 2 ay o otellerle yatıp kalktım, resmen bunalıma girdik ama rezervasyon yaptıktan sonra bi rahatlıyorsun anlatamam.

:9: bizde arada tartışıyoruz haliyle ama tatlı atışmalar bunlar, aradaki fark biz uzaktan uzlaşmamız lazım ki bu dahada zor, ama alıştık artık şükürler olsun.
amin canım cümlemizin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor ama bir o kadarda heycanlı günler bunlar. :69: vallahi nişanlım sağolsun herşeyin en güzelini yapmaya çaba gösteriyor, yapıyorda. yıprandı oda iyice, o benden daha çok yoruldu hazırlıklar için :9:

haklısın başta gelmiştim sonra uğrayamadım bidaha, eskisi gibi takılmıyorum KK'ya, ama gelirim bundan sonra yine özlemişim bu ortamı :66:

boşver canım gelip geçici nasılsa.bu evlilik sendromu denen illet sardı başımıza:)))düğün gecesi son bulucaktır:60: hem bak uzakta olmak iyidir.kıymet daha ççok bilinir:)işte nasipse bende 17 sinde evleniyorum:P bizde balayına alva donnaya gidiyorumz.5 gece 2000 deniz manzaralı oda:)

Günaydınn kızlarrr :3:
canım benim tarih geç belli oldu ya paçalar tutuştu tabiri caizse
dediğin gibi fiyatlar çok uçuk,tamam 1 kere olucak en güzeli olsun ama çok pahalı :2:
araştırıcam bende sizin otelin telefon numarasını aldım nişanllım gelince arıycaz
inş kısa zamanda hallolur bu işte :95:

boşver canım gelip geçici nasılsa.bu evlilik sendromu denen illet sardı başımıza:)))düğün gecesi son bulucaktır:60: hem bak uzakta olmak iyidir.kıymet daha ççok bilinir:)işte nasipse bende 17 sinde evleniyorum:P bizde balayına alva donnaya gidiyorumz.5 gece 2000 deniz manzaralı oda:)

illet deme kız tövbe tövbee :60:
bak o kıymet konusunda haklısın, gerçektende öyle :69:
hayırlı olsun canım, benden iki hafta sonra evleniyorsun, dua edicem o gün sanada :71:
Alva Donna'ya da baktım ama çok pahalı geldi, bide biz 4 gece gidicez sadece, bu kadar kısa zamanda otelin herşeyinden faydalanabilcekmiyim oda muamma :9:
Bizimkide deniz manzaralı hatta şansımız olursa ve o tarihte çok balayı çifti yoksa suite oda (villa, kendine özel havuzu var) oraya alacaklar :69:

Günaydınn kızlarrr :3:
canım benim tarih geç belli oldu ya paçalar tutuştu tabiri caizse
dediğin gibi fiyatlar çok uçuk,tamam 1 kere olucak en güzeli olsun ama çok pahalı :2:
araştırıcam bende sizin otelin telefon numarasını aldım nişanllım gelince arıycaz
inş kısa zamanda hallolur bu işte :95:

Tutuşmanız normal canım ama sakin ol fazla sıkma kendini, bak kendimden biliyorum, saatlerce pc başında oturup geceleri çok gece uyuyamamıştım sıkıntıdan.
Siz ne istiyorsunuz önce bunu belirleyin,
havaalanına yakın, merkeze yakın, denize sıfır, denizi kumlu mu çakıl mı, odalarda ne isterseniz, herşey dahil mi ultra herşey dahil mi, sakinlik mi canlılık mı. Bunları düşünüp öyle karar verin.

Ben deniz hastasıyımdır, havuza girmesinide severim ama deniz benim için ön planda, ve kesinlikle kum olacak. Eğlenceyi animasyonu severim ama sakinlikte isterim. Oda büyük ferah olcak. Ve merkeze yakın olacak ki sıkıldığımız an çıkabilelim diye.
Bu yüzden en son bu otele karar verdik her aradığım vardı :69:
En önemliside bütçe tabi, bütçemize göre en iyisini tuttuk diyebilirim ki ets de bunu söyledi. Bi arayın konuşun canım :71:

hayırlı olsun canım, benden iki hafta sonra evleniyorsun, dua edicem o gün sanada :71:
Alva Donna'ya da baktım ama çok pahalı geldi, bide biz 4 gece gidicez sadece, bu kadar kısa zamanda otelin herşeyinden faydalanabilcekmiyim oda muamma :9:
Bizimkide deniz manzaralı hatta şansımız olursa ve o tarihte çok balayı çifti yoksa suite oda (villa, kendine özel havuzu var) oraya alacaklar :69:

Tutuşmanız normal canım ama sakin ol fazla sıkma kendini, bak kendimden biliyorum, saatlerce pc başında oturup geceleri çok gece uyuyamamıştım sıkıntıdan.
Siz ne istiyorsunuz önce bunu belirleyin,
havaalanına yakın, merkeze yakın, denize sıfır, denizi kumlu mu çakıl mı, odalarda ne isterseniz, herşey dahil mi ultra herşey dahil mi, sakinlik mi canlılık mı. Bunları düşünüp öyle karar verin.

Ben deniz hastasıyımdır, havuza girmesinide severim ama deniz benim için ön planda, ve kesinlikle kum olacak. Eğlenceyi animasyonu severim ama sakinlikte isterim. Oda büyük ferah olcak. Ve merkeze yakın olacak ki sıkıldığımız an çıkabilelim diye.
Bu yüzden en son bu otele karar verdik her aradığım vardı :69:
En önemliside bütçe tabi, bütçemize göre en iyisini tuttuk diyebilirim ki ets de bunu söyledi. Bi arayın konuşun canım :71:

Doğru söylüyorsun canım,bugün dışarı çıktım mesela
eksiklerim var fiyatları araştırayım diye gittim başım ağrıdı valla
ne kadar pahalı herşey az zannediyordum baya da varmış hanii :2:

valla bende denizi çok severim,havuzda tamam ama denize bile girilmez diyorlar
havuz daha da çok mikrop :15:
aslında seninle istediklerimiz aynı dediğin gibi merkeze yakın olsun istediğimiz zaman çıkalım falan

ben bişey sorucam şimdi oteller hakkında bilgi almak için ets yimi aramalıyızz :26:

Doğru söylüyorsun canım,bugün dışarı çıktım mesela
eksiklerim var fiyatları araştırayım diye gittim başım ağrıdı valla
ne kadar pahalı herşey az zannediyordum baya da varmış hanii :2:

valla bende denizi çok severim,havuzda tamam ama denize bile girilmez diyorlar
havuz daha da çok mikrop :15:
aslında seninle istediklerimiz aynı dediğin gibi merkeze yakın olsun istediğimiz zaman çıkalım falan

ben bişey sorucam şimdi oteller hakkında bilgi almak için ets yimi aramalıyızz :26:

Kıyamam ya :59:
Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten, ama yinede en iyisini istediğimiz için daha çok araştırıyoruz ya ondan kafamız karışıyor.
Evet balayında havuza girmeyi pek önermiyorlar mikroplar açısından, bende sağlık sektöründe çalışıyorum çok duydum bunları, bu yüzden yanıma kesinlikle antibiyotik almayı düşünüyorum tedbir açısından.

Canım eğer turla gitmeyi düşünüyorsanız en iyisi ets tur, didim tur'da var oda ets'ye bağlı, onun dışında anı tur'da var. Bizim yakınım Ets'de çalışıyor bu yüzden ordan aldık. Ha bide uçakla mı gitceksiniz yoksa arabayla mı? Eğer uçakla giderseniz uçak biletlerine bakın kampanyalar oluyor, daha uygun oluyor öyle. Biz öyle yaptık, eğer ets'den de alsaydık biletleri daha uçuk olcaktı, arada 100-150 küsür tl fark falan oldu :66:

Kıyamam ya :59:
Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten, ama yinede en iyisini istediğimiz için daha çok araştırıyoruz ya ondan kafamız karışıyor.
Evet balayında havuza girmeyi pek önermiyorlar mikroplar açısından, bende sağlık sektöründe çalışıyorum çok duydum bunları, bu yüzden yanıma kesinlikle antibiyotik almayı düşünüyorum tedbir açısından.

Canım eğer turla gitmeyi düşünüyorsanız en iyisi ets tur, didim tur'da var oda ets'ye bağlı, onun dışında anı tur'da var. Bizim yakınım Ets'de çalışıyor bu yüzden ordan aldık. Ha bide uçakla mı gitceksiniz yoksa arabayla mı? Eğer uçakla giderseniz uçak biletlerine bakın kampanyalar oluyor, daha uygun oluyor öyle. Biz öyle yaptık, eğer ets'den de alsaydık biletleri daha uçuk olcaktı, arada 100-150 küsür tl fark falan oldu :66:

off ben antibiyotikte zorunlu olmadığım sürece kullanamıyorum,sorun yapıyor bende

anladım canım aslında biz %80 arabayla gideriz

ben artık iyice daldım bu balayı konusuna :1: çıkamıyorum kendimi gelinlik seçerken düşünemiyorumm :90:

ohh oh...millet dolmus...
slm kizlaar...giz9 benimde dügünüüm o güüün =))...hayirliii olsuuun... =)

kervansaray hotelli gercekden güzel...kuzenim orda calisiyor...

ben delphin palaca lara ya gidiyorum orayada bakmak istersen...

bu arada o kahvaltii setii mi nedir..cicekliii coook hooos yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... =)))

illet ama güzelim ben napim:DDDhastalık gibi bişiy.evlenecek çiftlere musallat oluyor:DDD kavgalar bi yana bu ne olcak,nasıl olcak,güzel olcakmı.....??? soruları yetiyor zaten başkasına gerek kalmıyor:))) sağolasın canım ben evlenene kadar sen kaygılardan uzak evliliğe alışıyor olucaksın:)))ehh bizden daha tecrübeli olacağın kesin bu konuda:)canım boşverr herkes elbetteki bütçesine göre gidicek.ama şöyle bişey var.haziranda gidenler çok şanslılar.onların 6 gece konakladığı paraya biz 3 gün anca konaklıyoruz:SSS temmuz havaların en sıcak olduğu,turistlerin en çok akın ettiği yaz sezonunun doruk noktası bi zaman.hayliyle pahalı.napalım öyle denk geldi artık:Dsizde bütçenize uygun bakın biyerler.ama sana bi önerim oteli kendin beyen ets ve diğerlerinin otllerle anlkaşmaları var.aıyorum a oteline temmuz ayında 250 bilet satmak zorunda bu sayı dolmayınca napıyolar a oteline yönlerndiriyolar herkesi.senin ve eşinin beğenmesi en mantıklısı sizin içinize sinsin.birde canım yeme ve özellikle içme alternetif ve saatlerine dikkat et.yazın sıcakta yemekten çok bişeyler içiyorsun.bazı oteller saat 2-3 gibi bitiriyor:S yani o saatte bişiy içmek istesen bi kolaya 25-30 lira gibi küçük ama etkili meblalar ödetebiliyor hainler:DDDD alva donnayı seçmemizdeki en büyük etken ala carte res. ücretsiz olması,gece 2 den sabah 6 ya kadar oda servisi bedava,cafeleri çok fazla,int. bedava.... yani artıları önemliydi yoksa bu paraya hatta daha fazlasına daha düşük yerlere gitmek memnun.son olarak balayı paketine andanmayın derim.meyve şampanya.. her yerde veriliyor.yok bornozmuş yok fotograf çekimiymiş aldanmayın.yararlanılacak özellikleri size ne kadar uyumluysa onu seçin.maddiyata gelincede eh iplerin ucu biraz kaçsada sorun olmaz:Dhayatta bir defa olucak bu:DDD

he bu aradaa balayı çiftine tehsis edilen odaya bayıldım heee:DDDD inşallah oraya denk gelirsiniz canım.allah bi yastıkta kocatsın herbirimizi:)))

ohh oh...millet dolmus...
slm kizlaar...giz9 benimde dügünüüm o güüün =))...hayirliii olsuuun... =)

kervansaray hotelli gercekden güzel...kuzenim orda calisiyor...

ben delphin palaca lara ya gidiyorum orayada bakmak istersen...

bu arada o kahvaltii setii mi nedir..cicekliii coook hooos yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... =)))

öyle mi canım ne güzel aynı gün evlenicez :51:
daha sık gelsenize kızlar daha çok muhabbet edelim ya :26:
nerde kahvaltı seti ben görmedimm

yaa beeen hep yanlis saatler geliyorum herhalde..kimse olmuyor =))

hahah bir gün anlasalaim da toplanalim =))

Elfida eklemis sayfa 29mu ne..su isiticisinin yaninda..göze hos geliyooor =)

Back