- Konu Sahibi medicalsecreter
-
eee böle konuşursan minicik ayaklarımla tekmede atarımolumsuzluk düşünene fururum hepimiz anne olcazzzzzzz
medi ablası minicik ayaklarım üşüyo
canım galiba hamileeeeeeeeeeeeeee
acı gerçekler : Evet hamile
canım galiba hamileeeeeeeeeeeeeee
acı gerçekler : Evet hamile
hahhhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güldürdün beni cano allah senı ııyı etsın emüüüü :):)
benımde dilim uzun muayene olurken aa dedirtiyo ya doktor ceneme geliii vallahaaaaaaa :)
belki test bozuk nerden biliyosunuz..
Eğer cnm gerçekten hamileyse nolur bu işin püf noktalarını bizim için öğren ondan..nasıl olur ya..
selam kızlar yeni topikiniz hayırlı olsun
bol hamişli bir ay diliyorum
selam kızlar yeni topikiniz hayırlı olsun
bol hamişli bir ay diliyorum
belki test bozuk nerden biliyosunuz..
Eğer cnm gerçekten hamileyse nolur bu işin püf noktalarını bizim için öğren ondan..nasıl olur ya..
allahım isyan etmiyorum hikmetinden sual olunmaz ama tüpleri bağlıyken bide eşi korunurken nasıl hamile kalabilir inanamıyorum şoktayım depresyondayıııımmmmmmmmm
birinin omzunda böğürerek ağlamak istiyorum
kıyamam sana ..sıkma canını bu kadar çok..üzülme seninde olacak merak etme..bence sen bu durumda eltin için üzül..ne yapacak şimdi.4 çocuk hayırsız koca..
bide beni düşün uğraşıyorum aylardır olmuyo tek çizgiyi görüyom oturuyom popo üstü ayrıca ne kusuru şekerim ben isyandayım resmennasıl yaaaa nasıl yaaaa şaka gibiy aaa tüpler bağlı üstelik kocası korunuyorrrrr ohaaaaaa diyorum lütfen kusuruma bakmaaaa gerildimmmm anasınıbu ne doğurganlıktırrr
gel bacım aglayalım beraberrrrrrrr
soruma bi cvp verr hamile ise bebegi aldırmicak dimiiiii
kıyamam sana ..sıkma canını bu kadar çok..üzülme seninde olacak merak etme..bence sen bu durumda eltin için üzül..ne yapacak şimdi.4 çocuk hayırsız koca..
evet ya ne düşünüyor aldırcam diyo mu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?