2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sabah çok erken geldim ben vardı ama bişey yazmadı :26:

bende şimdi onu düşünüyordum.gelmedi cnm şimdiye kadar..bugün doktora gidecekti ama sabah yada akşam diye birşey demedi.sabah mı gitti acep daha gelemedi.

sen nasılsın?işlerini toparlayabildinmi?

akıllım gelmedimi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işler çok yoğun

bir de orucum enerji koruması konumundayım
parmağımı oynatırken bile düşünüyorum
ağzım kurumasın diye konuçmuyorum ağzımı hiç açmıyorum
akşama kadar idare etmem lazım

canımm inşallahh ikizin olur :))) Bu serephone yi ilk defa bende kullandım bknz alt tarafta devamı :)))))
progesteron çok ii tuğba yumurtlamış çatır çatır da çatlatmışsın yahu. Beta hcg için de erken gülüm daha

Craftymmm pek uğrayamıyorumm ben yaaa malesef misafirim var kayınvalidemler burda 1msjı yazıyorum okuyorum cvp veriyorum ama hepsi 3 günde gerçekleşiyor

benim hep 12 falan çıkardı ilk defaa 38 çıktı bu ay serephone kullandım bu ilaç işe yaradı şükürler olsun ve 2tane yumurtam vardı bu arada :)) bu ayda ona devam edicem ayrıyetten rahim filmi çekilcem bu ay inşallah senin dediğin yeri ayarlamaya çalışıyorum amaa orada aynııdırr deyip duruyorlar inşallah çok acı çekmeden bu iş hallolurda öbür işlerden gözüm korkmaz aşılama tüp bebek bunlarda zor süreç amaa ilk aşamayı korkmadan geçtimmi diğrelerinden de korkmam herhalde ..Canımmm hakkındada hayırlısı olsuuun inşallahhhhhhhh crafty gelemiyorum bazen aklım hep burdaaa sizlerleee hepinizi seviyorummmmm 2 yada 3 gün sonra görüşürüzzzz

aynı diil işte yaaaa
orada çektir offffff
dinle beni sen

KIZLAR MART TOPİĞİ AÇTI CRAFTY ORADAYIZ HEPİMİZ BİLGİNİZE

martı kedilere bırakmayalımm
bu ay hem kedilerin hemde bizim ayımızzz kedilerde gelsin bişey olmaz diycem amaa bizimde kedilerden farkımız yokki bize her ay mart ayı gibi zatenn
aynı diil işte yaaaa
orada çektir offffff
dinle beni sen

:=) tamammm bee ne bağırıyonnnnn orada çektircezz iştee ama bu iyiliğinide unutmayacağım canım Allah razı olsun yoksa ben mümkün değil gitmezdim oradaki yazıları okuyunca cesarete geldimmm canım benimmmmm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…