- Konu Sahibi medicalsecreter
mihraceeeeeeeeeeğ
hosgeldın yaran geçtimi canyyyyymm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mihraceeeeeeeeeeğ
şekerim hoş buldukk çok büyük oranda iylişemiş dedi dr. yakmadı gerke yok dedi... darısıda bebişe inş..
şeker sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundamıı güzelcikk..
inş. inş. inş. inş.. Alalh herkese nasip etsin anneliği
geçmişler ola hayatımm çok sevındım mudehaleye gerek kalmadığına..
iyiyim çok şükür tabi dönem dönem bocalıyoruz ama mecbur toparlanıyoruz küllerimizden doğuyoruz.. Anka kuşu gibi
Yeniden aramızda olmana sevindim.
bende bende biran önce anne olmak istiyorummmmmmmmmmm
hoşgeldin rojdaaa
beklenmeyen günün kaç şubat
mihrace sen de söyle listeye yazalım
bende teşekkür edeirm şekercimm saolasınn. senden bir ricam olsa bana ticker yapabilirmsin
sıklus ve sat yaz bana kasım aralık pocak yazma unutmussun bak tıckerıbılem
bugün bir haber aldım kızlar 1 yıldır bebiş bekleyen bir arkadşaım hamileymiş darısı bize inş. okada rsürmez umarım
sen onu diyorsun çevremde herkes hamile 2 tane arkadaşım 2 kuzenim ve eşimin bi kuzeni hamile duydukça çıldırıyorum yaaa...
:) ay anlamadım:)
sen onu diyorsun çevremde herkes hamile 2 tane arkadaşım 2 kuzenim ve eşimin bi kuzeni hamile duydukça çıldırıyorum yaaa...
adet döngün kaç kaç gunde bir oluyosun
son adet tarıhını yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:80::80::82:
ayrıca benden sonra evlenenn benden önce evlenen tüm kuzenlerim doğurduu benimdee,,hele yazın evlenen 2 kardeş kuzenim var ilk geceden hamile kaldırlar ya maşallah biz kariyer sevdasına rteledik şimdide ben bekliyorum hayırlısı
ya daha öncede yazdım allahım biliyorda vermiyor.. herşeyin hayırlısı.. ben geçen ay hamile kalsaydım kazadan kesin düşerdi allahım esirgedi öyle bişey olsaydı asla kendime gelemezdim...
son adet tarihim 15 ocak
ondan önce 18 aralık
bir öncesş 18 kasım
30 günde bir oluyorum genelde