2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bugün arkadaşla dertleşiyorduk kıyamam kayınvalidesinden pek dertli

Öğrendimki diyor; EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMÜYOR KAYNANA ÖLDÜRÜYOR :D
gülsemmmi üzülsemmi bilemedim

ay boşver biz gelip yiyelim şekerr:D hakaten ne anlarr:)

kız görümcem biraz uyuz bana yemek konusunda o sevmez ve bilmez yemek yapmasını çeşitleri bende her geldiklerinde en kısa zamanda bile bi çok çeşit yemek tatlısına kadar yapıoru geçen bi tatlım tutmadı görümcem yorumlar yapıo evet şöyle böyle olmamışd ie kocası tuttu dediki allah razı olsun kızdan her geldiğimizde herşeyi hazırlıyo daha kusur buluyosun diye demezmi 6 yıllık evliyiz okadar yemek yaptım bi kere allah razı olsun demedin die o günden sonra kulpda bulamıyo ama ne bileyim ben yapmışım yemediler uyuz oldum.. bende onlar giti aldım önüme yedim koca bi tabağı kocamada dedim neyini beğenmiyosanız gayet güzel olmuş diye diye yedim... :60::60::60::60::60::60::60::60:

bugün arkadaşla dertleşiyorduk kıyamam kayınvalidesinden pek dertli

Öğrendimki diyor; EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMÜYOR KAYNANA ÖLDÜRÜYOR :D
gülsemmmi üzülsemmi bilemedim

Akıllıbıdığım dua okumak istemişsin, Allah razı olsun canım..Hepimizin herşey gönlünce olsun..

Sen nasılsın anlat bakem..doktora gidecektin, ne dedi..

Allah hepimizden razı olsun canım
gidemedim doktora tadilat varmış yarın yada prşembe günü çağıracaklar bakalım
Allahtan hayırlısı
hala kırmızı yok 21 ocakta gelmeliydi
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:60::60::60::14:

ayy dün ne oldu anlatıyım size aklıma geldi yine sinirlendim.. dün akşam hiç yorgun değilmişim gibi bide pazartesi akşamı yani yorgunluk tavan görümcemler geldi neyse yemek falan yedik mısır patlattım çay içildi pazar gün krep yaptıydım onu değerlendiriyim kalanlarını dedim ballı muzlu krep yaptım üzerinede çikolata sosu ceviz koydum yemediler dedim içimden eşşek hoşafdan ne anlar.. :63::63::63::63::63:

bak şebnemim sana 4,5 yıl evli bir ablandan tavsiye..senin yaptığını anlmayan için bi daha hiç bişey yapma..koy önlerine zeytin, peynir yeter..Ben övünmek gibi olmasın ama yemek pasta felan yapmaya çok düşkünümdür.Görümcemler gelince 10 çeşit pasta yapardım, daha sende ne özeniyorsun bize demediler..bende artık ne yapıyorum..BİM de satılan kurabiye ile dışardanda bi börek aldırıp koyuyorum önlerine..:9::9:

kız görümcem biraz uyuz bana yemek konusunda o sevmez ve bilmez yemek yapmasını çeşitleri bende her geldiklerinde en kısa zamanda bile bi çok çeşit yemek tatlısına kadar yapıoru geçen bi tatlım tutmadı görümcem yorumlar yapıo evet şöyle böyle olmamışd ie kocası tuttu dediki allah razı olsun kızdan her geldiğimizde herşeyi hazırlıyo daha kusur buluyosun diye demezmi 6 yıllık evliyiz okadar yemek yaptım bi kere allah razı olsun demedin die o günden sonra kulpda bulamıyo ama ne bileyim ben yapmışım yemediler uyuz oldum.. bende onlar giti aldım önüme yedim koca bi tabağı kocamada dedim neyini beğenmiyosanız gayet güzel olmuş diye diye yedim... :60::60::60::60::60::60::60::60:

aah bu kadınlar ah ah, kötü bişi söyleyip kalbine fitne fesatlık sokmak istemem boşver sen üzerine düşen vazfieni yapmışssın gelen misafirini ağırlamışşsın yemeklemişissin onalar aellerine sağlık Alalh razı olsun demek düşer demezselerde kendi bilir, İylik yap denize at balık bilmezse Halik bilir demişler dimi sana afiyet olsun:) biz gelelim bize yap şekerim biz yeriz afiyetle ohh bayıla bayıla hemde

bak şebnemim sana 4,5 yıl evli bir ablandan tavsiye..senin yaptığını anlmayan için bi daha hiç bişey yapma..koy önlerine zeytin, peynir yeter..Ben övünmek gibi olmasın ama yemek pasta felan yapmaya çok düşkünümdür.Görümcemler gelince 10 çeşit pasta yapardım, daha sende ne özeniyorsun bize demediler..bende artık ne yapıyorum..BİM de satılan kurabiye ile dışardanda bi börek aldırıp koyuyorum önlerine..:9::9:

:D:D:D:D:D: hakemtişlermi hak etmişlerrrrr:)

dur daha 7 aylık evliyim biraz zaman geçsin bnmde yapacağım o.... :60::60::60::60::60::60::60:

boşver şebom...sallaaa
hayır güzel olmayabilir ama ortada bir emek var ve sırf onun için güzel olmuş denir bi zahmet yenir..

bizde de görümcem güzel yemek yapamaz ben onlara gittiğimizde herşeyden yiyorum eline sağlık diye
eşim de yalnız kaldığımızda ne b.k boğzlısın güzel olmamışki diyo
halbuki bence de güzel değil ama yiyorum neşesi kırılmasın diye

Allah hepimizden razı olsun canım
gidemedim doktora tadilat varmış yarın yada prşembe günü çağıracaklar bakalım
Allahtan hayırlısı
hala kırmızı yok 21 ocakta gelmeliydi
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:60::60::60::14:

Bebişim kanda baktırdım demi canım..Hamilelik yok..9 gün geçikme olmuş.bendede bi kere yine gebeliğe çok taktığım bi ay 7 gün geçikmişti çatlamıştım..Papatya çayı felan içi canım..

Bebişim kanda baktırdım demi canım..Hamilelik yok..9 gün geçikme olmuş.bendede bi kere yine gebeliğe çok taktığım bi ay 7 gün geçikmişti çatlamıştım..Papatya çayı felan içi canım..

baktırdım canım yok bebiş falan kimyasal bilem değil:1:
doktora gideyim de derdini öğreneyim

dur daha 7 aylık evliyim biraz zaman geçsin bnmde yapacağım o.... :60::60::60::60::60::60::60:

Aman canım hiç kendini yıpratma.ay ben ilk evlendik eşimin ailesini 12 kişi felan yemeğe çağırıyordum..Vallahi bide işlerimin en yoğun dönemiydi vallahi kaç çeşit yapardım..sadece kendimi yormakla kaldım..elimde hiç bişey yok..

valla şebnem boşa paralama kendiniii kızlar haklııı bende ilk zamanlar misafir alıyodum yeni gelinim neler nele yapıyodum millete hizmet etmekten aç kalıyodum:1::1:begendirme çabası iştee koy hazır kurabiyeleri yesinlerrr:60::60::60:

Aman canım hiç kendini yıpratma.ay ben ilk evlendik eşimin ailesini 12 kişi felan yemeğe çağırıyordum..Vallahi bide işlerimin en yoğun dönemiydi vallahi kaç çeşit yapardım..sadece kendimi yormakla kaldım..elimde hiç bişey yok..

ay yaparsın edersin sonra sofrada falancanın gelinini överler ya
ben de ona ifrit olurum
bi yandan çalışıp bi yandan dört başı mağmur sofra hazırlarsın
o gider elin ağzıaçık ayran budalası hoppa şarlak gelinini beğenir:27:

valla şebnem boşa paralama kendiniii kızlar haklııı bende ilk zamanlar misafir alıyodum yeni gelinim neler nele yapıyodum millete hizmet etmekten aç kalıyodum:1::1:begendirme çabası iştee koy hazır kurabiyeleri yesinlerrr:60::60::60:

kızz cano test felan yapmıyon demi..aman bak sakın günün geçmeden yapma...

ay yaparsın edersin sonra sofrada falancanın gelinini överler ya
ben de ona ifrit olurum
bi yandan çalışıp bi yandan dört başı mağmur sofra hazırlarsın
o gider elin ağzıaçık ayran budalası hoppa şarlak gelinini beğenir:27:

aynen öyle vallahi akılıbıdıksın:) tam beynimi okudun..Diyorumya artık hiç sallamıyom onları..

Back