2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar benıde aranıza alırmısınız... gecen ay kimyasal gebelik gecirdim hamile oldugumu ögrenince cok sevinmiştim ama kısa surdu malesef...şimdi subat ayını sabırsızlıkla beklıyorum 5 regl günüm bu sefer hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim inş...

çanakkaleye 2 kere gittim aşık oldum ne güzel bi şehir her türkün görmesi gereken bi yer bence

ben eceabatlıyım hele bide şehitlige gittiysennn süperrrrrrrrrr kum kampta arıburnunda denize girmek süper bişeyyy dünya harikası yawwwwwwwwwwwww bu yaz eşimle tatile gitcezz evimizde var orda ohhhhhhhhhhh mangalda balıklarrrr teknemizde sefalarrrr cennet gibi koylarıda varrr

hpşgeldinn canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bu ay hepimize bebik getircekkkkkk

Hos geldin canim,insallah topigimiz sana ugur getirsin,bu kimyasal gebelik nasil oluyo tam olarak

selam canım alırız tabiki

teşekkür ederim canım. allah öyle bi ummadık zamanlarda nasip ediyorki
allahın hikmeti işte

Hos geldin canim,insallah topigimiz sana ugur getirsin,bu kimyasal gebelik nasil oluyo tam olarak

kimyasal gebelik sperm ile yumurta dölleniyor fakat rahime tutunmadan adetle atılıyo canım testlerde çıkıyor fakat en fazla 5 hafta sürüyomuş bende yaşadım yaaa

şehitliklere gittim canım çok duygulandım allah rahmet etsin hepsine onların sayesinde rahatız burda yaaaa bende gelim size misafirliğe canım çekti şimdi

şehitliklere gittim canım çok duygulandım allah rahmet etsin hepsine onların sayesinde rahatız burda yaaaa bende gelim size misafirliğe canım çekti şimdi
gel bacıııııı gellllll
Allah kimseye yasatmasin

amin canımmmm ama gebelikten sayılmıyo gibi bişeyyyyy yani normal düşükten sonra doktorlar 3 ay ara verdiriyor ama kimyasalda ara vermeye gerek görmüyolarmış ve tam yüzdesini bilmiyorum ama bazı kadınlarr farketmeden kimyasal gebelik yaşayıp farketmeden düşük yapabiliyorlarmış yaaaaaaaa ayyy medinin profösörlüğünü kaptım bugun

hpşgeldinn canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bu ay hepimize bebik getircekkkkkk
hoşbulduk canım...bi daha böyle bişey yaşamayız inş... inş getirir bebişlerimizi ben bir sene sonra hamile kalmıştım hemende kalamıyorum inş bu sefer cok beklemem...
hoşbulduk canım amin inş ugur getirir...kimyasal gebelikte döllenme oluyo ama bebiş rahme tutunamadıgı düşükle sonuclanıyo kanamayla birlikte atabiliyosun kürtaja gerek kalmıyo...
selam canım alırız tabiki

sagol canım inş bu topik ugur getirir bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…