2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Son düzenleme:
yumurta toplaniii
sonra spermle dışarda dölleniii
sonra bekletiliiiiiiiii
dayanıklılıgı ölçüliiiii
tutunma yetenegı en yuksek olan embrıyo
rahme transfer ediliyoooooooooooo

Amanın şu an benim içinde olduğum ve 1 ayda uzman olduğum konudan bahsediliyor..

Tüp bebek aman elimzde patlamasın.:9::9:

ayy dün ne oldu anlatıyım size aklıma geldi yine sinirlendim.. dün akşam hiç yorgun değilmişim gibi bide pazartesi akşamı yani yorgunluk tavan görümcemler geldi neyse yemek falan yedik mısır patlattım çay içildi pazar gün krep yaptıydım onu değerlendiriyim kalanlarını dedim ballı muzlu krep yaptım üzerinede çikolata sosu ceviz koydum yemediler dedim içimden eşşek hoşafdan ne anlar.. :63::63::63::63::63:

ayy dün ne oldu anlatıyım size aklıma geldi yine sinirlendim.. dün akşam hiç yorgun değilmişim gibi bide pazartesi akşamı yani yorgunluk tavan görümcemler geldi neyse yemek falan yedik mısır patlattım çay içildi pazar gün krep yaptıydım onu değerlendiriyim kalanlarını dedim ballı muzlu krep yaptım üzerinede çikolata sosu ceviz koydum yemediler dedim içimden eşşek hoşafdan ne anlar.. :63::63::63::63::63:

ay boşver biz gelip yiyelim şekerr:D hakaten ne anlarr:)

Akıllıbıdığım dua okumak istemişsin, Allah razı olsun canım..Hepimizin herşey gönlünce olsun..

Sen nasılsın anlat bakem..doktora gidecektin, ne dedi..

kız sanada ne cins insanlar denk geliyo vallaa sıkıldınmı yolla buraya canım sıkılıyodu bi kaç adet patlatayım:1::1::1::1:

Back