2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar selam çok çok uzun olan saçlaırmım (sütyenimin altna kadar ) az önce kestirdim omuzlarıma bile değmiyorrr :D kıydım güzelim saçlarıma bir coşkuyla gittim kestirdim

kızlar selam çok çok uzun olan saçlaırmım (sütyenimin altna kadar ) az önce kestirdim omuzlarıma bile değmiyorrr :D kıydım güzelim saçlarıma bir coşkuyla gittim kestirdim
güle güle kullan saçlarını canım:1:
aslında bir arkadaşım kadınların saçlarının gö..slerini örtecek kadar uzun olması gerektiğini söylemişti
ama tam bilmiyorum

güle güle kullan saçlarını canım:1:
aslında bir arkadaşım kadınların saçlarının gö..slerini örtecek kadar uzun olması gerektiğini söylemişti
ama tam bilmiyorum

bana anneannem demişti ölünce saçlarının gögüslerini kapatması gerekmiş ama ben k.çıma kadar olan saçlarımı kestirip bidaha uzatmadım çok memnunum valahaaaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

güle güle kullan saçlarını :nazar:ayyyy ilkokula giderken benim kızımın saçlarıda beline kadardı okuldan bitlendi arındıramadım kestirmiştim mecburen aklıma geldi şimdi ne alakaysa :26:

bana anneannem demişti ölünce saçlarının gögüslerini kapatması gerekmiş ama ben k.çıma kadar olan saçlarımı kestirip bidaha uzatmadım çok memnunum valahaaaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

:D uzayınca kısa saça kısayken uzuna özeniyorum bir uzasın birdaha kestirmeyeceğim diyorum:D ama çok uzayınc ainceliyorlar vazgeçip kestiriyorum hıh

güle güle kullan saçlarını :nazar:ayyyy ilkokula giderken benim kızımın saçlarıda beline kadardı okuldan bitlendi arındıramadım kestirmiştim mecburen aklıma geldi şimdi ne alakaysa :26:

saol şekercimm aklıma birden hamiile kalırsma bu ay uğraşmöayım saçlarımla ddiye düşünde geldi:D,kıyamamışssın şeker uzun saçlara zor ollmuşki kestimrek aklına gelmiş :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar tannselin yumurtaları toplanıcak bugünnn
akşam ona da birer yasin okusak kıyamam hiç tannselime
ayet-el kürsii de olur

perşembe toplanacak yumurtaları
yarın da ona okuruz meryem suresi ayetel kürsi vs

Back