• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

poticiiimmmmm hayırlı olsun sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayıda görürsün inş. darısda bizlere olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş...

sırada kim varrrrrrr???:77::40::39:

inşallah hepimiz aynı anda kalırız :1:

Birşey sorucam kızlar..
Ben her ay yumurtladığımı sol tarafıma giren sancıdan anlardım.bu ay ilk defa sağ tarafımdan bir sancım var..hemde ne fena..acep bu ay niye sağda sağdan geldiler bana.
şimdi ben bu akşam çalışayımmı?
Sölemesi ayıp dün çalışmıştım bugün bekleyim yarınmı çalışayım:27: Ne dersiniz?

Birşey sorucam kızlar..
Ben her ay yumurtladığımı sol tarafıma giren sancıdan anlardım.bu ay ilk defa sağ tarafımdan bir sancım var..hemde ne fena..acep bu ay niye sağda sağdan geldiler bana.

şekercim bence dün çalıştıysan bugün ara ver yarına şpermler daha güçlü kuvvetli olsunlar enerjik olsunlarr zaten bıdıklar 48 saat canlı kalıyorlarmış, sen bugün fındık fıstık ceviz peksimet pekmez bal:D ne varsaa götür kocişinle karşılıklı mucksss

bu olursa mucize bebek olur,tek gecelik iliskiden kizlar,kocisle limoniydik,yumurtlama günümün 12.günüydü,cok kiziyodum bosa gecti günler diye,cünkü ben erken yumurtluyorum,o gün adam fik fik diye pesimden ayrilmiyodu,bende naz yapiyodum,aman dedim belki kacamamistir,rabbim bilir dedim ,oldu bakin,tek gece

Hic öyle deme,ben bu ay kocisle bir kere fik fik yaptim,yumurtlama gununde,küstük cünkü,olursa benimki mucize olur,olacaksa hic bisey etkilemez inan

diyoruz ya serbest bırak gelirse gelir rabbim bilir vereceği zamanı diye işte buna bir örnek daha...:1::1::1::1::1:

yeni hamiş mi var aramızda:46::46: darısı bizlere inşallah... beklenmeyen adet tarihim 8 şubat... bugün yarın yumurtlarım sanırım doktora falan gitmedim hiç...bu ilk denememiz hayırlısı bakalım..rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun...

bu olursa mucize bebek olur,tek gecelik iliskiden kizlar,kocisle limoniydik,yumurtlama günümün 12.günüydü,cok kiziyodum bosa gecti günler diye,cünkü ben erken yumurtluyorum,o gün adam fik fik diye pesimden ayrilmiyodu,bende naz yapiyodum,aman dedim belki kacamamistir,rabbim bilir dedim ,oldu bakin,tek gece

potiii yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok duygulandımmm rabbim ne güzelll yaaaa engin hazinesinden hazine bir gecede sanada vermiş

boşuna kendimizi parlaıyoruz dimiii olacaksaaa oluyor bak maşallahh inş. hamileliğinde çok güzel geçer

Birşey sorucam kızlar..

Cnm dün çalıştıysan zaten içerde kalan spermlerin bugünde şansı devam ediyor.Ben ce yarın çalış...yumurta bugün çatlıyorsa zaten 1 gün bekliyor,yarın çalışırsan yine yakalamış olursun.:32:

potiii yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok duygulandımmm rabbim ne güzelll yaaaa engin hazinesinden hazine bir gecede sanada vermiş

boşuna kendimizi parlaıyoruz dimiii olacaksaaa oluyor bak maşallahh inş. hamileliğinde çok güzel geçer

sagol canim,bosuna hepsi inanin,kafa bos olucak diyolar ya dogru,12 ayi cok dolu gecirdim,inanin kafam bostu,eltimin evini boyadik,dekorlar,sonra benim evi dekore ettik,aklimda bebis falan yoktu,yine hic ummadigim anda oldu

Back