- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.401
Örnegide guzelmis,hemen caliyim,
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çanakkaleliyim canım bennn![]()
çanakkaleliyim canım bennn![]()
çok güzelmiş keşke bana da birisi hediye gönderseçanakkaleden cici anne yolladı![]()
çanakkaleye 2 kere gittim aşık oldum ne güzel bi şehir her türkün görmesi gereken bi yer bence![]()
selam kızlar benıde aranıza alırmısınız... gecen ay kimyasal gebelik gecirdim hamile oldugumu ögrenince cok sevinmiştim ama kısa surdu malesef...şimdi subat ayını sabırsızlıkla beklıyorum 5 regl günüm bu sefer hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim inş...
selam kızlar benıde aranıza alırmısınız... gecen ay kimyasal gebelik gecirdim hamile oldugumu ögrenince cok sevinmiştim ama kısa surdu malesef...şimdi subat ayını sabırsızlıkla beklıyorum 5 regl günüm bu sefer hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim inş...
Sagol canim seninde gözün aydin,ben yaklasik 3senedir deniyodum,tabi bu 3senede aralarda verdim,asilama,ve iki kere tüp denedik,olmadi,gecen sene 8. Aydan beri deniyoduk,tam her seyi birakmaya hazirlanirken,hic beklemedigim anda oldu,o ay calisma bile yapmamistik senin gibi,artik hamile kalamiycam zannediyordum,rabbim nasip eet,insallah kucagimizada almaxi nasip eder,simdi sira diger kizlarda,artik dualarim size kizlar,insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun
Hos geldin canim,insallah topigimiz sana ugur getirsin,bu kimyasal gebelik nasil oluyo tam olarak
ben eceabatlıyım hele bide şehitlige gittiysennn süperrrrrrrrrr kum kampta arıburnunda denize girmek süper bişeyyy dünya harikası yawwwwwwwwwwwww bu yaz eşimle tatile gitcezz evimizde var orda ohhhhhhhhhhh mangalda balıklarrrr teknemizde sefalarrrr cennet gibi koylarıda varrr![]()
Allah kimseye yasatmasinkimyasal gebelik sperm ile yumurta dölleniyor fakat rahime tutunmadan adetle atılıyo canım testlerde çıkıyor fakat en fazla 5 hafta sürüyomuş bende yaşadım yaaa![]()
gel bacıııııı gellllllşehitliklere gittim canım çok duygulandım allah rahmet etsin hepsine onların sayesinde rahatız burdayaaaa bende gelim size misafirliğe canım çekti şimdi
![]()
Allah kimseye yasatmasin
hoşbulduk canım...bi daha böyle bişey yaşamayız inş... inş getirir bebişlerimizi ben bir sene sonra hamile kalmıştım hemende kalamıyorum inş bu sefer cok beklemem...hpşgeldinn canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bu ay hepimize bebik getircekkkkkk![]()
hoşbulduk canım amin inş ugur getirir...kimyasal gebelikte döllenme oluyo ama bebiş rahme tutunamadıgı düşükle sonuclanıyo kanamayla birlikte atabiliyosun kürtaja gerek kalmıyo...Hos geldin canim,insallah topigimiz sana ugur getirsin,bu kimyasal gebelik nasil oluyo tam olarak
selam canım alırız tabiki![]()