• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Haftaiçi çalışmaktan pek yazamıyordum . Şimdi evdeyim , kimsecikler yazmıyor :S

Nerdesiniz kızlaaaarrr ?

Canom , hafif birşeyler ye . Akşam yemeğine az kaldı :56:

slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...

NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA

slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...

NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA

hadi hayırlısı canım çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::emir_bebek:

oooooooooo süüper hadı hayırlısı olsunn canım yaa ya bırı de bı kere psıkolojiyle alakası yok desın ben olursam öle dıcem takın kafaya kızlar dıcem takmayın desemde takıonuz taksanızda olluyo bak ben oldum dıcemm ınsallahh... keske bızde bırakabılsek umıdı kesebılsek ben yanı sahsım adıma ben bırakamıorum tam bu ay umıt yok dıorum pat bısıden yıne umıt oluyor...

ama bole hamış haberlerı duyduk mu bıze de umut oluyo rabbım saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın nazarlardan korusunn:nazar::nazar::emir_bebek:

hemen ayagamı kalktın kızzzzzz:60:ama 6 gün var çalışsanda tutmazkiii adete 1 hafta kala hamile kalınmıyo

benim kuzen evlendiği gün adet olcaktı dr adet geciktirici ilaç verdi ve ilk gece hamile kaldı ben artık inanmıyorum hiç öle şeylere herzaman hamile kalınabiliyo bence tabi

hayırlı olsun rabbim kucağınada nasip etsin :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ne sordun hayko okumadım bıda sorsana
ov. testım kopkoyu pozitif ben gene ıkıncı kexz yumurtluyom allahım ya ... ben sol yumurtalıgım nası agıryo spermler guclu olsa onuz doğuracagım nasıl agrıyo suan üfffffff

Son düzenleme:
ne sordun hayko okumadım bıda sorsana
ov. testım kopkoyu pozitif ben gene ıkıncı kexz yumurtluyom allahım ya ... ben sol yumurtalıgım nası agıryo spermler guclu olsa onuz doğuracagım nasıl agrıyo suan üfffffff

kacınc gunundesın ki sen adetıne kac gun var ya sey ben adetımın 21 gunu progesteron testı yaptım 36.77 cıktı deger doktor yumurtlamıssın cok ii bi deger dedı netten baktım herkes 20 ve ustu deger ıcın hamilesinizdir diyor hayrı heves etmiim diom ama senın bu konuyla ılgılı fikrin var mı

Son düzenleme:
kacınc gunundesın ki sen adetıne kac gun var ya sey ben adetımın 21 gunu progesteron testı yaptım 36.77 cıktı deger doktor yumurtlamıssın cok ii bi deger dedı netten baktım herke 20 ve ustu deger ıcın hamilesin dior

yaa oylemıymış hadı hayırlısı olsun cnm progestreron hakknda bılgım yhiç hormonlar pekcok seyden etkkılenebılıyolar oyuzden ancak doktor net bısey dıyebılır canımcım
bugun benım 24. gunum bıde 16. gunde gordum çift çizgiyi tam da ılıskıye gırmedık 3 gundur gene yumurtluyom ya

yaa oylemıymış hadı hayırlısı olsun cnm progestreron hakknda bılgım yhiç hormonlar pekcok seyden etkkılenebılıyolar oyuzden ancak doktor net bısey dıyebılır canımcım
bugun benım 24. gunum bıde 16. gunde gordum çift çizgiyi tam da ılıskıye gırmedık 3 gundur gene yumurtluyom ya

e bu iyi bişi medi sen yumurtladıkca hamiş kalma sansın yukselıo ne gusel ıste kac gunde bı adet oluyon ki masallah 24 gunde yıne mı yumurtlama amannn ne karısık kurusuk seyler mıs bee hee kafayı yicez bu gidişle ezanlar okunuo burda rabbım hayırlısını versın bana sana herkese ınsalllah namazımı kılıp gelıom

kan testi falan yaptırdınmı canımm yada ne zaman yapacaksınız inş sağlıkla alırsın kucagına canımmm:nazar::emir_bebek::49:

cnım ben daha bugün idrar testi yaptım zaten reglim sadece 1 gün gecikmişti dün olmam lazımdı hiç beklemiyodum feci sürpriz oldu...kan tahlilini pzt falan yaptırırım heralde

Back