2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

çok geçmiş olsun. Dilerim hem bedenen hem fuhen en kısa zamanda kendini toparlar ve kaldığın yerden yoluna devam edersin. kendine çok iyi bak.

bi kaç gündür topiğin ve hepimizin neşesi kayboldu bi şey olsada topik bayram yerine dönse inşallah yarın güzel bi gün olsa

anaaaa ne gusel doktorrr kızzz nerdeee bu doktorr bende gıdeyımm

iyi akşamlar arkadaşlar sonucumu öğrenmeme birgün kaldı çok heycanlıyım duaedin bana nolur herkesin yüreğinden geçenlerin gerçeklerşmesi dileğimle:)

iyi akşamlar arkadaşlar sonucumu öğrenmeme birgün kaldı çok heycanlıyım duaedin bana nolur herkesin yüreğinden geçenlerin gerçeklerşmesi dileğimle:)

anaa bi gun mu kaldıı cok az kalmıss kızzz carsamba test mı yapıcaksın yanı sımdıı hadı hayırlısı ınsallah bısı hıssedıomusun hep dıolar bebek varsa hıssedersın acaba öle mı olucakbızde de ya cok merakk edıom he

hadi inşallah allah gönlüne göre versin dualarımızı ederken zaten hepimiz için ediyoruz rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet canım bigün kaldı valla heycandan başka bişey hissetmiyorum çarşamba öğrenicem akmı karamı bazen diyorum oldu bebğim benimle bazen kendimi çok kaptırmıyım sonra toparlanmam zor oluyo diyorum hayırlısı inş

Bitanem gecmis olsun yaaa ne oldu ya rabbim tez vakitte
Tekrari nasip etsin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çabuk toparlan

hadi hayırlısı olsun.. zor sürec derken......

Herkeseee gunaydınnnn bu gun gununuz cok gusel gecsın ınsalllahh yorulmadan neselı stressız bı gun dılıorum anaaaaa nıye bu sabah kımsecık yok yoksammm hep mı öle oluyo ılk defa bu sabah erkencıkten gırdım ama yoksnunuzneyseemmm esranın ki de tüp bebek ya ondan zor surec caziii...
bende gıtıım kan verdım gelıomm progesteronuma baktırıom kendı kendımın doktoru oldum he ordakı sekreter dıo kı doktor mu dedı dıyo yoo dedım ben bakıcam merak ettım sasırdı kaldııbıde muayene olayım hazır gıdıcem test sonucunu almaya bı baksın doktoorrr beyy gercııı hıc gostermesem burda yzsamm sonucuuu doktor dan daha ıyı cevabı alacagımdan emınımm:82::82::82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…