2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

heheheheheh valla en iyisi
işte tam pastane kurabiyesine alıştıklarında arada bir muzlu krep falan yaparsan bayıla bayıla yerler
bulmuş da bunamış seninkiler

boşver şebom...sallaaa
hayır güzel olmayabilir ama ortada bir emek var ve sırf onun için güzel olmuş denir bi zahmet yenir..

bizde de görümcem güzel yemek yapamaz ben onlara gittiğimizde herşeyden yiyorum eline sağlık diye
eşim de yalnız kaldığımızda ne b.k boğzlısın güzel olmamışki diyo
halbuki bence de güzel değil ama yiyorum neşesi kırılmasın diye

valla şebnem boşa paralama kendiniii kızlar haklııı bende ilk zamanlar misafir alıyodum yeni gelinim neler nele yapıyodum millete hizmet etmekten aç kalıyodum:1::1:begendirme çabası iştee koy hazır kurabiyeleri yesinlerrr:60::60::60:

karar verdi hazır kurabiye bile çok aç kalsınlar... :47::47::47::47::47::60::60::60::60::60::60:

kızz cano test felan yapmıyon demi..aman bak sakın günün geçmeden yapma...
geç kaldın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohooo yaptı bilem:1:
aldı ağzının payını oturdu:1:

kızma şaka yaptım canoooo:27:

valla bıdık haklı poh böcüğü gibi tıstım kaldım sonucu alınca:60::60::60::60::60::60: amaa geç döllenme diye bişi var umudum acuk var 4 gün kaldı zatiiii:52::52:olmasada bidahaki ay daha hummalı çalışıcam ve test sınavını gececemmmmm:60::60::60::60:ula öss ye bile bu kadar hazırlanmadım haaaaaaaa

valla bıdık haklı poh böcüğü gibi tıstım kaldım sonucu alınca:60::60::60::60::60::60: amaa geç döllenme diye bişi var umudum acuk var 4 gün kaldı zatiiii:52::52:olmasada bidahaki ay daha hummalı çalışıcam ve test sınavını gececemmmmm:60::60::60::60:ula öss ye bile bu kadar hazırlanmadım haaaaaaaa

azimli ve doğurgan canom sen yapacan bu bebişi en kısa zamanda...birazcık sabır galiba...

ben de aylardır kan testinde sıfır çekiyorum:27:

tannselim ii oldu seni bulduğum :)
ne dicem bendeki bu şarıl şarıl akıntı sence normal mi :)
sen de de oldu mu

çok normal canım..olmuştu ve halen var..çok normal..zaten yarın gidicen doktora bakalım çapları ne olmuş.. tatlışım bu arada perşembe yumoşlar toplanıyor:33::33:

ayy dün ne oldu anlatıyım size aklıma geldi yine sinirlendim.. Dün akşam hiç yorgun değilmişim gibi bide pazartesi akşamı yani yorgunluk tavan görümcemler geldi neyse yemek falan yedik mısır patlattım çay içildi pazar gün krep yaptıydım onu değerlendiriyim kalanlarını dedim ballı muzlu krep yaptım üzerinede çikolata sosu ceviz koydum yemediler dedim içimden eşşek hoşafdan ne anlar.. :63::63::63::63::63:

ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidem :52::52: Canı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...

ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidem :52::52: Canı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...

esinmi aramış hemennn :20:ayyy acaba bişey anlatırsın diyemi korktuu :1:

Back