- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.881
wow 5 yıl
dıle kolay ne cabuk gecıyo yıllar yaaaaaaaaaaa
bende daha dün evlnedm 4 yıla gırdık
aboo allahtan bi parfümsıraya bak
benim hiç zayıf noktam yok noktasız kaldımmmmmmmm
offff şebnem fena dedin..giyinmeyi, kuaföre gitmeyi, makyajı , bakımı feci severim..Allahım bunların hepsi para gerektiriyor..Hele saat dedin ben tam bir koleksiyoncuyum..eşim bana hediye olrak hep saat alır(markalı ve güzel olcak)....Kaç saatim var sayı bilmem.....
benim kocişimde pek duygulu teklif etmedi evlenmeyi..amannn hiç hatırlamıyom evleneli nerdeyse 5 yıl olmuş..........
bnm kocam gibi adam çiçeği verdi araba kullanıyo yüzüğü çıkarttı al buda senin dedi kendim açtım kendim taktım.. sonra dedim hayvan insan bunu böylemi verir.. napıyım heyecanlandım dürttü beni alttan diyo...
bizimki biraz romantik oldu anlatayım beni aradı buluşalım
önemli bişey konuşmalıyız dedi hemen anladım zatiii
istanbulda olanlar bilir kadıköydee balon cafe var onun arkasıda sahil
akşam 9 sarıldı bana benimle bir hayat sürmeye iyi günde kötü günde yanımda olmaya
varmısın benimle evlenirmisin dedi bende direk evet dedim bana diyoki o kadar cümle kurdum sadece evet mi dicen dedim sen ne bekliyodunpis insan yüzükle gelir tabi ben yüzük bekliyorum eee evlenme teklif ettin bişi unutmadınmı dedim neyi unuttum dedi hani yüzük bu nasıl evlenme teklifii
kabul etmezsin diye almadım dedi yaaaa sonra 14 subatta bidaha evlenme teklifi etti hiç beklemediğim anda karşıma çıktıı dizlerinin üstüne çöktü herçesin içinde teklif edip barnagıma taktıı
ayyy çok uzun oldu beee
öyle vallahi zaman geçmiş ama mutlumuyum bilmiyorum:)))))))))))))))))))
aa mete gelmiş
öyle vallahi zaman geçmiş ama mutlumuyum bilmiyorum:)))))))))))))))))))
kızlar ben en çok bvlgari nin yasemin kokusunu bir de ck euphoria yı beğeniyorum.
mete kim gızzzzzzzz bön bön arıyom kim bu diye
bizimki biraz romantik oldu anlatayım beni aradı buluşalım
önemli bişey konuşmalıyız dedi hemen anladım zatiii
istanbulda olanlar bilir kadıköydee balon cafe var onun arkasıda sahil
akşam 9 sarıldı bana benimle bir hayat sürmeye iyi günde kötü günde yanımda olmaya
varmısın benimle evlenirmisin dedi bende direk evet dedim bana diyoki o kadar cümle kurdum sadece evet mi dicen dedim sen ne bekliyodunpis insan yüzükle gelir tabi ben yüzük bekliyorum eee evlenme teklif ettin bişi unutmadınmı dedim neyi unuttum dedi hani yüzük bu nasıl evlenme teklifii
kabul etmezsin diye almadım dedi yaaaa sonra 14 subatta bidaha evlenme teklifi etti hiç beklemediğim anda karşıma çıktıı dizlerinin üstüne çöktü herçesin içinde teklif edip barnagıma taktıı
ayyy çok uzun oldu beee
bende seni merak ediyom duygular karşılıklı
çok güzel.... seni çok merak ediyorum ben ya..bir ara resmini koymuştun demi ben görememiştim
ya ben merak ediyorum biz yenie vliyiz ve çok sık problemlerimiz oluyo tartışma kavga ve bazen kocam bunu bnm ben bunamı aşık oldum bile diyorum.. ben nasıl katlanmışım bu kadar zaman bu adama görmemişmiyim böyle olduğunu bende mi bi mallık var yoksa o normal ben mi değştim diyip duruyorum ayy çıldırcam ohh söyledim sonunda rahatladım içimi, kemirip duruyodu.. sizde yaşadınız mı bunları.. :44::44::44::44::44:
bende seni merak ediyom duygular karşılıklı
olmazmıııııı neler yaşadım ilk aylardaa naptım ben nasıl evlendim dediğim bile oldu ama seviyom böcegimi bennnnnyani tek sen değilsin
osmanın abisi mete
mandolin mete:):)yuh cano
Ya kızlar bişey söyleyeceğim daha doğrusu bir itiraf...
ben bazen evlilikten sıkılıyorum, eşimden sıkılıyorum..15-16 yaşlarında hayallerim vardı ama şu anaki yer değildi benim hayalim..bebiş olayı olmayınca ve tüp bbek içine girince ne bileyim soğudum herşeyden..bebek olayı sanki ayrım bıraktı benim mutluluğumu...
Hatta biraz önce gerizekalı eşime sinir oldum..Ben tüp bebek tedavisnde endişelerim var adamla paylaşıyorum..İnsan bu kadar hormonu alınca haliyle endişeleniyor..Bana doktor soğukkanlılığı ile hayırlısı olsun tekrar denenir dedi..bende bulursan beni denersin dedim.. Şeytan diyo topla herşeyini git yurdışında eğitime...
önce gözlerim karardı
aletını ağzıma soktu
çevirdi çevirdi
canım çok acıdı
bağırmaya utandım
ne dişçiymiş be
siz ne sandınız?
Ya kızlar bişey söyleyeceğim daha doğrusu bir itiraf...
ben bazen evlilikten sıkılıyorum, eşimden sıkılıyorum..15-16 yaşlarında hayallerim vardı ama şu anaki yer değildi benim hayalim..bebiş olayı olmayınca ve tüp bbek içine girince ne bileyim soğudum herşeyden..bebek olayı sanki ayrım bıraktı benim mutluluğumu...
Hatta biraz önce gerizekalı eşime sinir oldum..Ben tüp bebek tedavisnde endişelerim var adamla paylaşıyorum..İnsan bu kadar hormonu alınca haliyle endişeleniyor..Bana doktor soğukkanlılığı ile hayırlısı olsun tekrar denenir dedi..bende bulursan beni denersin dedim.. Şeytan diyo topla herşeyini git yurdışında eğitime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?