• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Tabi bebişim getirme aklına..Zaman geçiyo hızlıca...

Ama ben artık yorudum yawwwwwwwww:)

bide buğün evde büyük temizlik var, kadın temizlik yapıyo, annem başında duruyo, bende burdayım ne güzel demi:))))))

ohh ne güzel valla.
benim evide ben yokken temzileyen olsa ne iyi olur :1:

bende ayarladım bi kadın
her hafta gelecek artık :)
süper olacak çok mutlu yaşayacağım :)
ayda da 200 vercem
inşallah yolunda gider hep

İyiymiş tatlım...Gelecek hafta kocişim 1 hafta iiznli evde olcak..bende onu kadın olarak kullanacağım:))))))vallahi masraflar artıyor artık daha az kadın getiriyorum..Önceden her hafta gelirdi:((

Doktorum ısrarla girme şu kadınlar klubune diyor..bende hadi lennnn diyom, işlerine gelmiyor bilgili hasta:)))))) Ya medi akıllıbıdığım nerde? küstümü bize? niye gelmeyecek ya ben onu çok severim ama:14::14:

yok bizeküsmedi de etkılendıgını dusunuyor topikten braz kafası karısık galıba dayanamaz gelır bıdıs ya bızı bırakmaz.

deli yaa:40::40::40::40:

cahilim beee ama mutlu değilim:1:

hiçte cahıl diilsin cnm
cunku kk dasın:) merak etmemek cahıllıktır arastırmamak cahıllıktır:54:

Tabi bebişim getirme aklına..Zaman geçiyo hızlıca...

Ama ben artık yorudum yawwwwwwwww:)

bide buğün evde büyük temizlik var, kadın temizlik yapıyo, annem başında duruyo, bende burdayım ne güzel demi:))))))

oh kebap.com

aboooo günese aldanmayın valla çamaşırları asarken barnaklarım donduuuu agzımdan duman çıkıyo yaa üst komşumda cano sen sigara içiyomuydun diye sorduu ne merkalılar leynnnnnn:52::52::52:
hihi:60: vukuatlı cano

bende ayarladım bi kadın
her hafta gelecek artık :)
süper olacak çok mutlu yaşayacağım :)
ayda da 200 vercem
inşallah yolunda gider hep

insallah cnm :)
hanım ağa oldunuz heee
vay be:)

İyiymiş tatlım...Gelecek hafta kocişim 1 hafta iiznli evde olcak..bende onu kadın olarak kullanacağım:))))))vallahi masraflar artıyor artık daha az kadın getiriyorum..Önceden her hafta gelirdi:((

bende 15 de bir alıodum kuzum
para bende de çok az maalesef :) malum nedeni :)
80-90 a gelio 15 de bir
dedim her hafta gel hem sen yorulma hem ben uraşmiim
orta yolu bulalım
tamam dedi
sevindim bende :)

kızlar ben geçen hamileyken cebimde çikolata ile geziyordum.:1:
yemediğim tatlı kalmamıştı..
ama seb_bosh adetim geçmişti o zaman benim.yani şu an senle benim ümitlenmemiz için çok erken.bizim şu yaşadığımız dönemi ben pis boğazlılık olarak değerlendiriyorum :1:

:60::60::60::60::60::60: o kesin cnm...
447f23013bc2d.jpg

acılı ezme istiyom acılı ezmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halley ıstıyorum
yedıgun portakallı asitli içecek istiyorum
yaprak sarma ıstıyorum

offffff

banada nooolllurrr....... :60::60::60::60:

daha dun adet olduysan bu belırtı de olamaz ozaman ben ı delirttinnnnnnnn uleeeeeeeeeeen

delüü medi ben sana adet mi oldum dedim dün yumurtladım dedim... adet olsam zaten normal bunlar derim... :47::47::47::47:

ayyy ben nefret ederim şeker kokulu parfümlerden benim tarzım çiçek kokusu..mesela miracle süperdir.........

kesinlikle bnmde favorim çiçek kokuları ki miracle harikadır. :34::34::34:

:60::60::60::60::60::60: o kesin cnm...

banada nooolllurrr....... :60::60::60::60:

delüü medi ben sana adet mi oldum dedim dün yumurtladım dedim... adet olsam zaten normal bunlar derim... :47::47::47::47:

kesinlikle bnmde favorim çiçek kokuları ki miracle harikadır. :34::34::34:

en son miracle gümrükten almıştım fiyatı ucuzdu..geçen tekin acara sordum off fiyatı uçmuş..kös kös çıktım..malum tüp bebek tedavisi masraflı ya............:14::14:

en son miracle gümrükten almıştım fiyatı ucuzdu..geçen tekin acara sordum off fiyatı uçmuş..kös kös çıktım..malum tüp bebek tedavisi masraflı ya............:14::14:

abooo şimdi baktım da 143 lira yazıyooo ben 18 liraya aldım:53:ama dediğiniz parfümden değil yanlışlık olmasın:)))

Son düzenleme:
Back