- Konu Sahibi medicalsecreter
- #1.841
ben gidiom toplantıya
öperim yedi cüceler
ii bakın kendinizeeeee
öperim yedi cüceler
ii bakın kendinizeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirde, akıllı canom derdine ne şu kış günü çamaşırı dışarı seren, akıllı arkadaşım üşütürsen görün:))))))))))
Tabi bebişim getirme aklına..Zaman geçiyo hızlıca...
Ama ben artık yorudum yawwwwwwwww:)
bide buğün evde büyük temizlik var, kadın temizlik yapıyo, annem başında duruyo, bende burdayım ne güzel demi:))))))
kız nere asim baktım güneş varrrr dedim asayım
ben gidiom toplantıya
öperim yedi cüceler
ii bakın kendinizeeeee
bende ayarladım bi kadın
her hafta gelecek artık :)
süper olacak çok mutlu yaşayacağım :)
ayda da 200 vercem
inşallah yolunda gider hep
Doktorum ısrarla girme şu kadınlar klubune diyor..bende hadi lennnn diyom, işlerine gelmiyor bilgili hasta:)))))) Ya medi akıllıbıdığım nerde? küstümü bize? niye gelmeyecek ya ben onu çok severim ama
deli yaa
cahilim beee ama mutlu değilim
Tabi bebişim getirme aklına..Zaman geçiyo hızlıca...
Ama ben artık yorudum yawwwwwwwww:)
bide buğün evde büyük temizlik var, kadın temizlik yapıyo, annem başında duruyo, bende burdayım ne güzel demi:))))))
hihi vukuatlı canoaboooo günese aldanmayın valla çamaşırları asarken barnaklarım donduuuu agzımdan duman çıkıyo yaa üst komşumda cano sen sigara içiyomuydun diye sorduu ne merkalılar leynnnnnn
bende ayarladım bi kadın
her hafta gelecek artık :)
süper olacak çok mutlu yaşayacağım :)
ayda da 200 vercem
inşallah yolunda gider hep
içeri assana bu havada öğkk hem nemli kalır hem kokarrrrrr
İyiymiş tatlım...Gelecek hafta kocişim 1 hafta iiznli evde olcak..bende onu kadın olarak kullanacağım:))))))vallahi masraflar artıyor artık daha az kadın getiriyorum..Önceden her hafta gelirdi(
ya kızlar akıllıbıdığım nerde?
dün kocacımla parfüm aldık şeker kokusu muhteşem deneyen varmı
dün kocacımla parfüm aldık şeker kokusu muhteşem deneyen varmı
kız okumuyonmu yazılanlarıtopikten etkileniyo o yüzden ara verdi gelmicek kısa bi süre
kızlar ben geçen hamileyken cebimde çikolata ile geziyordum.
yemediğim tatlı kalmamıştı..
ama seb_bosh adetim geçmişti o zaman benim.yani şu an senle benim ümitlenmemiz için çok erken.bizim şu yaşadığımız dönemi ben pis boğazlılık olarak değerlendiriyorum
acılı ezme istiyom acılı ezmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halley ıstıyorum
yedıgun portakallı asitli içecek istiyorum
yaprak sarma ıstıyorum
offffff
daha dun adet olduysan bu belırtı de olamaz ozaman ben ı delirttinnnnnnnn uleeeeeeeeeeen
ayyy ben nefret ederim şeker kokulu parfümlerden benim tarzım çiçek kokusu..mesela miracle süperdir.........
Niye kızıyon canom ya görmedim ne olmuş..
adı neyki canom?
o kesin cnm...
banada nooolllurrr.......
delüü medi ben sana adet mi oldum dedim dün yumurtladım dedim... adet olsam zaten normal bunlar derim...
kesinlikle bnmde favorim çiçek kokuları ki miracle harikadır.
en son miracle gümrükten almıştım fiyatı ucuzdu..geçen tekin acara sordum off fiyatı uçmuş..kös kös çıktım..malum tüp bebek tedavisi masraflı ya............