2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bencede dogru karar vermisin denize girmekle...suu sende hemen bebiiis fln hayirdir =) okdr hizli olurmu hahaha

kızım bilemem.gelininin gözü kocasından başka bişiy görmüyor.olurmu olur.anam en hızlı arkadaş çıkarmışş.hahahahaha kızcak şimdi bizeee:))))hem bebeiş kötü bişiymi yaww ne dadlı oluyor.bi olsun bebeğim kocamı bilem unuturum ben sizde öyle olursunuzz eminim:))))neyse ilk 2 yıl yapmayın çocuk mocuk kim bakcek onaa hem adamı eğit hem çocuk büyüt zor iş:))))

heycanlandiriyor böyle okuyunca beni...ya sizii???
heee...ozmn sen hemen ise basla bebis iicn...benim icin daha cook erken...bi 3 sene fln askimin tadini cikaririm

27 yaşındayıjm bebiş içinde elimi çabuk tutmalıyımm :)

anammmmmmmmmmm buda dünden razııı bacum haklısındaa kıss hemencik yapma sen 1 yıl bekle madem.2 yıl çokta. gene en hızlı sen çıkcan bak neyse yardımlarını aktarırsın çocuk nasıl büyür.hamilelikte neler olurr:)))bu grup olarak kopmayız evlendikten sonrada devam:)))

ben pek bakamam diye istemiyorum..benimki en az 2 olsun yaa diyor..bakalim..bende diyorum ozmn bunu bunu isterim yok böyle bakman gerek bana diye basliyorum saymaya... bide karnim olursa sevmezsin fln diye naz yapiyorum askiiim sacmalama seni her halinle severim diye yag cekiyor

8 sene olduu beraberiz suuuuu :) eğitemediysem dahada eğitemem cnm ya:) artık neysek oyuz hawalrına girdik :) dediğin gibi bebiş olursa hiçbişi gözümüz görmez :)

heycanlandiriyor böyle okuyunca beni...ya sizii???
heee...ozmn sen hemen ise basla bebis iicn...benim icin daha cook erken...bi 3 sene fln askimin tadini cikaririm

tüüüüüüü geline bak sen gudurmuşşş hahahahahaDDDDDD şaka bi yana canım bende en az 2-3 yıl beklemeyi düşünüyorum.nedeni evliliğe alışmak,bakalım yürüyormu,maddi manevi sorunlarımızı aşalımki bebek gelince tüm ilgi alaka onda olsun.birde biz türkiyeyi gezmeyi çok istiyoruz bi tur atalımki çocuk olunca pek biyere çıkılmazkii:SSSS

:) 6 ay yapsak o bi yılı :) 28de bi tane 30da bi tane bide plan yaptım :) bakalım :)
karşılıklı deneyimlerimizi yayınlayalım tabii burdan :) takipçinizimmmm :)

8 sene olduu beraberiz suuuuu :) eğitemediysem dahada eğitemem cnm ya:) artık neysek oyuz hawalrına girdik :) dediğin gibi bebiş olursa hiçbişi gözümüz görmez :)

maşallah canım allah nazarlardan korusun hepimizin ilişkisini.ama bu söylediğimde ciddiyim canım eğer bi evde yaşmıyorsanız o annesinin kurduğu düzene alışkın onun yemeklerine,onun temizliğine..... kendi düzeninin kurupta bu düzene onuda alıştırıcaksın işte bu aıdan birazcık zor.:))

aynen bebiş bambaşka dayımın oğlu var daha 2 aylık onlara gidince nişanlımı bilem unutuyorum valla.oyy bi kucağım aldımmı konuşttummu bi gülsün dünyalara bedel kaldıki kendi bebeğin olunca nasıl olurr bilemem:)))

suu senin yasin kac

bayanların yaşı sorulmaz susss ayıp bakıyımmm:26:

aranızdaki en küçük benim heraldee.ama en fazlada benim içim geçmiştirr

canım yaşım 22.nişanlımın yaşı 30 martta 31 gircek yaşlandı tabiii:)))ama o yanımda benden çocuk kalıyorr.kavga dövüş gidiyos artık napcan

aman allahım en yaşlıda ben miyim yani :):):)

boşver canım geç olsun güç olmasın hiçbişey 6 yıllık işkim vardı artık napalım evlenelim dedik.görüşmelerimiz falan sorun oluyordu.ayrıca gezmeyi çok seviyoruz ama gezemiyorduk:))bana kalsa evlenmeyee pek sıcak bakmıyordum.bu arada bende kalabalık bi aile istiyorum çok seviyorum öyle aileleri 2 tanede az oluyorr:SStabi hayırlısı şöyle 3-4 tane olsunn:)))kalabalık mutlu huzurlu paylaşımcı bi ailee:)))

yook benden büyüüüksüüün... =)))))

hic yas sorunu oluyormuu ya

aman allahım yaşın kaç senin bakim:))))kıssssssss napcan erkenden evlenippp(hemende havalara girdim)bekarlık sultanlıktırr:))))ayrıca canım çıkarken herşey daha güzel insan yılların nasıl geçtiğini anlamıyorki.hem hayat şartları,maddi manevi biçok şeyi ertelettiriyor insanlara.

ablamizsin...senden ögrenecegimiz cok sey oluur bak...

bu arada 8 sene nasil dayandiniz yaaa

artık su kaçırmaya başladık cnm bnm yaa :) ya olcak ya ayrılcaz artık yürümüo zaten sewgili sewgili :)
5 sene okul hayatı
1 sene iş bulma derdi
iş bulduktan sora hazırlık fln derken 2003-2011 oluwermiş :)

kasimda 22 olacagiim...=))

bizimki 3 seneyi anca bekledii..dayanamadi...bana kalsaa daha uuzuuun süreler evlenmezdim...ama askiim olunca...bende sicak bakmaya basladiim evliliye...maddi sorunumuzda olmayinca ikimiz calisiyoruz fln derkeeen dügün hazirliklari basladiii =))

yaş değil önemli olan.sen ve nişanlın evliliğin sorumluluklarını sırtlanmaya hazırsanız zaten diğerlerinini önemi yok.peki nişanlının yaşı kaç.erkeklerin biraz büyük olması iyi oluyor.olgunluk açısından.seni taşıyabilmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…