• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

şekerim hoş buldukk çok büyük oranda iylişemiş dedi dr. yakmadı gerke yok dedi... darısıda bebişe inş..

şeker sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundamıı güzelcikk..

geçmişler ola hayatımm çok sevındım mudehaleye gerek kalmadığına..
iyiyim çok şükür tabi dönem dönem bocalıyoruz ama mecbur toparlanıyoruz küllerimizden doğuyoruz.. Anka kuşu gibi
Yeniden aramızda olmana sevindim.

geçmişler ola hayatımm çok sevındım mudehaleye gerek kalmadığına..
iyiyim çok şükür tabi dönem dönem bocalıyoruz ama mecbur toparlanıyoruz küllerimizden doğuyoruz.. Anka kuşu gibi
Yeniden aramızda olmana sevindim.

bende teşekkür edeirm şekercimm saolasınn. senden bir ricam olsa bana ticker yapabilirmsin

bugün bir haber aldım kızlar 1 yıldır bebiş bekleyen bir arkadşaım hamileymiş darısı bize inş. okada rsürmez umarım

:kkk:

sen onu diyorsun çevremde herkes hamile 2 tane arkadaşım 2 kuzenim ve eşimin bi kuzeni hamile duydukça çıldırıyorum yaaa...

ayrıca benden sonra evlenenn benden önce evlenen tüm kuzenlerim doğurduu benimdee,,hele yazın evlenen 2 kardeş kuzenim var ilk geceden hamile kaldırlar ya maşallah biz kariyer sevdasına rteledik şimdide ben bekliyorum hayırlısı

ayrıca benden sonra evlenenn benden önce evlenen tüm kuzenlerim doğurduu benimdee,,hele yazın evlenen 2 kardeş kuzenim var ilk geceden hamile kaldırlar ya maşallah biz kariyer sevdasına rteledik şimdide ben bekliyorum hayırlısı

ya daha öncede yazdım allahım biliyorda vermiyor.. herşeyin hayırlısı.. ben geçen ay hamile kalsaydım kazadan kesin düşerdi allahım esirgedi öyle bişey olsaydı asla kendime gelemezdim...

ya daha öncede yazdım allahım biliyorda vermiyor.. herşeyin hayırlısı.. ben geçen ay hamile kalsaydım kazadan kesin düşerdi allahım esirgedi öyle bişey olsaydı asla kendime gelemezdim...

hayırdır ne kazası canımm geçmiş olsunnnn vardır herşeyde bir hayırr

selam herkesee yeni topik hayırlı uğurlu olsun bakalım :) arkadaşı doktora götürdüm bütün tahlilleri borsa gibi kızın.beta hcg bir yükseliyor bir düşüyor bu ne biçim işse anlamadık gitti :)) ilk 58 falandı sonra 30 sonra 25 üzerinden 1 hafta geçti şimdide 27 ye çıktı bileniniz varmı bu olayı??

Back