- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.401
irlanda kızılı nasıl merak ettim
ben sadece koyu kestane boyatıyorum içine bakır atıyor biraz kuaförüm o kadar başka renge cesaret edemiyorum:96:
havuç kafalar var ya işte o renk :)
göz rengim mavi-yeşil arası
çillerim de var
doğal durur kanısındayım
çillerim de var
doğal durur kanısındayım
selam kızlar nasılsınız bakalım..
sessiziz yine bugün.benim eleman geldi az öncede gitti.martın onbeşinde başlayacakmış..şaka gibi ya..gerizekalılar gelemiyomuş daha önce..hiçde gözüm tutmadı zaten kendisini.başım fena ağrıyo valla.
çillerim de var
doğal durur kanısındayım
selam kızlar nasılsınız bakalım..
sessiziz yine bugün.benim eleman geldi az öncede gitti.martın onbeşinde başlayacakmış..şaka gibi ya..gerizekalılar gelemiyomuş daha önce..hiçde gözüm tutmadı zaten kendisini.başım fena ağrıyo valla.
yaa kızıldan dönmekte çok zor yaa ben kullandım uzun bi süre rengini değiştirene kadar çatladım en son siyah yaptım gerçi bundanda dönemiyorum ama :) yaa tanselden haber yokmu didim yaaa bilen yokmu
yaa kızıldan dönmekte çok zor yaa ben kullandım uzun bi süre rengini değiştirene kadar çatladım en son siyah yaptım gerçi bundanda dönemiyorum ama :) yaa tanselden haber yokmu didim yaaa bilen yokmu
e çüş
ne gerek var o zaman
söle ben çıkçam de gelsin anlatayım sona başlasın de
aaaaa
yeter bu kadar ii niyet mistrall
stresten dengen şaştı yaaaaaa
yazmak bile istemiyorum ama malesef negatif tanselin sonucu
e çok geç beklicen mi sen o zamana kadar :26:
e çüş
ne gerek var o zaman
söle ben çıkçam de gelsin anlatayım sona başlasın de
aaaaa
yeter bu kadar ii niyet mistrall
stresten dengen şaştı yaaaaaa
bilmiyorum ya..sinirim çok fena tepemde.hiç sevmedim zaten kadınıda.kendini birşey sanan bir tip.söylüycem valla ben kalamıycam bu ne böyle diye..
birde kadındaki havaya bak ben gidiyorum dedi çekti gitti.bugünlük yetemiş bu kadar.tam gerizekalı.bu kadın belkide gelmez geri bana sanki öyle geldi.
bilmiyorum cnm ama çok fena moralim bozuk.
ahhh canımmm ne dert actı işyeri başınaa acaba adetin iş stresi yüzündenmi gecikti canım??
olabilir cnm bilmiyorum ki..
sen nasılsın?
selam kızlar.. bugün pazartesi sendromundan sanırım çok suskunmuş herkes :) tam diyordum eyvah dün de giremedim bugünde.. okuyacak çok şey vardır diye.. ama herkesin canı sıkkın sanırım..
mistim ayrılma vakti gelmiş bence... patronunla güzelce konuşun.. laftan anlamıyorsa da çek git.. olan sana oluyor baksana adetin bile şaştı.. kendini düşün biraz.. onlara birşey olmaz!
bıdıkım i,nş yumuşların gelişmiştir :) bebik te gelir önümüzdeki ay inş..
craftym.. heyecanla bekliyorsuz yarınki sonucunu..
irm83.. adına çok üzüldüm..inşallah tez vakitte Allah ona sağlıklı bir gebelik nasip eder..
canom.. 2-3 haftaya toparlarsın sen kendini... abur cuburu kaçırma.. yemekleri de abartma.. az az sık şekilde yersin bişiler..
kim kaldı yaw..
medim.. sen napyon bacım..
sevsena.. sen nettin :)
erce41.. erayım :) kızıl güzelliğim.. saçdaşım :)
neşeliyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?