• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende istiyorum yaaaaa:(( şubat 15 i çok uzun zaman nasıl geçerr:( birde olmazsa mart püfsss anam anam düşünmek bile istmeiyorum. Biz her yıl taitle çıkıyoruz temmuz ağustosta buyıl eşime gidemeyizzz o yüzden unut send emiştim. Şimdi dün dedimki sen erken rezervasyonlara bakabilirisn koca gobişli olmıcam o aylardaaa gidebilirzzz hıhhh belki hiç olamayacak ayyy

bende istiyorum yaaaaa:(( şubat 15 i çok uzun zaman nasıl geçerr:( birde olmazsa mart püfsss anam anam düşünmek bile istmeiyorum. Biz her yıl taitle çıkıyoruz temmuz ağustosta buyıl eşime gidemeyizzz o yüzden unut send emiştim. şimdi dün dedimki sen erken rezervasyonlara bakabilirisn koca gobişli olmıcam o aylardaaa gidebilirzzz hıhhh belki hiç olamayacak ayyy

dellendinmi zarifee
niye hiç olmıycakmış

bende istiyorum yaaaaa:(( şubat 15 i çok uzun zaman nasıl geçerr:( birde olmazsa mart püfsss anam anam düşünmek bile istmeiyorum. Biz her yıl taitle çıkıyoruz temmuz ağustosta buyıl eşime gidemeyizzz o yüzden unut send emiştim. Şimdi dün dedimki sen erken rezervasyonlara bakabilirisn koca gobişli olmıcam o aylardaaa gidebilirzzz hıhhh belki hiç olamayacak ayyy

:57::57::57::57::57::57::57::57::57:anladın sen onu

kızlar eltime test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz görünüyo yani şimdi hamile mi anlamadım imdaaaaattttt cevap verin nolur

Back