• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

SLm kısLar..
MediCim beni kırMızıLara bOyayabiLirsin..şu an adet oLdum karnım ağrio :14:
Ama zaten bu ay yuMurtLamadığıMı biLiodum..
KısLar hamiLeLeri teßrik ederim hepiNiz adıNa çOk sewiNdim..
ßi daha da isMimi yazDırMicaM artık..ßu sOndu..

ben hala düdüklü tencere alcam ama ne marka alsam diye düşünüyorum

aynı bennnn kaç gündür memişlerimi mıncıklamaktan morardılar nerdeyse dün akşam kendimi yokluyorum eşimde bana bakıyo napıyorum diye bana bakarken yakaladım dedim bakıyom yerindelermi diye:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canom düdüklü tencerede ben karaca kullanıyorum çok memnunun klipsolu herkese tavsiye ederim...

seb_bosh tünaydın bacııı bugun nasılsınn bakalımmm:66:

tünaydın cnm iyiyim 1 saat oldu uyanalı süpper dinlendim tüm haftanın buhranını attım.. birazdan da kalkıp temizlik yapcam...

gız tek beni yazıyom konuşsanıza bacılarrrrr:60:

çenen düşük yawrum ne olcak başka... :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canom düdüklü tencerede ben karaca kullanıyorum çok memnunun klipsolu herkese tavsiye ederim...

tünaydın cnm iyiyim 1 saat oldu uyanalı süpper dinlendim tüm haftanın buhranını attım.. birazdan da kalkıp temizlik yapcam...

çenen düşük yawrum ne olcak başka... :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60:bugun konuşasım var yawwwwwwwwwwww

SLm kısLar..
MediCim beni kırMızıLara bOyayabiLirsin..şu an adet oLdum karnım ağrio :14:
Ama zaten bu ay yuMurtLamadığıMı biLiodum..
KısLar hamiLeLeri teßrik ederim hepiNiz adıNa çOk sewiNdim..
ßi daha da isMimi yazDırMicaM artık..ßu sOndu..

Umudunu yitirme canim,hic beklemedigin anda bebegin gelicek,

ben çalışmaktan yazamıyooom:32::32::32:

valla benim hiçbir işim yok bugün..boş boş nete takılıyorum..
birde kızdım bugğn burdakilere..sabah yolda kaldım saat 9u geçmiş aradım bana diyolarki yavaş yavaş gelirsin..saat 10.30da işe geldim.evim uzak zaten herkes işe yakın oturuyo bugünde gelme demiyolar..karda zor geldim nasıl gidicem bilmiyorum.üşüdüm birde anca yeni yeni ısınabildim.

valla benim hiçbir işim yok bugün..boş boş nete takılıyorum..
birde kızdım bugğn burdakilere..sabah yolda kaldım saat 9u geçmiş aradım bana diyolarki yavaş yavaş gelirsin..saat 10.30da işe geldim.evim uzak zaten herkes işe yakın oturuyo bugünde gelme demiyolar..karda zor geldim nasıl gidicem bilmiyorum.üşüdüm birde anca yeni yeni ısınabildim.

cumartesileri çok yoğun oluyo benim işim tahsilattı rapordu daha yeni ferahladım.
demezler tabi yalvar yakar arkadaşım dün çocuğun karnesini almaya gidem dedi izin vermediler .. uzakmış kimse yokmuş boş kalmasınmış şirket..
ben artık beklemiyom onların demesini emrivaki yapıyom arıyom ben şu saate kadar gelemeyeceğim diyorum
bişey diyemiyorlar öyle yapınca

Back