• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ERKEKLER İÇİN KURS :):):):):)
‎- SON KATILMA TARİHİ 05 Haziran -

ÖNEMLİ NOT:

KURSLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI. *

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KIRLI SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VIDEOYLA AÇIKLAMA.***

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI Bİ R PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIM LAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

KONU 8: HANIMA ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 10: HATUN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK ACIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANM A SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13< /SPAN>: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

*** İlgili konulara bazı kız kardeşler ve kız arkadaşlarda katılabilir. :))
:60::60::60::60::60:

9 numara benim
kaybolunca hiç yolu sormayı denemez illa arattırır hep ben sorarım hep bennnnnnnnnnnnn

kız bence sen bol bol dua et bı defa ıcım sıkılıyo demıstın ya
Nazaramı geldina cep hergın ayetel kürsi ettehıyatu ıhlas fatiha vs bildiğin duaları üçer defa oku işe gelirken bide zikir et çokça tesbih çeker gibi

bilmiyorum nazarmıdır nedir ama dediğin doğru dualar korur bizi rabbimden başka yoldaşımız yardımcımız olmaz o yüzden bende dualarla rabbimden dileyecem şifayı dermanı..

kızlarrr selam,, nihayet ait olduğum birtopik bulabildim bu ay bende başlıyorum çalışmalara yeniden Allah yardımcım olsun, hepimizin olsun inş.

tekerleme

presedimi sıktım yatağıma yattım üç göbek attım spermi kaptım :37:
:1::1::1::1: Medi adamım yine süpersin :34:

söyledim canım...valla karışık hem istiyor hemde kıskanıyor ama doğunca geçer onun kıskançlığı arkadaşlarımızın çocuklarını severken yalıyor resmen:52:

heççç sorma kankam gurbet,sen,ben,poti off potimi çok özledim bu arada hiç göremiyorum.
Birisi görünce onu çok sevdiğimi iletsin olurmu...:5:

kızlar bu arada bulutumdan ve diğer hamiş arkadaşlarımızdan heç ses yok.
Kimler geldi,kimler geçti şu topikten ama geriye kalan bir avuç biz
:43:

Sever annesi sever o kardeşini.kardeş sevilmezmi..annem doğursa şimdi valla sevinirim (kıskanırımda annem bile hamile kaldı diye oda gerçek:1:)
ama bende varım eskilerden..kaç aydır aranızdayım :14: Aşkolsun beni hep unutuyosunuz:26:

Son düzenleme:
şimdi
canlar
hoşgeldiniz emme
kendinizi tanıtın önceeee

şekercim ben eski üyelerdenim:D ama 2 aydır ara vermiştim sık sık girmiyordum bugünden itibaren tekrardan aranızdayım...ekimde başladık çalışmalara aralık ocak araverdik rahim ağzı yaram vardı tedavisi falan inş. buay tekrar başlıyorum Alalh nasip ederse bu ay anne olmak istiyorum artıkk şimdilik bukadar:D

ahanda düştünüz craftynin eline allah yardımcınız ola... :60::60::60::60:
bizim topiğin muhtarıdır kendisi hesabınızı almadan sorgu sualden geçirmeden asla rahat edemez...:60::60::60::60:

seb_bosh aklıma ne geldi biliyomusun..
sen o kadar üzülmüştüm bu ayda olmadı diye..bebek olsaymışım bile senin küvet olayında bebekde gidermişti.herşeyde bir hayır vardır diye boşa dememiş eskiler demi :26:

seb_bosh aklıma ne geldi biliyomusun..
sen o kadar üzülmüştüm bu ayda olmadı diye..bebek olsaymışım bile senin küvet olayında bebekde gidermişti.herşeyde bir hayır vardır diye boşa dememiş eskiler demi :26:

kesinlikel cnm bnm de aklıma gelmedi değil.. allaha şükrettim olmadığı için inanırmısın...

valla sorguya çekilmiş gibi hissettim ama hemen kısacık anlatayım ben yeni üye oldum. izmirliyim. 10 yıllık evliyim. 8 yaşında kızım var 2. bebek istiyorum.eylül ayından beri de her aklıma gelen soru için kadınlar kulüne girdim nihayet üye oldum.

valla sorguya çekilmiş gibi hissettim ama hemen kısacık anlatayım ben yeni üye oldum. izmirliyim. 10 yıllık evliyim. 8 yaşında kızım var 2. bebek istiyorum.eylül ayından beri de her aklıma gelen soru için kadınlar kulüne girdim nihayet üye oldum.

sende hoşgeldin fıstık Allah evladını sana bağşlasın darısı 2.sine inş. Alalh aratmadan tez zamanda verir inş.

Aynı zamanda başlamışız bebiş denemelerine

Back