• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bide beni düşün uğraşıyorum aylardır olmuyo tek çizgiyi görüyom oturuyom popo üstü ayrıca ne kusuru şekerim ben isyandayım resmen

bilmiyorum canocum aldırmaz inş ama eşi hiç istemiyo

allah kolaylık versin ona ne diyeyim kiii
ama sen de üzme tatlı canınıııı eninde sonunda olacakkk inş

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİN GÜNLÜĞÜ

1. gün

böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?

hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün

meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme
sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük.
hayır bişi değil
içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en

azından,
bak yine aklıma
geldi, hortumu bile kestiler yaa!

uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.

4. gün

bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. memeden ayrılınca
bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum,
uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor
nasılsa. sıçmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.

5. gün

bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim
de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada
şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum
........................im, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak
daha ilk günden.

6. gün

avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef
farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen
tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha
çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o
eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi
em Allah em, bak yine
aklıma geldi, ........................ler kesti hortumu yaa.

7. gün

bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gün

biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık.
kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba,
anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu
da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış,
bugün bunu gördüm.

10. gün

sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam
alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş
neymiş.

bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk
gündüzleri
piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11.gün

al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım
ağrıyor, böyle gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum
çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma,
yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra
bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini
hatırlamıyorum

13. gün

annemin suratına sıçtım. tamam utandım biraz da insan bebeği
götünden öper mi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı
herhalde.

14. gün

anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi
randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir
rating aleti
taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi
söyleyebilsem.

15. gün

topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım
diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar,
şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum
onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi
onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük
biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala.
sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala
zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı
ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve
gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem
bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi
olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün

elime torbalar
taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara
bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar.
aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19.gun

nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim
megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..

aferin gozume girdi $imdi bak!..

20. gün

tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık
sık.
ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni
kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken
kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi
bayağı bir farklı.

ayyy cnm ya anlayabiliyorum gerçekten zor bir durum.Ama bunlar bir sınav değilmi?Seni bu durumla karşı karşıya getiren seni sınıyor ,,lütfen kalbini ferah tut,gözyaşın isyanın olmasın cnm.

Hepimize sabrımızın mükafatı verilecek bir gün:61:

ben aslında böle bi kadın değilim başkasının derdine üzülen sevincini paylaşan çevremdeki herkesin işine koşan biriyim ama bugün çöktüm resmen

erayy yaaa valla boşverrr hakikatne kızların ddeiği gibi sınavımız bu bizim dua et eltin içinde gülümm kalbini temiz tut kalbine kötülük sokmaa üzme kendinideee Allah bilendir hayırlısı canım

seboş allah iyiliğini versin gülmekten gözlerimden yaş aktı vallahi Allah da seni güldürsün:60::60::60::60:

kızlar sizide üzdüm kusuruma bakmayın nolur hepinizi çok seviyorum :54:derdimi paylaştınız saolun ben dışarı çıkıcam biraz araba kullanmam lazım tek başına ağlamam lazım yoksa patlıcam :10::10::10::10::10::10:

kızlar sizide üzdüm kusuruma bakmayın nolur hepinizi çok seviyorum :54:derdimi paylaştınız saolun ben dışarı çıkıcam biraz araba kullanmam lazım tek başına ağlamam lazım yoksa patlıcam :10::10::10::10::10::10:

yaaaaaaaa ne arabasııııı boşver yürüyüş yappppp
bizi üzmedin canımmmmm kendini yıpatmaaaa bizde seni çok seviyoruzzz ama araba kullanmaa:20:

ben aslında böle bi kadın değilim başkasının derdine üzülen sevincini paylaşan çevremdeki herkesin işine koşan biriyim ama bugün çöktüm resmen

eray yapma lütfen..bozma moralini..
Cnm benim eltinin olduğu gibi bir durumda olsaydın yine çocuk sahibi olmak istermiydin.belki şimdi o kadıncağızda hamileyim diye üzüntüsünden ağlıyordur.hepimiz farklı farklı sınav veriyoruz bu dünyada..ama emin ol gerçekten inanan yürekten isteyen dileğine kavuşuyor bu dünyada.ha olmuyorsada vardır bir hayrı..ben hep böyle düşünmeye çalışıyorum..senide anlıyorum inan bana.. Benimde eltim memur olmuş..bir cnm sıkıldı memur olmak istediğimden mi hayır ama onun rahat bir hayat yaşayacak olması beni çileden çıkardı.çünkü ben evlendiğimden beri eltim ve kaynım yüzünden ayaklarımı uzatıp oh be bu ayda çok rahatım diyemedim.ama eltim benim ve ailemin hayatını mahvettiği halde benden iyi yaşıyo..hayat işte...

erayy yaaa valla boşverrr hakikatne kızların ddeiği gibi sınavımız bu bizim dua et eltin içinde gülümm kalbini temiz tut kalbine kötülük sokmaa üzme kendinideee Allah bilendir hayırlısı canım

saol canım herzaman dua ederim allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye demekki benim vaktim daha gelmemiş henüz farkındayım ama napim çok üzüldüm ya bunuda sizden başka kimseye söleyememki herkes yanlış anlar sizin gibi düşünmezler

Çökmen üzülmen gayet normal ama niye benim olmuyor diyerek üzülme.Olmuyorsa bir sebebi vardır diye düşün.

Benim evliliğim çok olaylı oldu.Kayınvalidemin evine evlenmek zorunda kaldım.Benim için feci bi şeydi.Biz evlendik kaynanmın babası rahatsızlandı ona bakmaya gitti ev bize kaldı.Sonra para biriktirip ev aldık şimdi kendi evimizdeyiz.

Yani aslında hayır dediğin şer,şer dediğinde hayır vardır belki...
Rabbim her şeyi o kadar güzel programlıyor ki...Yeter ki sen buna inan.

biraz toparla kendini öyle çık canım ekranı göremezken arabayı nasıl kullancan

saol canım herzaman dua ederim allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye demekki benim vaktim daha gelmemiş henüz farkındayım ama napim çok üzüldüm ya bunuda sizden başka kimseye söleyememki herkes yanlış anlar sizin gibi düşünmezler

bende senin gibiydim canım hep sinirlenip ağlıyordum ama kendimi üzmekten başka hiç birşey yapmıyormuşum gerek yok bu kadar üzülmeye...Herşeyin hayırlısını versin Rabbim.Vardır bir sebebi .Rabbim veriyorsa yada vermiyorsa vardır sebebi eminim ben buna...Benim 4.yılım 3 yıl boyunca çoook gözyaşı döktüm ama 3 aydır kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değilya kocamla mutluyum Allaha şükür bebek neşemiz olur olursa olmazsada yola ikimiz başladık ikimiz devam ederiz.Napalım böyle olması gerekiyor.Lütfen üzme tatlı canını dünyanı kendine zehir etme uğraşacak birşeyler bul.Herşey çoluk çocuk değil.Benim çocuğum olmuyor diiye çocuk gelişimi okuluna başladım çocuğum olmazsada mesleğim çocuklarla ilgili 1 değil birsürü çocuklarım olucak.Çocuğuma veremeyeceğim şefkati öğrencilerime vereceğim.:70:Herşeyin hayırlısııı

Sevgili poti , hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah , tebrik ederim sizi :16::nazar:

Eraycım , seni o kadar iyi anlıyorum ki , tekrar yaşadım sanki o anı :(
Ama sonradan düşündüm ( tabi o şokla hemen düşünemedim ) , ALLAH öyle nasip etmiş ,
ne kadar üzülsen de ( üzüldüğün için de kendine kızıyorsun o da bir başka durum ) kısmette ne varsa
o oluyor . Tabi bu süreçte umutsuzluğun artıyor , nedenler niçinler kafanda patinaj yapıyor :(
Kimseye de birşey söyleyemezsin , farklı değerlendirebilirler vs vs ....

Salavat çek canım , bol bol salavat . Umudunu yitirme :20:

Kızlar ben bütün bu konulara o kadar alışığım ki?
Bilenleriniz biliyo benim hikayemi baştan anlatmıycam ama şöyle söyleyim.
Benimle evlenen bütün arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bebekleri oldu artı ev ve arabalarınıda aldılar.
Ben ve eşim hepsinden daha iyi mesleklere sahibiz ve gelirimiz onlardan çok daha iyi.
Daha yeni bugün annem aradı ve kuzenimin eşi (bir fabrikada işçi ve asgari ücret ile çalışıyo fazla mesailer ile falan maaşı birşeye benziyo kuzenim ev hanımı) zeytinlik almış ve yetiştirip satacakmış..tabi annem ileri geri birşeyler söyledi herzamanki laflar.
Gelelim bana..bende ne bebek var ne ev ne araba..sadece eşimin ailesinden kalan bir yığın borç var.. Ne yapayım ben şimdi?size soruyorum.olan hep bana oluyo psikolojim alt üst oldu..hayat neşem gitti.eşimimi boşayayım dedim bugün anneme en son dayanamadım.yok diyo bu sefer annem eşinle sorunun yok ki diyo..ama dayanamıyorum artık.
Hayat böyle işte ne yapalım..bir şekilde elimizde olmayanlarla değil olanlarla mutlu olmaya çalışıcaz :14:

çokmu dertli yazdım ne? Neyse idare edin kızlar..bu ara dertliyim zaten.

Kızlar ben bütün bu konulara o kadar alışığım ki?
Bilenleriniz biliyo benim hikayemi baştan anlatmıycam ama şöyle söyleyim.
Benimle evlenen bütün arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bebekleri oldu artı ev ve arabalarınıda aldılar.
Ben ve eşim hepsinden daha iyi mesleklere sahibiz ve gelirimiz onlardan çok daha iyi.
Daha yeni bugün annem aradı ve kuzenimin eşi (bir fabrikada işçi ve asgari ücret ile çalışıyo fazla mesailer ile falan maaşı birşeye benziyo kuzenim ev hanımı) zeytinlik almış ve yetiştirip satacakmış..tabi annem ileri geri birşeyler söyledi herzamanki laflar.
Gelelim bana..bende ne bebek var ne ev ne araba..sadece eşimin ailesinden kalan bir yığın borç var.. Ne yapayım ben şimdi?size soruyorum.olan hep bana oluyo psikolojim alt üst oldu..hayat neşem gitti.eşimimi boşayayım dedim bugün anneme en son dayanamadım.yok diyo bu sefer annem eşinle sorunun yok ki diyo..ama dayanamıyorum artık.
Hayat böyle işte ne yapalım..bir şekilde elimizde olmayanlarla değil olanlarla mutlu olmaya çalışıcaz :14:

çokmu dertli yazdım ne? Neyse idare edin kızlar..bu ara dertliyim zaten.

Canım yaaa moralini bozma lütfen !

Benim durumum da seninkinden farklı değil . Bizimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarımızın da bebekleri var , birkaçı da hamile . Bir biz kaldık :(
Bende senin gibi ; takmayalım , vardır bir hayır diyorum ama olmuyor işte . Bu da ayrı bir stess yaratıyor üzerimizde . Olacağı varsa da olmuyor . Bir de hadi sıra sizde vb sözler duydukça çıldıracak gibi oluyorum .
Sabah iş stres, akşam evde yemekti vs vs uğraşıp duruyorum . Canım artık hiçbir şey yapmak istemiyor . Çalışıyorum da ne oluyor amaaannn offffff

Güya seni rahatlatmak için yazmaya kalktım ama bir dokun bin ah işit oldu benimki :S

Back