• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydınnnn bacılarrrrrrrr dün gece hiç rahat uyuyamadım kalktım banyo yaptım 1 saat uyuduysam yarım saat uyanıktım kasık agrısını saymıyoum zatii bacaklarımda agıdııı yaa ne çok konuştıum nasılsınız bakalımmm:54::54::54:

günaydın canım ya düşüremedin mi taşlarını hala ondan mı ağrın

günaydın canım ya düşüremedin mi taşlarını hala ondan mı ağrın

bacı artık taştan şüphelenmiyorum ben taş olan yanım hiç agrımıyooo ben adet olcam galiba bu sabah kalktım gögüslerim dolgunlaşmış ve akıntım çok az vardı keske bu ayı iyi degerlendirseymişim 3 kere fik fikten çocukmu olur pehhhhhhhh:63::63:

Son düzenleme:
bacı artık taştan şüphelenmiyorum ben taş olan yanım hiç agrımıyooo ben adet olcam galiba bu sabah kalktım gögüslerim dolgunlaşmış ve akıntım çok az vardı keske bu ayı iyi degerlendirseymişim 3 kere fik fikten çocukmu olur pehhhhhhhh:63::63:

olur be güzelim neden olmasın sen içini rahat tut yeter

gunaydın tatlılar nasılsınız

Zeynep nasıl hıssedıyosun kendını cnm
annee zeynep annee zeynepppp :)

günaydınnn herkeslere

iyiyim sağolasın medicik ara ara miğde bulantılarım oluyor onun haricinde pek bi rahatsızlığım yok şimdilik iyi gidiyor tek korkum hamileyken iğne ve ilaç kullandım o beni tedirgin ediyor. 2 hafta sonra doktor amcamıza gidicez bakalım ne dicek

günaydınnnn :71:canocum sıkma canını bikereden bile oluyo bebiş :nazar:yeterki rabbim versin bende dün gece diç uyumadım dizim felaket ağrıyo topallıyorum yürürken eğer hamile olsaydım kesin düşerdi dün iyiki hamiş değildim

günaydınnnn :71:canocum sıkma canını bikereden bile oluyo bebiş :nazar:yeterki rabbim versin bende dün gece diç uyumadım dizim felaket ağrıyo topallıyorum yürürken eğer hamile olsaydım kesin düşerdi dün iyiki hamiş değildim

günaydın yok canım hiç sıkmıyorum canımı ya olursa ne mutlu olmazsada çalışmalara devam hayırlısı olsun :64:

Son düzenleme:
bıdık dayanamayacak gelecek bence :66:
valla bende hiçbir belirti falan yok.şubatada giricez az kaldı..erken ama demi kızlar belirti için falan?

bıdık dayanamayacak gelecek bence :66:
valla bende hiçbir belirti falan yok.şubatada giricez az kaldı..erken ama demi kızlar belirti için falan?

ben artık belirti falan aramıyorum 4aydır mide bulantısı ağrı hepsini yaşadım pisikolojik olarak bu ay hiiiiiçççç umrumda diil gelirse gelir :63::63::63::63::63::63::63:

Back