• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Canım yaaa moralini bozma lütfen !

Benim durumum da seninkinden farklı değil . Bizimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarımızın da bebekleri var , birkaçı da hamile . Bir biz kaldık :(
Bende senin gibi ; takmayalım , vardır bir hayır diyorum ama olmuyor işte . Bu da ayrı bir stess yaratıyor üzerimizde . Olacağı varsa da olmuyor . Bir de hadi sıra sizde vb sözler duydukça çıldıracak gibi oluyorum .
Sabah iş stres, akşam evde yemekti vs vs uğraşıp duruyorum . Canım artık hiçbir şey yapmak istemiyor . Çalışıyorum da ne oluyor amaaannn offffff

Güya seni rahatlatmak için yazmaya kalktım ama bir dokun bin ah işit oldu benimki :S

ama birde şöyle düşünelim bu topikte hepimizin ortak yönleri var yani çoğumuzun çocuğu yok ve aynı durumdayız.O zaman çokta üzülmeye gerek yok ayrı yerlerde ortak dertleri olan birileri var sonuçta değil mi???

ama birde şöyle düşünelim bu topikte hepimizin ortak yönleri var yani çoğumuzun çocuğu yok ve aynı durumdayız.O zaman çokta üzülmeye gerek yok ayrı yerlerde ortak dertleri olan birileri var sonuçta değil mi???

Haklısın tatlım :)
Ama artık ortak dertlerin yanında , ortak mutluluklar da yaşamak istiyorum ben :84:

İnşaallah çok yakın zamanda bu dileğim kabul olur da , hep birlikte mutluluklarımızı da paylaşırız :34:

benim değil canım bi arkadaş hamileyim diye yazmış başka topikte bana kimyasal gibi geldi:18::18::18::18:

hımmm ben karıştırdım canom kusura bakma :) kaç haftalık onuda yazıyormu 167 değer iyi ama kaçıncı haftası ona göre kimyasal zaten yükseliyor sonrada kendi kendine düşüyor belli eder kendini çok hızlı yükselmemesi lazım değerin

hımmm ben karıştırdım canom kusura bakma :) kaç haftalık onuda yazıyormu 167 değer iyi ama kaçıncı haftası ona göre kimyasal zaten yükseliyor sonrada kendi kendine düşüyor belli eder kendini çok hızlı yükselmemesi lazım değerin

2 haftalık yazıyo ama kimyasalgebelikte 163 4 haftalıkken düşürenler var muhtemelen benimkide bu degerlerdeydii o yüzden endişelendim :18:

ayyy olurmu ole seyyyyy bizim topikte takılan bir arkadaş vardı havalıkızz üzülürüm düşük yaparsa:43::43::43::43: ben hiç kimse ölsün mölsün istemeeeeeeeeeem

senin sağın solun bellim olmaz.. şaka şaka tabiki hiç birimiz istemeyiz kimse üzülsün müzülsün büzülsün..... :60::60::60::60::60:

kızlarr sıze bısı sorucamm ben sımdı baska bı uyenın yazdıklarını okumak ıstıom nasıl bulabılırım onuu

aa havalıkızmı hamileymiş..başka topicleremi gidiyomuş o...erken cnm daha yorum yapmak için bence.

ewet yaaa kıyamam hamile kalmış çok sevindiiimm inşallah yükselirde kocaman göbüşüyle topiklere sıgmazzz kız başka topige gitmiyo bende hamileyim diye topik açmış:49:

:60::60::60::60::60::60:ayyyy nerdeeeeeee fik fikin ardından hemen ögrensek kafayı yemezdik böleee valla teste 12 gün varr nasıl dayancam bilemiyom:1::1::1:

Aslında öyle bir alet falan olsa ne güzel olurdu canom :)

Bakardık alete , cık olmamış bir daha falan :52:

İsveçli bilim adamları herşeyi buluyorlar , bir de buna el atıverseler hoş olmaz mı :60:

Back