• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben artık belirti falan aramıyorum 4aydır mide bulantısı ağrı hepsini yaşadım pisikolojik olarak bu ay hiiiiiçççç umrumda diil gelirse gelir :63::63::63::63::63::63::63:

işte bende bazen zorluyorum kendimi bir belirti bulabilmek için bulamıyorum.:1:
ümitlenemiyorumda yani..hemen koyuyorum teşhisimi yok diye :1:

ben artık belirti falan aramıyorum 4aydır mide bulantısı ağrı hepsini yaşadım pisikolojik olarak bu ay hiiiiiçççç umrumda diil gelirse gelir :63::63::63::63::63::63::63:

medi bi kere anlatmıştıya bi kadın 6 aylık hamileyim deyip ultrasona girmişti ama psikolojik oldugunu ögrenmişti....
biz her ay hamileyim diye düşünüyoruz ya bi sabah bi kalkıcaz kocaman göbek ne gülerim varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60:

afiyet şeker olsun :56:ben birçok yemeği düdüklüde yapıyorum pıratik ve ekonomik oluyo
ben hala düdüklü tencere alcam ama ne marka alsam diye düşünüyorum
işte bende bazen zorluyorum kendimi bir belirti bulabilmek için bulamıyorum.:1:
ümitlenemiyorumda yani..hemen koyuyorum teşhisimi yok diye :1:

aynı bennnn kaç gündür memişlerimi mıncıklamaktan morardılar nerdeyse dün akşam kendimi yokluyorum eşimde bana bakıyo napıyorum diye bana bakarken yakaladım dedim bakıyom yerindelermi diye:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

medi bi kere anlatmıştıya bi kadın 6 aylık hamileyim deyip ultrasona girmişti ama psikolojik oldugunu ögrenmişti....
biz her ay hamileyim diye düşünüyoruz ya bi sabah bi kalkıcaz kocaman göbek ne gülerim varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60:

bi dizi var kadınlar hamile olduklarını anlamıyolar tam doğurcakları an ögreniyolar :49:bizde öyle mi olcaz dersin :60:ama yok biz biraz manyakız bence o kadar beklemeyiz her ay test yapıyoz zaten :53::53:

bi dizi var kadınlar hamile olduklarını anlamıyolar tam doğurcakları an ögreniyolar :49:bizde öyle mi olcaz dersin :60:ama yok biz biraz manyakız bence o kadar beklemeyiz her ay test yapıyoz zaten :53::53:

peyyy bide bir taneyle yetinmiyoruzzzzzz 3-5 tane alıyoruz ona verdiğim parayla neler yapardımm:1::1::1::1:bi ara medinin çamaşırmakinasının üzerinde bi ton vardııı anlatıyodu ya:1::1::1:

ohaa küçük kadınların yeni bölüm fragmanında eylül hamileeee ama test nasıl varya iki çizgide kıpkırmızzııııııııııııııı :47::47::47::47::47::47::47::47:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılacammmmmmm gene midem başladıııııııııı öğğğğğğğğğğğğğ

ben galiba bu ay yumurtlamadım ne akıntı var ne ağrı :26:
cnm ben o konuyu sormuştum doktorumada..dr dediki her kadın ayda bir kere muhakkak yumurtlar demişti.ama bu ay bende hiç akıntı olmadı sanki..yada ben anlamadım.hatta dün eşime dedim yumurtlamadım heralde diye oda dr dediya mutlaka yumrtlamışsındır dedi.ama bilmiyorum..:26:

selam kizlar,nasilsiniz:34:

selam..biz iyiyiz asıl sen nasılsın?

kızlar size bişey söylim ben ovulasyon döneminde hamile kalmadım eşim o dönemde de şehir dışındaydı adetim bittikten 2 gün sonra gitti ben de hiç umursamadım 6 aydır düzenli çalışmalar yapıyorduk ovulasyon testleri falan... baktım hiçbişey yok artık son zamanlarda baya bi boşladık olursa olur diye allah da nasip etti
sizde fazla düşünmeyin derim ben. anladım ki stres gerçekten bebeğe engel

peyyy bide bir taneyle yetinmiyoruzzzzzz 3-5 tane alıyoruz ona verdiğim parayla neler yapardımm:1::1::1::1:bi ara medinin çamaşırmakinasının üzerinde bi ton vardııı anlatıyodu ya:1::1::1:

garanti olsun dimi bi tanede çıkmayınca inanmıyoz ikinciyi yapıyoz çıkmamıştır die ben 3 liralık testlerden alıyom :1:

cnm ben o konuyu sormuştum doktorumada..dr dediki her kadın ayda bir kere muhakkak yumurtlar demişti.ama bu ay bende hiç akıntı olmadı sanki..yada ben anlamadım.hatta dün eşime dedim yumurtlamadım heralde diye oda dr dediya mutlaka yumrtlamışsındır dedi.ama bilmiyorum..:26:

selam..biz iyiyiz asıl sen nasılsın?

Iyiyim canim,pazartesi dr da randevum var,

kızlar size bişey söylim ben ovulasyon döneminde hamile kalmadım eşim o dönemde de şehir dışındaydı adetim bittikten 2 gün sonra gitti ben de hiç umursamadım 6 aydır düzenli çalışmalar yapıyorduk ovulasyon testleri falan... baktım hiçbişey yok artık son zamanlarda baya bi boşladık olursa olur diye allah da nasip etti
sizde fazla düşünmeyin derim ben. anladım ki stres gerçekten bebeğe engel

evet bencede stres çok etkiliyo hele beni mahvetti geçen ay bide eltim hamile iki kat şooookkkk oldum ama bu ay hiç umrumda diil :27:zeynepcim ilaç içtim die üzülme bişey olmaz inş benim abimin eşi kanser ilaçları kullanırken hamile kaldı ama bebiş sağlıklı doğdu kalbini ferah tut :69:inş kızım olursa adını zeynep yaren koycam:49:

Back