Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede dogru karar vermisin denize girmekle...suu sende hemen bebiiis fln hayirdir =) okdr hizli olurmu hahaha
27 yaşındayıjm bebiş içinde elimi çabuk tutmalıyımm :)
kızım bilemem.gelininin gözü kocasından başka bişiy görmüyor.olurmu olur.anam en hızlı arkadaş çıkarmışş.hahahahaha kızcak şimdi bizeee:))))hem bebeiş kötü bişiymi yaww ne dadlı oluyor.bi olsun bebeğim kocamı bilem unuturum ben sizde öyle olursunuzz eminim:))))neyse ilk 2 yıl yapmayın çocuk mocuk kim bakcek onaa hem adamı eğit hem çocuk büyüt zor iş:))))
heycanlandiriyor böyle okuyunca beni...ya sizii???
heee...ozmn sen hemen ise basla bebis iicn...benim icin daha cook erken...bi 3 sene fln askimin tadini cikaririm
anammmmmmmmmmm buda dünden razııı bacum haklısındaa kıss hemencik yapma sen 1 yıl bekle madem.2 yıl çokta. gene en hızlı sen çıkcan bak neyse yardımlarını aktarırsın çocuk nasıl büyür.hamilelikte neler olurr:)))bu grup olarak kopmayız evlendikten sonrada devam:)))
8 sene olduu beraberiz suuuuu :) eğitemediysem dahada eğitemem cnm ya:) artık neysek oyuz hawalrına girdik :) dediğin gibi bebiş olursa hiçbişi gözümüz görmez :)
suu senin yasin kac
aman allahım en yaşlıda ben miyim yani :):):)
yook benden büyüüüksüüün... =)))))
hic yas sorunu oluyormuu ya
ablamizsin...senden ögrenecegimiz cok sey oluur bak...
bu arada 8 sene nasil dayandiniz yaaa
kasimda 22 olacagiim...=))
bizimki 3 seneyi anca bekledii..dayanamadi...bana kalsaa daha uuzuuun süreler evlenmezdim...ama askiim olunca...bende sicak bakmaya basladiim evliliye...maddi sorunumuzda olmayinca ikimiz calisiyoruz fln derkeeen dügün hazirliklari basladiii =))