• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aboo allahtan bi parfüm :60::60::60:sıraya bak
benim hiç zayıf noktam yok noktasız kaldımmmmmmmm:1:

sen benle takıl sanada bi zayıf nokta bulurum merak etme sen... :)))))
:60::60::60::60:

offff şebnem fena dedin..giyinmeyi, kuaföre gitmeyi, makyajı , bakımı feci severim..Allahım bunların hepsi para gerektiriyor..Hele saat dedin ben tam bir koleksiyoncuyum..eşim bana hediye olrak hep saat alır(markalı ve güzel olcak)....Kaç saatim var sayı bilmem.....

ya bende koleksiyon şeklinde değilde daha çok gördüm mü dayanama pahalı marka olmasınada gerek yok 5 tl lik saat bile gördüm beğendim bnm olmalı.. :))) isterse bozulsun kırılsın hemen dikkat etmem.
:60::60::60::60:

benim kocişimde pek duygulu teklif etmedi evlenmeyi..amannn hiç hatırlamıyom evleneli nerdeyse 5 yıl olmuş..........

evleneli az oldu 7 ay ama teklif edeli 3 sene bitti ama hala o günü hatırlar yada tv de bi evlenme teklifi görsem nerde varmı böyle adamlar bunlar hayal hayal diyip adamın başını yiyorum.... :60::60::60::60::60:

bnm kocam gibi adam çiçeği verdi araba kullanıyo yüzüğü çıkarttı al buda senin dedi kendim açtım kendim taktım.. sonra dedim hayvan insan bunu böylemi verir.. napıyım heyecanlandım dürttü beni alttan diyo... :60::60::60::60:

:1::1::1::1::1::1:
bizimki biraz romantik oldu anlatayım beni aradı buluşalım
önemli bişey konuşmalıyız dedi hemen anladım zatiii
istanbulda olanlar bilir kadıköydee balon cafe var onun arkasıda sahil
akşam 9 sarıldı bana benimle bir hayat sürmeye iyi günde kötü günde yanımda olmaya
varmısın benimle evlenirmisin dedi bende direk evet dedim bana diyoki o kadar cümle kurdum sadece evet mi dicen dedim sen ne bekliyodun:1:pis insan yüzükle gelir tabi ben yüzük bekliyorum eee evlenme teklif ettin bişi unutmadınmı dedim neyi unuttum dedi hani yüzük bu nasıl evlenme teklifii:1::1::1:
kabul etmezsin diye almadım dedi yaaaa sonra 14 subatta bidaha evlenme teklifi etti hiç beklemediğim anda karşıma çıktıı dizlerinin üstüne çöktü herçesin içinde teklif edip barnagıma taktıı

ayyy çok uzun oldu beee:64::64:

akşam 9 sarıldı bana benimle bir hayat sürmeye iyi günde kötü günde yanımda olmaya
varmısın benimle evlenirmisin dedi bende direk evet dedim bana diyoki o kadar cümle kurdum sadece evet mi dicen dedim sen ne bekliyodun:1:pis insan yüzükle gelir tabi ben yüzük bekliyorum eee evlenme teklif ettin bişi unutmadınmı dedim neyi unuttum dedi hani yüzük bu nasıl evlenme teklifii:1::1::1:
kabul etmezsin diye almadım dedi yaaaa sonra 14 subatta bidaha evlenme teklifi etti hiç beklemediğim anda karşıma çıktıı dizlerinin üstüne çöktü herçesin içinde teklif edip barnagıma taktıı

:16::16::16::16:
çok güzel.... seni çok merak ediyorum ben ya..bir ara resmini koymuştun demi ben görememiştim :50:

öyle vallahi zaman geçmiş ama mutlumuyum bilmiyorum:)))))))))))))))))))

ya ben merak ediyorum biz yenie vliyiz ve çok sık problemlerimiz oluyo tartışma kavga ve bazen kocam bunu bnm ben bunamı aşık oldum bile diyorum.. ben nasıl katlanmışım bu kadar zaman bu adama görmemişmiyim böyle olduğunu bende mi bi mallık var yoksa o normal ben mi değştim diyip duruyorum ayy çıldırcam ohh söyledim sonunda rahatladım içimi, kemirip duruyodu.. sizde yaşadınız mı bunları.. :44::44::44::44::44:

öyle vallahi zaman geçmiş ama mutlumuyum bilmiyorum:)))))))))))))))))))

niye mutlumuyum bılmıyorum dedın kü şimdi yaffffff ?

kızlar dun esımle alısverıs merkezıne gıttıgımızde
aklıma bi delülük geldı danısmada mıkrofon varya
ordan askım senı cok sevıyorum doum gunun kutlu olsun dıcektım
benımn adamın sagı solu bellı olmuyo kızabılır dıye kendısıne sordum çamura batmasın doum gunu dedım
yok hayatım yapma dedı allahtam sormusum
iste sen gıdıp şurdan bagırıyım senı cok seıyorum dıye dedım :):):)

Son düzenleme:

ooooooo ne yüzük ne çiçek hala başına kalkarım. :50: hiiiç romantik diil benimki

:16::16::16::16:
çok güzel.... seni çok merak ediyorum ben ya..bir ara resmini koymuştun demi ben görememiştim :50:
bende seni merak ediyom duygular karşılıklı:1::1:
ya ben merak ediyorum biz yenie vliyiz ve çok sık problemlerimiz oluyo tartışma kavga ve bazen kocam bunu bnm ben bunamı aşık oldum bile diyorum.. ben nasıl katlanmışım bu kadar zaman bu adama görmemişmiyim böyle olduğunu bende mi bi mallık var yoksa o normal ben mi değştim diyip duruyorum ayy çıldırcam ohh söyledim sonunda rahatladım içimi, kemirip duruyodu.. sizde yaşadınız mı bunları.. :44::44::44::44::44:

olmazmıııııı neler yaşadım ilk aylardaa naptım ben nasıl evlendim dediğim bile oldu ama seviyom böcegimi bennnnn:16:yani tek sen değilsin :34:

Ya kızlar bişey söyleyeceğim daha doğrusu bir itiraf...

ben bazen evlilikten sıkılıyorum, eşimden sıkılıyorum..15-16 yaşlarında hayallerim vardı ama şu anaki yer değildi benim hayalim..bebiş olayı olmayınca ve tüp bbek içine girince ne bileyim soğudum herşeyden..bebek olayı sanki ayrım bıraktı benim mutluluğumu...

Hatta biraz önce gerizekalı eşime sinir oldum..Ben tüp bebek tedavisnde endişelerim var adamla paylaşıyorum..İnsan bu kadar hormonu alınca haliyle endişeleniyor..Bana doktor soğukkanlılığı ile hayırlısı olsun tekrar denenir dedi..bende bulursan beni denersin dedim.. Şeytan diyo topla herşeyini git yurdışında eğitime...

bende seni merak ediyom duygular karşılıklı:1::1:

olmazmıııııı neler yaşadım ilk aylardaa naptım ben nasıl evlendim dediğim bile oldu ama seviyom böcegimi bennnnn:16:yani tek sen değilsin :34:

sevgidende şüpheleniyorsun ki ya ben nasıls evdim bunu diye geçecek mi yani ne zaman geçer... çok iz bırakır mı????:59::59::59::59:

osmanın abisi mete
mandolin mete:):)yuh cano

biliyom gızzzzzzzz:1::1::1:hür adamda yasaklar geliyooo medeniyet için kurandan dinden insanları ayırmak için devlet adamları ugraşıyor ve bigün köye adam geliyo o yasak bu yasak diyor adamın elindeki saza bakıp oda yasak artık mandalina çalacaksınız diyor ordan dişleri dökülmüş amca portakal olmasın o diyoo:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben bazen evlilikten sıkılıyorum, eşimden sıkılıyorum..15-16 yaşlarında hayallerim vardı ama şu anaki yer değildi benim hayalim..bebiş olayı olmayınca ve tüp bbek içine girince ne bileyim soğudum herşeyden..bebek olayı sanki ayrım bıraktı benim mutluluğumu...

Hatta biraz önce gerizekalı eşime sinir oldum..Ben tüp bebek tedavisnde endişelerim var adamla paylaşıyorum..İnsan bu kadar hormonu alınca haliyle endişeleniyor..Bana doktor soğukkanlılığı ile hayırlısı olsun tekrar denenir dedi..bende bulursan beni denersin dedim.. Şeytan diyo topla herşeyini git yurdışında eğitime...

canım benım ya ınankı annelık psıkolojısınden oluyo bunlar erkeklere cok ıs dusuyo
nasıl adet donemlerımızde sinirili huysuz oluyoz tüp bebek aşamasında daha gergın oluyo ınsan demekkı
eşini kırma canım erkekler endıselerını bızımkadar bellı edemezler

erkekler malesef bizim gibi değiller cnm..
bazen benim eşimde o kadar düşüncesiz oluyo ki..inanamıyorum..sanki bir kaç aydır konulacak hiçbirşeyimiz kalmamış gibi...hadi konuşaşlım dediğimde ya işten konuşuyoruz ya ailelerden..sıkıldım artık..hatta geçen hafta depresyona gricem heralde demiştimde kızlar kızmıştı.benimde hayallerim böyle değildi ama herşeyim zorla oluyo..kolay hiçbirşey elde edemedim ve sanırım bebeğimde zorlama ile olacak...
sanırım eşlerimizinde bizim gibi strese falanmı girmesini istiyoruz bilmiyorum.:14:

Back