• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

havuç kafalar var ya işte o renk :)
göz rengim mavi-yeşil arası
çillerim de var

doğal durur kanısındayım

bende kızılım ama havuç kadar değil :1:kızıl kestane yim ben :1:dipler çıkınca çok kötü oluyo bacım devam edemessen hiç bulaşma derim benim bide beyazlar var dipler çıkınca fene oluyo

selam kızlar nasılsınız bakalım..
sessiziz yine bugün.benim eleman geldi az öncede gitti.martın onbeşinde başlayacakmış..şaka gibi ya..gerizekalılar gelemiyomuş daha önce..hiçde gözüm tutmadı zaten kendisini.başım fena ağrıyo valla.

havuç kafalar var ya işte o renk :)
göz rengim mavi-yeşil arası
çillerim de var

doğal durur kanısındayım

yaa kızıldan dönmekte çok zor yaa ben kullandım uzun bi süre rengini değiştirene kadar çatladım en son siyah yaptım gerçi bundanda dönemiyorum ama :) yaa tanselden haber yokmu didim yaaa bilen yokmu

selam kızlar nasılsınız bakalım..
sessiziz yine bugün.benim eleman geldi az öncede gitti.martın onbeşinde başlayacakmış..şaka gibi ya..gerizekalılar gelemiyomuş daha önce..hiçde gözüm tutmadı zaten kendisini.başım fena ağrıyo valla.

e çüş
ne gerek var o zaman
söle ben çıkçam de gelsin anlatayım sona başlasın de
aaaaa
yeter bu kadar ii niyet mistrall
stresten dengen şaştı yaaaaaa

yaa kızıldan dönmekte çok zor yaa ben kullandım uzun bi süre rengini değiştirene kadar çatladım en son siyah yaptım gerçi bundanda dönemiyorum ama :) yaa tanselden haber yokmu didim yaaa bilen yokmu

e çüş
ne gerek var o zaman
aaaaa

crafty kuzum sen yarın test yaptırcan dimi :nazar:

e çok geç beklicen mi sen o zamana kadar :26:

e çüş
ne gerek var o zaman
aaaaa

bilmiyorum ya..sinirim çok fena tepemde.hiç sevmedim zaten kadınıda.kendini birşey sanan bir tip.söylüycem valla ben kalamıycam bu ne böyle diye..
birde kadındaki havaya bak ben gidiyorum dedi çekti gitti.bugünlük yetemiş bu kadar.tam gerizekalı.bu kadın belkide gelmez geri bana sanki öyle geldi.

bilmiyorum ya..sinirim çok fena tepemde.hiç sevmedim zaten kadınıda.kendini birşey sanan bir tip.söylüycem valla ben kalamıycam bu ne böyle diye..
birde kadındaki havaya bak ben gidiyorum dedi çekti gitti.bugünlük yetemiş bu kadar.tam gerizekalı.bu kadın belkide gelmez geri bana sanki öyle geldi.

kaçmış bence o :35:

selam kızlar.. bugün pazartesi sendromundan sanırım çok suskunmuş herkes :) tam diyordum eyvah dün de giremedim bugünde.. okuyacak çok şey vardır diye.. ama herkesin canı sıkkın sanırım..

mistim ayrılma vakti gelmiş bence... patronunla güzelce konuşun.. laftan anlamıyorsa da çek git.. olan sana oluyor baksana adetin bile şaştı.. kendini düşün biraz.. onlara birşey olmaz!

bıdıkım i,nş yumuşların gelişmiştir :) bebik te gelir önümüzdeki ay inş..

craftym.. heyecanla bekliyorsuz yarınki sonucunu..

irm83.. adına çok üzüldüm..inşallah tez vakitte Allah ona sağlıklı bir gebelik nasip eder..

canom.. 2-3 haftaya toparlarsın sen kendini... abur cuburu kaçırma.. yemekleri de abartma.. az az sık şekilde yersin bişiler..

kim kaldı yaw..
medim.. sen napyon bacım..
sevsena.. sen nettin :)
erce41.. erayım :) kızıl güzelliğim.. saçdaşım :)

neşeliyimm :):21::21::21:

selam kızlar.. bugün pazartesi sendromundan sanırım çok suskunmuş herkes :) tam diyordum eyvah dün de giremedim bugünde.. okuyacak çok şey vardır diye.. ama herkesin canı sıkkın sanırım..

mistim ayrılma vakti gelmiş bence... patronunla güzelce konuşun.. laftan anlamıyorsa da çek git.. olan sana oluyor baksana adetin bile şaştı.. kendini düşün biraz.. onlara birşey olmaz!

bıdıkım i,nş yumuşların gelişmiştir :) bebik te gelir önümüzdeki ay inş..

craftym.. heyecanla bekliyorsuz yarınki sonucunu..

irm83.. adına çok üzüldüm..inşallah tez vakitte Allah ona sağlıklı bir gebelik nasip eder..

canom.. 2-3 haftaya toparlarsın sen kendini... abur cuburu kaçırma.. yemekleri de abartma.. az az sık şekilde yersin bişiler..

kim kaldı yaw..
medim.. sen napyon bacım..
sevsena.. sen nettin :)
erce41.. erayım :) kızıl güzelliğim.. saçdaşım :)

neşeliyimm :):21::21::21:

maşallah allah bozmasın :nazar:... evet bugün baya suskunuz mart ayını bekliyoruz artık bu aydan umudumuzu kestik galiba

koprina teşekkür ederim canım..umarım sen de iyisindir..ben dün öğlen kürtaj oldum,aldılar bebişimi:(
çok üzgünüm,ama inşallah toparlayacağım..şimdi evde dinleniyorum..hepinizi çok çok öpüyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için..

Back