- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.441
beklemede canım su hareketli resmi nasıl yapıyosun çok denedim olmuyoooo taktik neee![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya kalkmadım iş biter bitmez aktı hemen kocamda dio tıkanmış galiba geri tepti![]()
beklemede canım su hareketli resmi nasıl yapıyosun çok denedim olmuyoooo taktik neee![]()
beklemede ilk defa görüdm burayı.
çok şirin şeyler var.
Merhabaaaa , nasılsınız kızlar bugün ?
Buzzz gibi bir hava var dışarıda . ALLAH dışarda çalışanların yardımcısı olsun inşaallah , amiiiinnnn
Kızlar yaaa , ben de sizin tickerleriniz gibi yapmak istiyorum ama yapamadım . Yardım edebilir misiniz lütfeeeeennn :26:
Merhabaaaa , nasılsınız kızlar bugün ?
Buzzz gibi bir hava var dışarıda . ALLAH dışarda çalışanların yardımcısı olsun inşaallah , amiiiinnnn
Kızlar yaaa , ben de sizin tickerleriniz gibi yapmak istiyorum ama yapamadım . Yardım edebilir misiniz lütfeeeeennn :26:
benim meleğim nasıl olmuş kızlar..![]()
benim meleğim nasıl olmuş kızlar..![]()
senin yumurtan çok anlamlı olmuş ... niyetin direk ortadaçok güzel ya benim yumurtam![]()
çok güzel olmuş Allah gerçek meleğinide göndersin inşallahhhhhh
adet tarihini ve kaç günde bir oldugunu yaz yapayım canımm
En son 13 Ocak , 28 ile 30 gü arası . Ama son zamanlarda 28 . Çoooooookkk teşekkür ederim canım![]()