- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.441
Günaydın Kızlar
Herkese iyi şanslar diliyorummmm
günaydınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar
Herkese iyi şanslar diliyorummmm
günaydın kızlar
herkese iyi şanslar diliyorummmm
crafty ne zaman kan verecekti acaba
uğrayamıyosun medikom
özlüyoruz seni
günaydın kızlar nasılsınız ben bugun ve yarın pek gelemicem çanakkaleden babamlar gelecek
ne güzel işte ailen yanına geliyor.. bende hafta sonu aileme gidiyorum cuma öğleden sonradan sonra pazartesiye kadar yokum...
gelsinlerdee bende ne temizlik yapacak nede yemek yapacak hal yok midem çok bulanıyorr uyandıracak kadar pöfff
sebom adına sevindim canım en azından mutlu olacaksın benim babamla cici annem geliyor
İrm 83 canım ne desem bilmiyorum,ama duyunca çok üzüldüm.Lütfen moralini bozma bu hayatta herşey bizim için ALlah daha kötü acılardan saklasın.
Ben kaçırdım tam olarak neden kürtaj oldun?
yapma cnm yabancıların mı onlar senin halini de biliyorlar onlar yardım ederler gelince...
ayy hemde ne mutlu olmak havalara uçuyorum bi biletimi alayım o zaman daha mutlu olucam.. :)))
iyi yolculuklar canım
canom_14 kullanıcısından alıntı
gelsinlerdee bende ne temizlik yapacak nede yemek yapacak hal yok midem çok bulanıyorr uyandıracak kadar pöfff
ne güzel işte gelsin yardım etsinler birazcık yemek yapsınlar
kalp atışı olmamış bebeginde canım
Çok üzüldüm ,başına gelince çok farklı uzaktan konuşmak kolay tabi ama..Bazen diyorum ilerleyen zamanda kaybettiğimde daha çok üzüleceğim,bazen bazı acıların erken yaşanması daha iyi sanki..Yine de Allah kimseye yaşatmasın.