• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

allah seni emi :) elinden gelse ordada mı çalışcan medi ? :1:
Eşinle aynı bölümdemi çalışıyosunuz.
Eşinle işyerindemi tanışıp evlendiniz?

1- valla olabılır herkes gıttıkten sonra :) ama duş alcak yer yok :))
2-aynı bolumde degılız cnm
3- ,iyerınde tanısmadık dısarda tanıstık 6 sene cıktık cocukluk aşkıyız evlı olarak 4. Senemız toplam 10 senedır beraberiiz:49:

kızlarr bişey sorcam komşuya gittiniz ve mutfakta yerlerin kirli oldugunu gördünüz bişey yiyip içermisiniz??:26:

kirin cinsine göre değişir.. eğer kırıntıysa yerim belki temizlemeye vakit bulamamıştır arada bende de oluyo ama ben mutfaktan çıkmadan tamamen temizler çıkarım.. bilmeme emin olmadım kendimden ki mutfakda yerde başa ne kiri olabilir ki... :60::60::60::60::60::44::44::44::44:

kirin cinsine göre değişir.. eğer kırıntıysa yerim belki temizlemeye vakit bulamamıştır arada bende de oluyo ama ben mutfaktan çıkmadan tamamen temizler çıkarım.. bilmeme emin olmadım kendimden ki mutfakda yerde başa ne kiri olabilir ki... :60::60::60::60::60::44::44::44::44:

kız kırıntı demiyommmm böle halının kenarı nasıl anlatsam hani yer yapış yapış olur sonra üzeri toz olur çıkması zor olurya öle kir diyooomm:1:

yaw karşı komşumun evine gitmiştim gecen gün 5 dk lık mutfaga girdim yeri öle gördüm kızı ne zaman görsem temizlik yapıyom diyodu kıllandım beni çaya davet ettiii :53::53::53:
kız hamile yapamaz desem yapıyom diyoo ben kürtaj oldum ertesi gün yerleri sildim dayanamam kıl gördümmü yerdee

Son düzenleme:
yaw karşı komşumun evine gitmiştim gecen gün 5 dk lık mutfaga girdim yeri öle gördüm kızı ne zaman görsem temizlik yapıyom diyodu kıllandım beni çaya davet ettiii :53::53::53:
kız hamile yapamaz desem yapıyom diyoo ben kürtaj oldum ertesi gün yerleri sildim dayanamam kıl gördümmü yerdee

insanın yapamadığı zamalar da olur ama en azından yaptırır

Back