2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidem :52::52: Canı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...

ay bi de o var annemler bizdeyken bazen kvalide arar annem aman kızım burada olduğumuzu deme der
noolcaksa onun oğlunun eviyse benim de annemin babamın kızının evi
Allahallaaa

ay bi de o var annemler bizdeyken bazen kvalide arar annem aman kızım burada olduğumuzu deme der
Allahallaaa

ay benim annem şehirdışında kayınvaldemle aynı şehirdeyiz.annem yanıma gelince illa gelip bende kalın diyo..Annemde hiç istemiyor ya diyom millet garip ya

esinmi aramış hemennn :20:ayyy acaba bişey anlatırsın diyemi korktuu :1:
yok kız..eşimin haberi yoktu annemlerin geleceğinden.tesadüf işte en sinirinden.

allahallaaa

evet cnm..kız aileleri nedense daha bir düşünceli oluyorlar.

kızlar hürremi izleyenlere son gelişmeyi aktarayımmmm
sülümanın annesiiii hürremi başka bir adamle evlendirmek istiyorrr hürrem intihar etmek için çabalıyorrr ama sonunda hamileyim diyorrrr şok şok şokkkkk:1::1::1:

kızlar hürremi izleyenlere son gelişmeyi aktarayımmmm
sülümanın annesiiii hürremi başka bir adamle evlendirmek istiyorrr hürrem intihar etmek için çabalıyorrr ama sonunda hamileyim diyorrrr şok şok şokkkkk:1::1::1:

ooo feci entrikalar dönecek desene
bir de saadet ışıl aksoy girecek diziye
bakalım nasıl olacak..

daha dünkü hürrem benden önce hamile kalırsa ne deyim beaaa:7:

merhaba kızlar döndüm bende aranıza :3: hamişlerimize çoook sevindim elmakurdu ve poti allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallaahh :nazar: :nazar:

Kızlar bu akşam "Öyle bir geçer zamanki" varrrr :43:

Aylin babasına gidiyor sanırım,ordada barınamayınca Soneri arayıp "teklifin hala geçerlimi" diye soruyor ayyy hele Carolin cadısının çorabı başına geçiyorki amannnnn oh oh :8:

Back