- Konu Sahibi CaglayanCicek
burcuuuu maşallah ne güzel büyütmüşsün göbüşü yerimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadım bi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))
canım maşallah o topukluları nasıl giyiyorsun ben bazen dengemi kaybedip düşecek gibi oluyorum. bu arada çok şıksın..
kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu
kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)
kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadım bi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))
burcuuu çok tatlı çıkmışsınız cnm senin yaramazda kocamn olmuş maşalalh
ayy buda bizim 23+2 lik halimiz
baya bir büyüdük :)
kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3
kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu
kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)
kızlar sonunda bu da benim göbiş ekledim sanırım inşallah görebilirsiniz :) bu arada yine çok uzak kaldım hepinizden annem burdaydı dönücemen kısa zamanda aranıza öptümm herkesi
evettt buda benim göbikimmmmm
minik oğlum giderek büyüyor tabi bemimle birlikte
kızlar hepinize ayrı ayrı maşşallahhhh,hamilelik hepiciğinize pek yakışmış,vakitlice yavrularımıza kavuşuruz inşallah
kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3
ayy buda bizim 23+2 lik halimiz
baya bir büyüdük :)
KIZLAR HAMİLELİK ÇOK YAKIŞMIŞ, HEPİNİZE MAŞALLAH
burcuuuu maşallah ne güzel büyütmüşsün göbüşü yerimmmmm
maşallah vallahi bi süper anne daha çok güzel bi yüzün var hamilelikte çok yakışmışş
burcuuu çok tatlı çıkmışsınız cnm senin yaramazda kocamn olmuş maşalalh
arfkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
kızlar maşallah nazarlardan saklasın allah buradaki hatunlar çok güzel çok bakımlı
normalde topuklu ayakkabı giyinmiyorum şimdi özel günlerde çok yürümeyeceğim zaman giyiniyorum birazda düz tabanların tadını çıkarıyorum hamileliğim döneminde normalde topuklu giyinmeyi çok severim
ama sanırım alıştım düz giyinmeye doğumdan sonrada topuklu giyinemezsem şaşmam
kızlar hepinize ayrı ayrı maşşallahhhh,hamilelik hepiciğinize pek yakışmış,vakitlice yavrularımıza kavuşuruz inşallah
Maşşalh canım göbişin güzel olmuş sen de güzel bir hamile olmuşsun çok yakışmış.Allah sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin.
burcucum maşallah çok tatlı çıkmışsın üstelik mavi de çoook yakışmış
teşekkür ederiz teyzesi...
Kızlar maşallah yaa kocaman olmuş göbişlerinizde bebişlerinizde ayrıca çokta yakışmış hamişlik sizlere
Bizde geldiiikk
Bizde geldiiikk