2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bencede dogru karar vermisin denize girmekle...suu sende hemen bebiiis fln hayirdir =) okdr hizli olurmu hahaha

kızım bilemem.gelininin gözü kocasından başka bişiy görmüyor.olurmu olur.anam en hızlı arkadaş çıkarmışş.hahahahaha kızcak şimdi bizeee:))))hem bebeiş kötü bişiymi yaww ne dadlı oluyor.bi olsun bebeğim kocamı bilem unuturum ben sizde öyle olursunuzz eminim:))))neyse ilk 2 yıl yapmayın çocuk mocuk kim bakcek onaa hem adamı eğit hem çocuk büyüt zor iş:))))

heycanlandiriyor böyle okuyunca beni...ya sizii???
heee...ozmn sen hemen ise basla bebis iicn...benim icin daha cook erken...bi 3 sene fln askimin tadini cikaririm :1:

27 yaşındayıjm bebiş içinde elimi çabuk tutmalıyımm :)

anammmmmmmmmmm buda dünden razııı bacum haklısındaa kıss hemencik yapma sen 1 yıl bekle madem.2 yıl çokta. gene en hızlı sen çıkcan bak neyse yardımlarını aktarırsın çocuk nasıl büyür.hamilelikte neler olurr:)))bu grup olarak kopmayız evlendikten sonrada devam:)))

ben pek bakamam diye istemiyorum..benimki en az 2 olsun yaa diyor..bakalim..bende diyorum ozmn bunu bunu isterim yok böyle bakman gerek bana diye basliyorum saymaya...:49: bide karnim olursa sevmezsin fln diye naz yapiyorum askiiim sacmalama seni her halinle severim diye yag cekiyor :61:

kızım bilemem.gelininin gözü kocasından başka bişiy görmüyor.olurmu olur.anam en hızlı arkadaş çıkarmışş.hahahahaha kızcak şimdi bizeee:))))hem bebeiş kötü bişiymi yaww ne dadlı oluyor.bi olsun bebeğim kocamı bilem unuturum ben sizde öyle olursunuzz eminim:))))neyse ilk 2 yıl yapmayın çocuk mocuk kim bakcek onaa hem adamı eğit hem çocuk büyüt zor iş:))))

8 sene olduu beraberiz suuuuu :) eğitemediysem dahada eğitemem cnm ya:) artık neysek oyuz hawalrına girdik :) dediğin gibi bebiş olursa hiçbişi gözümüz görmez :)

heycanlandiriyor böyle okuyunca beni...ya sizii???
heee...ozmn sen hemen ise basla bebis iicn...benim icin daha cook erken...bi 3 sene fln askimin tadini cikaririm :1:

tüüüüüüü geline bak sen gudurmuşşş hahahahaha:DDDDDDD şaka bi yana canım bende en az 2-3 yıl beklemeyi düşünüyorum.nedeni evliliğe alışmak,bakalım yürüyormu,maddi manevi sorunlarımızı aşalımki bebek gelince tüm ilgi alaka onda olsun.birde biz türkiyeyi gezmeyi çok istiyoruz bi tur atalımki çocuk olunca pek biyere çıkılmazkii:SSSS

anammmmmmmmmmm buda dünden razııı bacum haklısındaa kıss hemencik yapma sen 1 yıl bekle madem.2 yıl çokta. gene en hızlı sen çıkcan bak neyse yardımlarını aktarırsın çocuk nasıl büyür.hamilelikte neler olurr:)))bu grup olarak kopmayız evlendikten sonrada devam:)))

:) 6 ay yapsak o bi yılı :) 28de bi tane 30da bi tane bide plan yaptım :) bakalım :)
karşılıklı deneyimlerimizi yayınlayalım tabii burdan :) takipçinizimmmm :)

8 sene olduu beraberiz suuuuu :) eğitemediysem dahada eğitemem cnm ya:) artık neysek oyuz hawalrına girdik :) dediğin gibi bebiş olursa hiçbişi gözümüz görmez :)

maşallah canım allah nazarlardan korusun hepimizin ilişkisini.ama bu söylediğimde ciddiyim canım eğer bi evde yaşmıyorsanız o annesinin kurduğu düzene alışkın onun yemeklerine,onun temizliğine..... kendi düzeninin kurupta bu düzene onuda alıştırıcaksın işte bu aıdan birazcık zor.:))

aynen bebiş bambaşka dayımın oğlu var daha 2 aylık onlara gidince nişanlımı bilem unutuyorum valla.oyy bi kucağım aldımmı konuşttummu bi gülsün dünyalara bedel kaldıki kendi bebeğin olunca nasıl olurr bilemem:)))

suu senin yasin kac

bayanların yaşı sorulmaz susss ayıp bakıyımmm:26:

aranızdaki en küçük benim heraldee.ama en fazlada benim içim geçmiştirr:58:

canım yaşım 22.nişanlımın yaşı 30 martta 31 gircek yaşlandı tabiii:)))ama o yanımda benden çocuk kalıyorr.kavga dövüş gidiyos artık napcan:52:

aman allahım en yaşlıda ben miyim yani :):):)

boşver canım geç olsun güç olmasın hiçbişey 6 yıllık işkim vardı artık napalım evlenelim dedik.görüşmelerimiz falan sorun oluyordu.ayrıca gezmeyi çok seviyoruz ama gezemiyorduk:))bana kalsa evlenmeyee pek sıcak bakmıyordum.bu arada bende kalabalık bi aile istiyorum çok seviyorum öyle aileleri 2 tanede az oluyorr:SStabi hayırlısı şöyle 3-4 tane olsunn:)))kalabalık mutlu huzurlu paylaşımcı bi ailee:)))

yook benden büyüüüksüüün... =)))))

hic yas sorunu oluyormuu ya

aman allahım yaşın kaç senin bakim:))))kıssssssss napcan erkenden evlenippp(hemende havalara girdim)bekarlık sultanlıktırr:))))ayrıca canım çıkarken herşey daha güzel insan yılların nasıl geçtiğini anlamıyorki.hem hayat şartları,maddi manevi biçok şeyi ertelettiriyor insanlara.

ablamizsin...senden ögrenecegimiz cok sey oluur bak...

bu arada 8 sene nasil dayandiniz yaaa:5:

artık su kaçırmaya başladık cnm bnm yaa :) ya olcak ya ayrılcaz artık yürümüo zaten sewgili sewgili :)
5 sene okul hayatı
1 sene iş bulma derdi
iş bulduktan sora hazırlık fln derken 2003-2011 oluwermiş :)

kasimda 22 olacagiim...=))

bizimki 3 seneyi anca bekledii..dayanamadi...bana kalsaa daha uuzuuun süreler evlenmezdim...ama askiim olunca...bende sicak bakmaya basladiim evliliye...maddi sorunumuzda olmayinca ikimiz calisiyoruz fln derkeeen dügün hazirliklari basladiii =))

kasimda 22 olacagiim...=))

bizimki 3 seneyi anca bekledii..dayanamadi...bana kalsaa daha uuzuuun süreler evlenmezdim...ama askiim olunca...bende sicak bakmaya basladiim evliliye...maddi sorunumuzda olmayinca ikimiz calisiyoruz fln derkeeen dügün hazirliklari basladiii =))

yaş değil önemli olan.sen ve nişanlın evliliğin sorumluluklarını sırtlanmaya hazırsanız zaten diğerlerinini önemi yok.peki nişanlının yaşı kaç.erkeklerin biraz büyük olması iyi oluyor.olgunluk açısından.seni taşıyabilmesi için.

Back