• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sevgidende şüpheleniyorsun ki ya ben nasıls evdim bunu diye geçecek mi yani ne zaman geçer... çok iz bırakır mı????:59::59::59::59:

ahhh ahhh ilk bebegimi kaybettiğimde köydeydi kanamamın başladıgını söylediğimde önemli bişey olursa ara geleyim demiştii bagırmıştım bebegimiz ölüyor diye ya bendeki yara kapanırmıı ??umursamazlıgı çok zorr ikinciyi kaybettim kan tahlili verdim beni o halde bırakıp işe gittii isterdimki yanımda olsun bana destek olsun sarılsın bende bazen sevgisinden süphe ediyorum ne yalan söyleyeyim:59:

canım benım ya ınankı annelık psıkolojısınden oluyo bunlar erkeklere cok ıs dusuyo
nasıl adet donemlerımızde sinirili huysuz oluyoz tüp bebek aşamasında daha gergın oluyo ınsan demekkı
eşini kırma canım erkekler endıselerını bızımkadar bellı edemezler

Ya dün medi ne oldu bak anlatıyım sen bana hakvereceksin..

ben eşimin bi bilmiş ablası var ona tüp bebek olyını söylemiştim, hiç arayıp sormadı salak..dün aramış ne yaptın diyo..bende iyiyim yorgunum dedim..bana ne dese beğenirsin KAFANDA BÜYÜTME.. Y a havle vela kuvvete dedim..Ulan manyak bu çok küçük olay sanki. Açtım eşime saydım saydım..Dedim ablana söyle görmek istemiyom onları..Destek olmuyon bari köstek olma...

ahhh ahhh ilk bebegimi kaybettiğimde köydeydi kanamamın başladıgını söylediğimde önemli bişey olursa ara geleyim demiştii bagırmıştım bebegimiz ölüyor diye ya bendeki yara kapanırmıı ??umursamazlıgı çok zorr ikinciyi kaybettim kan tahlili verdim beni o halde bırakıp işe gittii isterdimki yanımda olsun bana destek olsun sarılsın bende bazen sevgisinden süphe ediyorum ne yalan söyleyeyim:59:

iğneli bebek yaparım senın kocaya nedemek dusukten sonra işe gitti ya oha okadarı da fazla hakkaten

erkekler malesef bizim gibi değiller cnm..
bazen benim eşimde o kadar düşüncesiz oluyo ki..inanamıyorum..sanki bir kaç aydır konulacak hiçbirşeyimiz kalmamış gibi...hadi konuşaşlım dediğimde ya işten konuşuyoruz ya ailelerden..sıkıldım artık..hatta geçen hafta depresyona gricem heralde demiştimde kızlar kızmıştı.benimde hayallerim böyle değildi ama herşeyim zorla oluyo..kolay hiçbirşey elde edemedim ve sanırım bebeğimde zorlama ile olacak...
sanırım eşlerimizinde bizim gibi strese falanmı girmesini istiyoruz bilmiyorum.:14:

ya ama girsinler, hele düşün tüp bebek tedavisindeyim..Adam hafta içi uzakta şehir dışında hafta sonu geliyo..Neyse şu tedavi bi sonuçlansın herşey konuşulacak..Belkide yola devam etmeyecğim..Kararlıyım bu konuda...

ya ama girsinler, hele düşün tüp bebek tedavisindeyim..Adam hafta içi uzakta şehir dışında hafta sonu geliyo..Neyse şu tedavi bi sonuçlansın herşey konuşulacak..Belkide yola devam etmeyecğim..Kararlıyım bu konuda...

yok aman bnm eşim strese girdiği zamn çekilmez oluyo bazen ben ondan saha sakin davranmaya çalışıyorum bazı durumlarda bana kızar ne rahat insansın diye dedim rahatlıktan değil şu duruma getirmemek için diyip kavga bağırtı çağırtı başlıyo...

ama inan bana yolu yarıda bırakmakda zor devam etmekte karar vermeside ikiinden de zor aaz çok yaşadıklarımdan az zamanda biliyorum ki allah hakkımızda hayırlısını versin...

Son düzenleme:

erkek olmakda böyle birşey demekki cnm..
sen şimdi bütün bunları düşünme...sen bebeğini ve tedavi sürecini düşün.belkide bebekle beraber herşey değişecek kim bilir :34:
ayrılığı falan at kafandan..yada yola devam etmeyi düşünmüyorsan bebek olayını düşün..bu adamdan bebek sahibi olmak istiyormusun? bence bebek düşündüğüne göre tamamen şu dönemde yaşadıklarına bağlı bir psikoloji.

ben ne kadar şanssız bir insanım yaa herkes neden onları aramadıgım için kızıyo bana ulan beni kimse aramıyo diye kimseye sitem etmiyorum ben sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ne kadar şanssız bir insanım yaa herkes neden onları aramadıgım için kızıyo bana ulan beni kimse aramıyo diye kimseye sitem etmiyorum ben sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkes aynı cnm salla gitsin ben hayatımdan bana sitem edenleri sildim.. arasınlar sorsunlar beni belki geri kaydederim... :1::1::1::1::1:

Ya dün medi ne oldu bak anlatıyım sen bana hakvereceksin..

ben eşimin bi bilmiş ablası var ona tüp bebek olyını söylemiştim, hiç arayıp sormadı salak..dün aramış ne yaptın diyo..bende iyiyim yorgunum dedim..bana ne dese beğenirsin KAFANDA BÜYÜTME.. Y a havle vela kuvvete dedim..Ulan manyak bu çok küçük olay sanki. Açtım eşime saydım saydım..Dedim ablana söyle görmek istemiyom onları..Destek olmuyon bari köstek olma...
haklısıun cnm ama burda tepkını eşine göstermen yanlış direkt ablasına göster madem öyle..
madem görüşmek istemiyorsun konuş senden destek bekledım ama nbundan sonr amuahatap olmak ıstemıyorum de yeterkı ıcındekını boşalt. ama eşine değil:20:

gitti ve aradı sonucu ögrenmek için hani diyosun ya nese kaynagımsın içimdeki ateş bi beni yakıyooo

herpimiz öyleyiz be yavrum hangimizin sıkıntısı yokki

Back