• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

kızlar oturma grupları nasıl:)))öyle ahım şahım değiller ama nette gezdiğim bikaç mobilyacının içinde en güzel olanları bunlar:D

$floramaksi1.jpg $casalis1.jpg $634188645222343750.jpg $napoli-kol-tk-valencia-kahve.jpg $duru-mjr-tk-cozy-kahve.jpg $633952804160055000.jpg

vaay uyaniik geliiin vay.....sunun taktiklerinee bakiin ya....hahahha koptuuuuuuuuuuuuuum.....

kiiz en güzel bence 2. resimdeki...yani bana öyle geldii ..hihi...=)

resimleri cekerim bi ara...;)

vaay uyaniik geliiin vay.....sunun taktiklerinee bakiin ya....hahahha koptuuuuuuuuuuuuuum.....

kiiz en güzel bence 2. resimdeki...yani bana öyle geldii ..hihi...=)

resimleri cekerim bi ara...;)

naparsın bacum en başlından ipleri sıkı tutumak lazım yoksam elin kadınlarına madara olursun mazallah:))))aman sende kendine taktik geliştirr ona göre davran.beğendiğin fikirlerimi çalabilirsin izin veriyorum:)))):60:

daha çok mobilya varda işte bunlar 2-3 siteden baktıklarım ayrıca çokda pahalı olmayanlar.yoksa çok güzelller vardı.5.50 lira bi oturma grubu yuhh diyor insan haliylee:)))beğendikleriniz olursa hangi markanın söylerim.

resimleri ihmal etme.burayı ihmal ettiğin gibi:20:

hahaha...kaynanam beni takmaz ben onu takmamm...=)) ama sagool taktikler icin belki birgün kullanmam gerek kaliir...

merak etme yaaw ben bu topici hic ihmal edermiyiim... :65:

evimin halıları ve perdeleri hariç tüm döşemesini yaptım bugün...
yanlış anlaşılmasın ev döşemedim :69:

tüm mobilyaları aldık bugün oturma odası 1200 tl diğerleri ( yatak odası,yemek odası ve salon gubu ) 5000 tl :)

hahaha...kaynanam beni takmaz ben onu takmamm...=)) ama sagool taktikler icin belki birgün kullanmam gerek kaliir...

merak etme yaaw ben bu topici hic ihmal edermiyiim... :65:

ohh relaks gelin kaynana bunlar takmıyolar birbirlerini:Ddolsun bacum bellimi olur bu kaynanalrın sağı soluu evlendikten sonra oğulları kıymete biniyor valla::)))9

evimin halıları ve perdeleri hariç tüm döşemesini yaptım bugün...
yanlış anlaşılmasın ev döşemedim :69:

tüm mobilyaları aldık bugün oturma odası 1200 tl diğerleri ( yatak odası,yemek odası ve salon gubu ) 5000 tl :)

kızım bu ne acele yaww:DDbizde daha fol yok yumurta yok:)))evini eskitcen düğüne kadar yaww:))))ama erken olması iyi olmuş canım elin ayağına dolanmaz eksikleride düğüne kadr tamamlarsın üstündende büyük bi yük kalkmıştır artık:)darısı başımıza daha benim evde inşşat var.yıkılıyor şuanda.yani anlıycan 2 ay da anca biter ondan sonra bakıcaz artık mobilyadır odur budur:(((

hayirlii olsuun mobilyalarin kiiz...hihi bende ev bile yok...

iyi ogluda takmiyo..kadinin tek kizi var baska birsey ilgilendirmiyoo...:33:

öncelikle beğenmene çok sevindim canım benim.kendi hatanı kendin bulmuşsun zaten.ah canım sana hiç akıl verendemi olmadı bu devirde babana bile güvenme demişler.kaldıki kaynana.bak canım benim kaynanamda söyler söyler ben karışmam der sonrada falan filan.ama bendeki taktik farklı.herzaman oğlunun benim peşimde koştuğunu,evlenmek için onun baskı yaptığını,ellimi sallasam ellisi olduğu izlenimini verdim.şimdiden annesinin hatalarını söylüyorum ona üzülüyorum diye anlatıyorum.ama gözüne sokuyorum resmen o hataları.onun dışında kaynanamla aramda sorun yok.dişli gördü beni pek bişey demiyor.sülalelerinden bi kaç kişi yorumda bulunmuş kötü olarak benim için.açtım ağzımı yumdum gözümü.bak beni delirtmesinler onlarla çok fena uğraşırım herkes ayağını denk alsın dedim.soskakta görsem slm vermeyeceğim tipğler arkamdan konuşmasın yetiyosa biyerleri gelsin yüzüme söylesinler dedim.şunu şunu düğünümde istemiyorum gelmesinler dedim.kaynanam aaaaaaa kızım sus olurmu öyle şey bakma sen onlara azcık dengesiz onlar falan diyor:DDDoğlunuda bana karşı savunamıyor.çünkü ben oğluna körü körüne aşık gelin modelini oynamıyorum.nişanlımı çok seviyorum ama bunu kaynanama göstermiyorum:)))aradada nişanlımı küçük hatalarından şikayet ediyorum:DDDartık oğluna kızıyor.şimdilik tabi evlenince bilemem.ama ben bu güçlü,kimseyi takmayan gelin modunu çok sevdim.buda benim kabuğum artık.anca böyle korunucam canım.yani uzattım kusura bakma ama sen kendini korumassan imse seni korumaz bu dünyada.buna kocan bile dahil.ayrıca 2. büyük hatanızda sanki eşlerimiz olmasa dünya olmayacakmış gibi davranmak.herzaman sizi kaybedebileceğini hissttirmelisiniz ki hem aşk bitmesin,hemde ilgi sönmesin.

sende bundan böyle taktik değiştir.evinle ilgili pek bişey anlatma yada sadece eşinin sana aldığı hedişyelerden falan bahset ama senin ona yaptıklarından değil:)))ayrıca ailenin arkanda kapı gibi durduğunu ima et şakayla karışık.ve onun oğlu olmadanda çok mutlu yaşayacağını,oğlunun ise mahfolacağını.işte ozaman bişey yapamıyolar kuzum.çünkü oğulllarını seviyolar ve acı çekmesini istemişyolkar:)))eşine gelince yavaş yavaş kaynanandan uzak tutmaya bak,onun hatalarını kızmadan yumuşalk bir şekilde söylee.bak canım annen bu şekilde davrandı ben inan çok kırıldım.ben onu kendi annemden ayrı tutumuyorum ama o bana bu şekilde davranıyor.sence napıyımda bu durumu düzeltiyim gibilerinden.eşine oynucaksın.zamanla kendi tarafına çekersen işte ozaman senle kimse uğraşamaz.kaynanan ve diğerleride boyunun ölçüsünü almış olur:)))umarım herşey düzelir canım.

canım çok haklısın.en büyük hatam samimi olmaya çalışmaktı.ama taktiklerle yaklaşmak en iisi.dün konuştuk.nişanlım bana annesiyle sorunlarımız konuştuuğum için kızmış.yapmamalıydın bunu.arada kalıyrm ben fln dedi.söylediklerinde çok haklısın eşinle aranı iii tuttuktan sora kayınwalidene biraz mesafelei olmakta yarar war.ben bilemedim böle olucağını.bundan sora bomba gibi olucam :)

ya taksitlere şimdiden başlayım düğünden sonra çok uzun sürmesin borç telaşı dedi nişanlım ben de tamam dedim ama büyük yük kalktı valla...
nete girince mobilyalara bakmaktan usanmıştım :)

ev yok ortada daha zaten haziranda tutulu çünkü boşa kira ödemeye ne geek var ne imkan ...

2 ay sonra sana da kolay gelsin canım..
biz şimdi bişey almıyoruz artık eve göre halı ve perde alıncak sadece...
sadece elektrik süpürgemiz yok onu da alırız bir ara :69:

hayirlii olsuun mobilyalarin kiiz...hihi bende ev bile yok...

iyi ogluda takmiyo..kadinin tek kizi var baska birsey ilgilendirmiyoo...:33:

hahaha kız ozaman senin kaynana oğlanı başından attığına seviniyor hihihihih:DDDD şanslısın heee.gerçi seninki oğlak burcuydu.kadın demiştim bıktım bu bıtbıt oğlandan evlensede kurtulsam hihihihih:52:

valla bilmiyorum su...bakarim karar verince yazarim...hihi...ama fikirlerin icin sagol...yesil bindalli cnkü hep kirmizi oluyor diye...degisik geldi gözüme hosuma gitti oyüzden.. ;)

mutfakda ikinci resim daha hosuma gitti...cizgiler yan olunca daha hos durmus...

alewuska tamam girmem dersin girersiin sende...ama inan birsey olmaz...;)

sanırım dediğin gibi girricem denize :) dayanamam zaten :) dün sağlık ocağına gidip bilgi aldım gerçi bilgi denirse pek tatmin etmedi beni ama sorun olmıcağını anladım :)

kaynana savasiii basladiii :47:

süpürge isi kolay..evet ya bizde oyüzden ev tutmadik daha..sonra evi tutunca bakariz diye acelede etmiyoruz ...

sözde oglunu cok seviyor bizide ben inanmiyorum...:51: rahatim iyi yane..bazen hic takmiyor diye kiziyorumda aman neyse

yasemin kıss her 10 dk da bi msj atabiliyormuşum siteye bak hele sen.kuzumla aramı açtı hihihihi:)))tamda alevlenmişti muhabbetimiz.neyse artık azcık beklicen:DDDyada burdan yaziyim.

canım işte erkek milleti bekletme huyları insanı katil eder.birde sanki bekletmemiş gibi canım hadi ben geliyorum çık demesi yokmu delirtti.ben onu aramam asla ne arıcam o arasınn.bekleten o:@:47:

sanırım dediğin gibi girricem denize :) dayanamam zaten :) dün sağlık ocağına gidip bilgi aldım gerçi bilgi denirse pek tatmin etmedi beni ama sorun olmıcağını anladım :)

gir tabe kızım yaa sen kaynananı dinlemeye başlarsan yandın valla.bak azcık bir derdim var bölümünde takıl derim.gelinlerin biçoğu ilk başklarda hep kaynanayı dinlemişler.o ne isterse öyle olmuş.başkaldıranca bi çoğunun allah korusun yuvası yıkılmaya kadar gidiyor:SSS

deniz-kum-güneş-kocacın-sen=BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hahahahaha:60:

biliyorum yaa bende yazamadim önce oyüzden...

valla sen bilirsin..cuma günü bende aynisini yapdiim...hihi sonra gelmis arabanin önüne cicek koymus gitmis...arabaya bincem bi bakdim cicek...girdim eve geriye telefonu aldim hemen aradim =)

kaynana savasiii basladiii :47:

süpürge isi kolay..evet ya bizde oyüzden ev tutmadik daha..sonra evi tutunca bakariz diye acelede etmiyoruz ...

sözde oglunu cok seviyor bizide ben inanmiyorum...:51: rahatim iyi yane..bazen hic takmiyor diye kiziyorumda aman neyse

boşver canım takmaması daha iyidir.sizle uğraşıp dursa huzurunuzu kaçırır:47:

bu arada demek sende aynı dertten müzdaripsin.ama affetmek yok hemen öle burnu sürtülcek beni bir daha bekletmemenin cezasını çekicek:@@@gülle mülle kanmam kızım.affedersem pahalıya patlamalı hahahahaha yoksa fena alışır 3 liraya gül alıp affetirmeyee:)))

gir tabe kızım yaa sen kaynananı dinlemeye başlarsan yandın valla.bak azcık bir derdim var bölümünde takıl derim.gelinlerin biçoğu ilk başklarda hep kaynanayı dinlemişler.o ne isterse öyle olmuş.başkaldıranca bi çoğunun allah korusun yuvası yıkılmaya kadar gidiyor:SSS

deniz-kum-güneş-kocacın-sen=BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hahahahaha:60:
hehehehhe :D walla okuması bile zewkli :)
iple çekiyorum temmuzuuuu :)

haha kadin bi gelinim bile demiyoor =))

benimki mailime girmis karisdirmis..bende niye karisdirdin diye küsdüm..tartisdik snra..bklemekden dgl..ama aynisini yapardin inan bekletse..:34:

Back