• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

eee böle konuşursan minicik ayaklarımla tekmede atarım:1::1:olumsuzluk düşünene fururum hepimiz anne olcazzzzzzz

medi ablası minicik ayaklarım üşüyo:1::1::1::1:

hahhhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güldürdün beni cano allah senı ııyı etsın emüüüü :):)

benımde dilim uzun muayene olurken aa dedirtiyo ya doktor ceneme geliii vallahaaaaaaa :)

dil.jpg

Son düzenleme:
hahhhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güldürdün beni cano allah senı ııyı etsın emüüüü :):)

benımde dilim uzun muayene olurken aa dedirtiyo ya doktor ceneme geliii vallahaaaaaaa :)
:60::60::60::60:şuanda dilimi burnuma degdirmeye çalışıyom:60::40:
belki test bozuk nerden biliyosunuz..

Eğer cnm gerçekten hamileyse nolur bu işin püf noktalarını bizim için öğren ondan..nasıl olur ya..:53:

kız ya bi test daha yapsın yada kanda baktırsın şimdi hamileyse aldıracakmı bebişini:53::53::53:

selam kızlar yeni topikiniz hayırlı olsun
bol hamişli bir ay diliyorum

hoşgeldin bebikin nasıl kaç haftalık olduuuu:49:
ayyy bana bak hemen bebegi sordum terbiyesiz önce kıza bi nasılsın de dimii:57::1:bu tokat kendime gelmem için
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
poti tebrik ediyorum seni inşallah bu sefer bebişin sana sıkıca tutunur:62::62::nazar::nazar:

bu arada ben 17. günümdeyim 14. gün yımırtam 15,5mm di ateşim hala yükselmedi ve ovulasyon testimde hep aynı siliklikte çizgi çıkıyor püff bugün yarın çatlar heralde yumurtam çatlasın da döllenmese de olar bu ay:9: korunurken 33-34 günde adte olduğum zamanlar oluyordu ama o zamanlar yumurtlama olayından bir haberdim. korunmayı bıraktıktan sonra hep 14.-15. günlerde yumurtam çatladı. o yüzden 17. güne gelip de yumurtamın çatlayamaması stres yarattı bende stres yok stres yok:52: :60:

belki test bozuk nerden biliyosunuz..

Eğer cnm gerçekten hamileyse nolur bu işin püf noktalarını bizim için öğren ondan..nasıl olur ya..:53:

bidaha test yapcaz bizde inanamıyoruz bidaha yumurtalarımı falan takip etmicem banane ya ne zaman canım isterse o zaman yapcam fik fik bu ne boşa kürek sallıyoruz valla rabbim isterse oluyor işte her türlü :14::14::14::14::14:

allahım isyan etmiyorum hikmetinden sual olunmaz ama tüpleri bağlıyken bide eşi korunurken nasıl hamile kalabilir inanamıyorum şoktayım depresyondayıııımmmmmmmmm

nasıl yaaaa nasıl yaaaa şaka gibiy aaa tüpler bağlı üstelik kocası korunuyorrrrr ohaaaaaa diyorum lütfen kusuruma bakmaaaa gerildimmmm anasını :( bu ne doğurganlıktırrr

nasıl yaaaa nasıl yaaaa şaka gibiy aaa tüpler bağlı üstelik kocası korunuyorrrrr ohaaaaaa diyorum lütfen kusuruma bakmaaaa gerildimmmm anasını :( bu ne doğurganlıktırrr
bide beni düşün uğraşıyorum aylardır olmuyo tek çizgiyi görüyom oturuyom popo üstü ayrıca ne kusuru şekerim ben isyandayım resmen
gel bacım aglayalım beraberrrrrrrr
soruma bi cvp verr hamile ise bebegi aldırmicak dimiiiii:53:

bilmiyorum canocum aldırmaz inş ama eşi hiç istemiyo

birinin omzunda böğürerek ağlamak istiyorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy cnm ya anlayabiliyorum gerçekten zor bir durum.Ama bunlar bir sınav değilmi?Seni bu durumla karşı karşıya getiren seni sınıyor ,,lütfen kalbini ferah tut,gözyaşın isyanın olmasın cnm.

Hepimize sabrımızın mükafatı verilecek bir gün:61:

kıyamam sana ..sıkma canını bu kadar çok..üzülme seninde olacak merak etme..bence sen bu durumda eltin için üzül..ne yapacak şimdi.4 çocuk hayırsız koca..

evet ya ne düşünüyor aldırcam diyo mu:18:

bilgisayarı görmüyorum ağlamaktan bana ne oluyosa offf çok mu abarrtım ya bişey diğin günaha mı giriyorum

Back