- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.421
koprina teşekkür ederim canım..umarım sen de iyisindir..ben dün öğlen kürtaj oldum,aldılar bebişimi
çok üzgünüm,ama inşallah toparlayacağım..şimdi evde dinleniyorum..hepinizi çok çok öpüyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için..
bi kaç gündür topiğin ve hepimizin neşesi kayboldu bi şey olsada topik bayram yerine dönse inşallahyarın güzel bi gün olsa
günaydın kızlar..
kimse gelmemiş sanırım hala ama ben merak edenler için durumumu paylaşayım.
malesef negatif çıktı yine testim.doktorum çok hoş çok iyi bir bayandı.benimle dakikalarca sohbet etti.hatta ben kayınvalidemin söylediklerinide anlattım.muayene olmamamı istemedi dedim.bana sende çok baskı var sen rahatla istediğinde gel ben seni bir muayene edeyim dedi.bence bir sıkıntın yok gibi.sadece ben strese bağladım sendeki durumu dedi.yarın sabahtan gidicem.kafam çok rahatladı ama.resmen bana terapi uyguladı doktor
iyi akşamlar arkadaşlar sonucumu öğrenmeme birgün kaldı çok heycanlıyım duaedin bana nolur herkesin yüreğinden geçenlerin gerçeklerşmesi dileğimle:)
iyi akşamlar arkadaşlar sonucumu öğrenmeme birgün kaldı çok heycanlıyım duaedin bana nolur herkesin yüreğinden geçenlerin gerçeklerşmesi dileğimle:)
benim sonucumda sabaha bakalım beta hcg beni şaşırtıcak mı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
anaa bi gun mu kaldıı cok az kalmıss kızzz carsamba test mı yapıcaksın yanı sımdıı hadı hayırlısı ınsallah bısı hıssedıomusun hep dıolar bebek varsa hıssedersın acaba öle mı olucakbızde de ya cok merakk edıom he
hadi inşallah allah gönlüne göre versin dualarımızı ederken zaten hepimiz için ediyoruz rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
amin canım inş allah hepimizin gönlüne göre versin sağolun Allah razı olsun
koprina teşekkür ederim canım..umarım sen de iyisindir..ben dün öğlen kürtaj oldum,aldılar bebişimi
çok üzgünüm,ama inşallah toparlayacağım..şimdi evde dinleniyorum..hepinizi çok çok öpüyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için..
günaydıın güzel bir salı olacak
hatta en güzel salılardan biri diyebilirim
inşallahhh
hadi hayırlısı olsun.. zor sürec derken......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?