• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Şimdi kızlar bişey sorcam bakın cevap istiyom sizden..ben hayatımda paradan anlamam sadece harcamıyı bilirim:) şimdi ekonomi yapmam gerek..sizce ne yapabilirim yoksa batacağız:52::52::52:

Şimdi kızlar bişey sorcam bakın cevap istiyom sizden..ben hayatımda paradan anlamam sadece harcamıyı bilirim:) şimdi ekonomi yapmam gerek..sizce ne yapabilirim yoksa batacağız:52::52::52:

biz kocamla sürekli cebimizdeki bozuk paraları bi yere atıyoruz ama bu küçük bütçeli bi birikim oluyo.. çok büyük bi destek olmuyo...

biz kocamla sürekli cebimizdeki bozuk paraları bi yere atıyoruz ama bu küçük bütçeli bi birikim oluyo.. çok büyük bi destek olmuyo...

bende biraz para biriktirp borsadan kağıt alıyım diyorum, belki 1 yılda kar ederiz...ya tüp bebek masrafı sebbosum 5000 YTL yi buldu...........

Canım ben kimyacıyım, dolum parmüfe hiç güvenemiyorum.. Ben de avondan celebre aldım...

hmmm. haklısın içinde olunca.. bu arada avonun yeni çıkan bi parfümü var mor şişede allahım harika bi koku vede bir kalıcı anlatamam görümcem almış yakın zamanda bende alıcam almazsam çatlarım... parfüm bnm tek zayıf noktam.. bide çanta.. bide saat. bi de............. :60::60::60::60::60:

ben evden harçlık alıyormuşum gibi yapıyorum. diyelim ki elli lira aldım o hafta masrafım çıkmadı biraz kaldıysa onu kenara atıyorum bir elli daha alıyorum.o parayı harcanmış sayıyorum yani

eşimde bana yılbaşı hediyesi dkny'nin elma kokusunu almış hediye.
ne kadar verdiğinide bilmiyorum.bir tahmininiz varmı?ama orjinal parfümler daha kalıcı bu bir gerçek.

hmmm. haklısın içinde olunca.. bu arada avonun yeni çıkan bi parfümü var mor şişede allahım harika bi koku vede bir kalıcı anlatamam görümcem almış yakın zamanda bende alıcam almazsam çatlarım... parfüm bnm tek zayıf noktam.. bide çanta.. bide saat. bi de............. :60::60::60::60::60:

aboo allahtan bi parfüm :60::60::60:sıraya bak
benim hiç zayıf noktam yok noktasız kaldımmmmmmmm:1:

offff şebnem fena dedin..giyinmeyi, kuaföre gitmeyi, makyajı , bakımı feci severim..Allahım bunların hepsi para gerektiriyor..Hele saat dedin ben tam bir koleksiyoncuyum..eşim bana hediye olrak hep saat alır(markalı ve güzel olcak)....Kaç saatim var sayı bilmem.....

bnm kocam gibi adam çiçeği verdi araba kullanıyo yüzüğü çıkarttı al buda senin dedi kendim açtım kendim taktım.. sonra dedim hayvan insan bunu böylemi verir.. napıyım heyecanlandım dürttü beni alttan diyo... :60::60::60::60:

benim kocişimde pek duygulu teklif etmedi evlenmeyi..amannn hiç hatırlamıyom evleneli nerdeyse 5 yıl olmuş..........

:60::60::60::60::60::60: o kesin cnm...

banada nooolllurrr....... :60::60::60::60:

delüü medi ben sana adet mi oldum dedim dün yumurtladım dedim... adet olsam zaten normal bunlar derim... :47::47::47::47:

TAMM BE SANADA BİŞEY SÖYLENMİYO HA CADALOZ SENİ:76::76::76::76::32::9: NŞALLAH ONUZLARIN OLUR BU AY .:60:

kesinlikle bnmde favorim çiçek kokuları ki miracle harikadır. :34::34::34:

bide ayakkabı bide makyaj malz. bide çikolata bidetoka bide iç çamaşırı bidekeman

Back