- Konu Sahibi medicalsecreter
allah seni bildiği gibi yapsın medi
benimki tam süper olmuş.bütün olayın özeti gibi
benimki tam süper olmuş.bütün olayın özeti gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok eğlenceli liste oldu buuuu
adını yazdıran herkesin yanında bi not olsun benceeeeeeeeeeeeee
duru ebru
şeker portakalı hoşgeldiniz
kızlar
olur valla
ama öbür liste daha zor ya böylesi bana daha kolay geliyo
medikooooo
elmanın bi listesi vardı
öle yapsana sende
o çok güzeldi beaaa
hatta elmaaaaaa
sen yapsana listeyi kız uğur olsun :)
arkadaşlar merhaba,
benide listenize eklermisiniz???
benim günüm 12 şubat beklenmeyen adet günüm bende bu ay doktora gıtmeden deneyecegım bu arada preseed jeli kullanan arkadaslar bende bu ay kullanmak ıstıyorum ama alıp almamakta bır turlu karar veremedım :26:
çok eğlenceli liste oldu buuuu
adını yazdıran herkesin yanında bi not olsun benceeeeeeeeeeeeee
hosbulduk arkadasım
hoşbulduk şekerim...umutsuzluk yok arkadaşlar...ben 2 yıla yakın süredir istiyorum bu bebişi...tüp bebek denemem bile var...ama maalesef negatif...şubat tatilinde tekrar tüp bebek işine girmeyi düşünüyorken bu ay hamile olduğumu öğrendim..rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak...rahat olun...bunun yanında bir yıl içinde 6 kerede kimyasal gebelik geçirmiş umutları tamamen yıkılmış biriyken bakın şimdi hamileyim...sizlerdegünü gelecek hamileyim diyebileceksiniz..sadece inancınızı ve sabrınızı yitirmeyin hepsi bol...hepinize bol şans diliyorum..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...duru ebru
şeker portakalı hoşgeldiniz
kızlar
ekledim canım listemize..
kısaca kendinden bahsedermisin ne kadardır deniyorsun
nekadarlık evlısın falan fılan
presedı akıllbıdıkla ıkımız bu ay ılk defa kullanıyoruz preseedin ayrı bir topiği var kullanıp hamıle kalanda var kalamayanda sadece sansımı denıyorum cnm
hoşbulduk şekerim...umutsuzluk yok arkadaşlar...ben 2 yıla yakın süredir istiyorum bu bebişi...tüp bebek denemem bile var...ama maalesef negatif...şubat tatilinde tekrar tüp bebek işine girmeyi düşünüyorken bu ay hamile olduğumu öğrendim..rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak...rahat olun...bunun yanında bir yıl içinde 6 kerede kimyasal gebelik geçirmiş umutları tamamen yıkılmış biriyken bakın şimdi hamileyim...sizlerdegünü gelecek hamileyim diyebileceksiniz..sadece inancınızı ve sabrınızı yitirmeyin hepsi bol...hepinize bol şans diliyorum..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım...
canım 5 yıllık evlıyım daha once suursuz yanı yumurta gunu falan bılmeden bırkac denememız olmustu en son ıkı aydır doktor takıbıne baslamıstım yumurtalarım buyuyor catlıyor allaha sukur esımın sperm testı yapıldı toplam sprem 48 mılyon hareketlı 11 mılyon 2 ay denedık bırsey olmadı bende bu ay doktora gıtmedım sımdı bu ay kendımız doktor takıpsız deneyecegız bakalım ınsallah bu ay tutar bu jelı bende kullanmak ıstıyroum ama dedıgın topıkde kımse bu konuyla ılgılı konusmuyor nerdeyse kısısel topıge donmus anlıycan o yuzden sıze sormak ısterım nerden temın ettıgınız yurt dısı mı yurt ıcı mı???
ebaydan aldılar cnm
5 günde geldi medininki
30 dolar
ovulasyon&gebelik testi de var içinde :)
cevap ıcın cok tesekkurler canım bu aykı donemıme yetısmez dıye ben sıparıs vermedım ebay dan 12 gunde gelır dıyordu dıger arkadaslar aaa hemen sıparıs vereyım ben o zaman hangı sehırdesın sen hayatım ?