- Konu Sahibi medicalsecreter
herkes yenı topiğimize 3 ıhlas bi elham okusunnnn canlarrrrrrrr
Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahha
buldum
kafasını vurduğundan ŞUURSUZCA deniyor :)
onun adı seb bosh gerisi bosh yazdımdı
buda güzel ama şuursuzca deniyor :)
kabul edinmi gız
herkes yenı topiğimize 3 ıhlas bi elham okusunnnn canlarrrrrrrr
bende seni seviorum ki bi kere
hey heyyy
et dua tabisi bol bol
ne dicem
kıza söledin mi bebeği
ne tepki verdi
kankaaaaaaaaaa
bende seni seviommmmmm
hey gidi günler ah pardon hey gidi aylar :):)
neler gördük geçüdükkkkkk gurbetim nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar şu presedimidir nedir onu biri bana anlatsın ne işe yarar çok merak yaptım.. :))))
allah seni bildiği gibi yapsın medi
benimki tam süper olmuş.bütün olayın özeti gibi
kızlar şu presedimidir nedir onu biri bana anlatsın ne işe yarar çok merak yaptım.. :))))
Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-
nittin elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Söyledim canım...Valla karışık hem istiyor hemde kıskanıyor ama doğunca geçer onun kıskançlığı arkadaşlarımızın çocuklarını severken yalıyor resmen
Heççç sorma kankam Gurbet,sen,ben,Poti off Potimi çok özledim bu arada hiç göremiyorum.
Birisi görünce onu çok sevdiğimi iletsin olurmu...
Kızlar bu arada Bulutumdan ve diğer hamiş arkadaşlarımızdan heç ses yok.
Kimler geldi,kimler geçti şu topikten ama geriye kalan bir avuç biz
Sen hala bilmiyonmu?
Aaaaaaaa ciddimisin aaaaa
(daha çok heyecan yapsın çaktırmayın)
yok tatlım almak için değil nedir diye merak ettim.. yoksa ben saldım çayıra mevlam kayıra ahanda bu ayda kafayı vurduk gitti bu ayda bence ama bakalım allah büyüktür. zaten geçen aydan da inadım inat umursamıyorum dedim rabbim tam umursamamam için vesile verdi..
ay sen beni yidin evladım nolur öğrenme bunu nolur
dayanamaz alırsın
senın ıcın erken daha aşkım tamammı
yok tatlım almak için değil nedir diye merak ettim.. yoksa ben saldım çayıra mevlam kayıra ahanda bu ayda kafayı vurduk gitti bu ayda bence ama bakalım allah büyüktür. zaten geçen aydan da inadım inat umursamıyorum dedim rabbim tam umursamamam için vesile verdi..
kız bence sen bol bol dua et bı defa ıcım sıkılıyo demıstın ya
Nazaramı geldina cep hergın ayetel kürsi ettehıyatu ıhlas fatiha vs bildiğin duaları üçer defa oku işe gelirken bide zikir et çokça tesbih çeker gibi