- Konu Sahibi medicalsecreter
- #1.921
bir yemek yiyip geldim kimse kalmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler kalmamışş nerdesin arklidşilerrrr öğlen aralarında değerlendiriyorsunuz sanırım
vallahi daha fantastik olur ama işlerden görüşemiyoz burda eşimlen :)
vallahi daha fantastik olur ama işlerden görüşemiyoz burda eşimlen :)
allah seni emi :) elinden gelse ordada mı çalışcan medi ?
Eşinle aynı bölümdemi çalışıyosunuz.
Eşinle işyerindemi tanışıp evlendiniz?
:) siz evinizi yakına taşıyın öğle yemeklerinde eve gidip çalışmalar yapın:d
kızlarr bişey sorcam komşuya gittiniz ve mutfakta yerlerin kirli oldugunu gördünüz bişey yiyip içermisiniz??:26:
kirin cinsine göre değişir.. eğer kırıntıysa yerim belki temizlemeye vakit bulamamıştır arada bende de oluyo ama ben mutfaktan çıkmadan tamamen temizler çıkarım.. bilmeme emin olmadım kendimden ki mutfakda yerde başa ne kiri olabilir ki... :44::44::44::44:
kız kırıntı demiyommmm böle halının kenarı nasıl anlatsam hani yer yapış yapış olur sonra üzeri toz olur çıkması zor olurya öle kir diyooomm
aylardır temizlenmemiş gibi diyorsun yani...
kız kırıntı demiyommmm böle halının kenarı nasıl anlatsam hani yer yapış yapış olur sonra üzeri toz olur çıkması zor olurya öle kir diyooomm
kızlarr bişey sorcam komşuya gittiniz ve mutfakta yerlerin kirli oldugunu gördünüz bişey yiyip içermisiniz??:26:
yaw karşı komşumun evine gitmiştim gecen gün 5 dk lık mutfaga girdim yeri öle gördüm kızı ne zaman görsem temizlik yapıyom diyodu kıllandım beni çaya davet ettiii
kız hamile yapamaz desem yapıyom diyoo ben kürtaj oldum ertesi gün yerleri sildim dayanamam kıl gördümmü yerdee
insanın yapamadığı zamalar da olur ama en azından yaptırır