• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

offfffffffff offfffffffffffffffffffffff:43::43::43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Gercekten cok enteresan ,mucize yani,sen tüplerini baglat hamile kal.ama cok üzüldüm aldiracagina,

bende aklıma geldikçe bikaç damla dökülüyo gözümden :43::43:arkadaşlarım nolur dua edin eltime gerçekten çok çaresiz rabbim iyisini bilir muhakkak vardır bi sebebi ama çok kötüyüz hepimiz

evet bencede stres çok etkiliyo hele beni mahvetti geçen ay bide eltim hamile iki kat şooookkkk oldum ama bu ay hiç umrumda diil :27:zeynepcim ilaç içtim die üzülme bişey olmaz inş benim abimin eşi kanser ilaçları kullanırken hamile kaldı ama bebiş sağlıklı doğdu kalbini ferah tut :69:inş kızım olursa adını zeynep yaren koycam:49:

inş canım dua ediyorum bol bol

inş en kısa zamanda sizlerde hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende aklıma geldikçe bikaç damla dökülüyo gözümden :43::43:arkadaşlarım nolur dua edin eltime gerçekten çok çaresiz rabbim iyisini bilir muhakkak vardır bi sebebi ama çok kötüyüz hepimiz

Canim allah herkesi ayri yari sinavlardan geciriyo,dogursa bakamiycak,aldirsa günaha girecek,allAh yardimcisi olsun .

cnm ben o konuyu sormuştum doktorumada..dr dediki her kadın ayda bir kere muhakkak yumurtlar demişti.ama bu ay bende hiç akıntı olmadı sanki..yada ben anlamadım.hatta dün eşime dedim yumurtlamadım heralde diye oda dr dediya mutlaka yumrtlamışsındır dedi.ama bilmiyorum..:26:

saol canım bende yumurtlamadığımıdüşünmüştüm ama yinede umutlanmıcam bu ay kendime söz verdim takmıcam

selam..biz iyiyiz asıl sen nasılsın?

inş canım dua ediyorum bol bol

inş en kısa zamanda sizlerde hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz

sağol canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin :49:

$DSCI0073.jpg $burcuu.jpg

kızlar nasılllll bu sabah geldiii cici anne hediyesi:1::1::1::1::1:

potiş sen nasılsın canım senin de gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin
senin kaçıncı denemende oldu?

Sagol canim seninde gözün aydin,ben yaklasik 3senedir deniyodum,tabi bu 3senede aralarda verdim,asilama,ve iki kere tüp denedik,olmadi,gecen sene 8. Aydan beri deniyoduk,tam her seyi birakmaya hazirlanirken,hic beklemedigim anda oldu,o ay calisma bile yapmamistik senin gibi,artik hamile kalamiycam zannediyordum,rabbim nasip eet,insallah kucagimizada almaxi nasip eder,simdi sira diger kizlarda,artik dualarim size kizlar,insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun

Sagol canim seninde gözün aydin,ben yaklasik 3senedir deniyodum,tabi bu 3senede aralarda verdim,asilama,ve iki kere tüp denedik,olmadi,gecen sene 8. Aydan beri deniyoduk,tam her seyi birakmaya hazirlanirken,hic beklemedigim anda oldu,o ay calisma bile yapmamistik senin gibi,artik hamile kalamiycam zannediyordum,rabbim nasip eet,insallah kucagimizada almaxi nasip eder,simdi sira diger kizlarda,artik dualarim size kizlar,insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldursun

potişşş tickerini okurken yoruluyom vallaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60:

Back