• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ßu arada herKese merhaba..
ßen yiNe ağLamakLıyım..
Ne zaMan sOhbete gitsem böyLe oLuorum hepsi hamiLe biri doğurdu doLayısıyLe hep bebek,hamiLeLik ve doğum konuşuLuo kendimi çOk yaLnız ve kötü hissettm ewe geLdim bOşaLdım..
Taßi baNada sOrup duruoLar sen ne düŞünüon haLa die ay dedim oLmuo heraLde keyfimden mi yapMiom die :59:

üzme kendini şeker allah mutluluktan ağlayacağun günleride gözterecek inş...

arkadaşlar benimde evlilikte 8 ay bitti ve eşim şiddetle bebek istiyor zaten kendimi hiç söylemiyorum bile çok seviyorum bebekleri bizde yeni başladık çalışmalara inşallah hayırlısıyla göbişime bebişimi alırım en kısa zamanda.... :97:

arkadaşlar benimde evlilikte 8 ay bitti ve eşim şiddetle bebek istiyor zaten kendimi hiç söylemiyorum bile çok seviyorum bebekleri bizde yeni başladık çalışmalara inşallah hayırlısıyla göbişime bebişimi alırım en kısa zamanda.... :97:

özlem hoşgeldin daha çok taze gelinciksinn inş. en kısa zamdada bebişiz olurr umarım ilkinde hamile kalırsınn:)

SULTAN ŞUBAT

Gönderildi gökyüzü,Kaf dağının ardına
Ümitler şişe dizildi,atıldı bir mangala
Canlar medet umdular sultan aylardan
Şikayetlerini anlattılar Şubat’a:

-Bir zamanlar ışığımız vardı bizim de
Beslenirdi yüreğimiz her demde
Mutlu mutlu yaşardık,sessizce
Birileri sürgün etti ışığımızı
Kesiliverdi huzurumuzun hızı
Sen sultansın yardım ediver bize
Bir sekinet indir gariban kalbimize...

Sultan Şubat gözyaşları içinde
Aldı sazı eline, döndü içine...

Anladı tüm ahali başladılar terennüme:

-Şansın yok küçük kaldın
Ummanların ortasında
Bahtın açık değilmiş
Anadolu denen yurtta
Terk-i diyar eyle Mart’a...

Dursun TİFTİK

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı...:8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[sıze="3"]ocak hamılelerımız

pöti :nazar::nazar::nazar::nazar:
Su _su :nazar::nazar::nazar::nazar:
Zeynep :nazar::nazar::nazar::nazar:
Irm 83 :nazar::nazar::nazar::nazar:[/sıze]
:

1 şubat ....... Eslem :6: (akışına bıraktı öyle deniyor)

2 şubat

3 şubat ......kekula :6:
4 şubat ......medicalsecreter (preseedle deniyor):6: .........tuğba 87 (aradığı bebeğe henüz ulaşamadı tekrar deniyor) :6:

5 şubat ......akıllıbıdık (ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) :27: ....haykolik :6: ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede :6: ...... Drgks :6: .......mylife35 :6: (4 aydır deniyor)

6 şubat ...... Canom_14 :6: (tohum ekti hasatı bekliyo :52::52::52::52:)

7 şubat ...... Taf :6: (kendilerini deniyorlar)

8 şubat ..... Mistrall ( hala istifa edemedi stres altında deniyor ) :6:.... Gıda_pınar (umarsızca deniyor) :6: ......seb_bosh :6: ( kafasını vurduğundan şuursuzca deniyor :d ) ..... Minicik :6: .... Elisaist :6:

9 şubat

10 şubat ........ Sevsena :6: ......askmesk :6: ........funda89 :6: (sayın meslektaşım:)) .... Dosthane :6: (klomene başladı)

11 şubat ........ Nurun :6: (klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyor)

12 şubat ....... şekerportakalı :6:

13 şubat .......jasmeen :6:

14 şubat ....... Mihracee :6: (kısa bır aradan sonra denemelere devam ) .... Eray :6: (ikinci bebiş için çalışıyor)

15 şubat

16 şubat

17 şubat

18 şubat

19 şubat sarefine:6:

20 şubat

21 şubat

22 şubat

23 şubat

24 şubat

25 şubat

26 şubat

27 şubat

28 şubat

tannsel ; tansel de tüp bebeğe başladı - iğnelerini oluyor :nazar::emir_bebek:
crafty ; crafty de tüp bebeğe başladı - iğnelerini oluyor :nazar::emir_bebek:

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrr napıosunuz ya ne sorcam sıze ben adetımın 22 gunu progesteron tahlılı yaptırdım 36.75 cıktı degerım doktor cok ıyı dedı adetın gecerse gel goruselım dedı baska da bısı demedı netten baktım yıne bazıları dıokı bu degerın 20 ve ustu hamılelık oluomuss sız ne bılıonuz bu konudaa yaa heves etmiim diorumm ama gonul işte durmuoo

günaydın kızlar..
işe geleli daha yarım saat oldum biliyomusunuz :1:
karda mahsur kaldım yollar hep kapalıydı anca gelebildim.
dondum valla soğuktan..
sizde ne var ne yok bakalım?:34:

günaydınnnn bacılarrrrrrrr dün gece hiç rahat uyuyamadım kalktım banyo yaptım 1 saat uyuduysam yarım saat uyanıktım kasık agrısını saymıyoum zatii bacaklarımda agıdııı yaa ne çok konuştıum nasılsınız bakalımmm:54::54::54:

Back