• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

manikcim maşallahın var vallahiiiii.....ebru şallıya taş çıkartırsın kıssss...:nazar:

kızlar teşekkürler Manikcim çok güzel çıkmış göbüş maşallah:)
canım teşekkürler seninkide çoook tatlı çok fitsin nazarlar değmesin...

kızlar maşallah:nazar: çok güzelsiniz göbişlerde çok güzel görünüyorlar

Maşşalha canım.Bence de artık kendini belli ediyor hatta ittirmeyi bırak içine bile çekmeye çalışsan artık saklayamazsın.Güzel göbişli güzel Anne...a.s.
sağolun kızlar ben bu göbiş için az beklemedim:) Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ya öyle böyle derken geldik 7. ayda dayandık iyimi:)

9c3761b3.jpg

kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadım :D bi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))

yaa resmi göremedim:(

9c3761b3.jpg

kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadım :D bi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))

maşallah kilonun hepsi bebkte galiba ne güzel böyle beni görsen kalça aldı başını gidiyor bende en son7 kilo almıştım bimiyorum bu halim ne olacak 36 beden giyerke 40 dayandık bakalım artık

tamam ama nasıl eklemenin başka kolay bir yolu varmı acaba benim resimlerin boyutları büyük kalıyor sitelerde eklemek için ne yapmalıyım

canım mesajbölümünden eklentilerden ekle boyutunuda küçült

9c3761b3.jpg

gözdecim maşallah:nazar: harika görünüyor göbişin canım 7. aya girdik artık ama kilo almamışsın ne güzel bebiş almış bende toplamda 3 kilo aldım

9c3761b3.jpg

kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)

1620.jpg

1639.jpg

amandaa amannn göbiklere bakkk çok şekersinizz

ya hatırlıyormusunuz aylar önce göbeğimiz çıkmadı belli değil diye dert yanıyoduk şimdide kocaman oldu diye dert yanıyoruz valla bizde bir alemiz

artık otobüslerde hemen yer veriyorlar yeteri kadar belli oluyorrrr

maşallahhh sizeeee

evettt buda benim göbikimmmmm

minik oğlum giderek büyüyor tabi bemimle birlikte :9:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $2.jpg
    $2.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 40
maşallah canım:) biliyormusun sende çok şefkatli bir anne tipi var bebiş çok şanslı bence

çok teşekkür ederim...hepimizin bebeği çok şanslıki anneleri burda bu kadar ilgili araştırmacı paylaşımcı.hepimizin bebekleri çok şanslı

çiçekcim teşekkür ederim

gözdeati sana cavap yazarken resminide gördümm maşallah büyütmüşsün bebişi çok tatlısın:)

canım mesajbölümünden eklentilerden ekle boyutunuda küçült

gözdecim maşallah:nazar: harika görünüyor göbişin canım 7. aya girdik artık ama kilo almamışsın ne güzel bebiş almış bende toplamda 3 kilo aldım

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza valla ben normalde su içsem yarıyo diyen tiplerdenim hamilelikte yuvarlancam galiba derdim ama bi mucize oldu sanırım :))
bende pko vardı sanırım ondan alıyodum drum hamile kalırsan geçebilir demişti belki şimdi ondan çok almamışımdır.

:nazar::nazar:Göbüşlere ve içlerindeki bebişlere maşallah :nazar::nazar:

9c3761b3.jpg

kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)

1620.jpg

1639.jpg

kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3

kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu:P

ayy buda bizim 23+2 lik halimiz
baya bir büyüdük :)

Son düzenleme:
süüpppeerrr valla bayıldıım
Sağolasın cnm öpt :71:
bende şimdii faceden bakıyordum.ahh maşallahhh maşallahhh kendinde okadar güzelsinkiii hamilelikte çok yakışmışşşş...oğlunda çok çok güzel maşallahhh Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepinize

Cnm o senin kendi güzelliğin:69: amin cnm cümlemiz için inş. teşk.ler:71:

9c3761b3.jpg

Bizde geldiiiiiiiiiiiiiik :)

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar maşallah yaa kocaman olmuş göbişlerinizde bebişlerinizde ayrıca çokta yakışmış hamişlik sizlere :nazar:

Back