• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

ayy buda bizim 23+2 lik halimiz
baya bir büyüdük :)

Eklentiler

• $1.JPG
    $1.JPG
    27,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $2.jpg
    $2.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
ayyy benim kalça felaket büyüdü yaa göbüşle yarış halinde hem enine hem boyuna
zaten büyüktü şimdi iyice genleşti
son aylarda kapılardan sıgamaz hale gelceğeim vallahi
gerçi kociş bu durumdan hiç kişayetçi değilkaydirigubbakcemile3:kedi:

23+4günlük halim

kızlarrr çok şirin göbikleriniz maşallahhh

artık hamile olduğumuz resmen belli oluyor.doktorda beni görünce böyle söylemişti artık hamileyim demene gerek yok bakınca anlaşılıyor demişti,

ayrıca moonsoun çok şıksınnnboshayallersmile

kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $P1000396.jpg
    $P1000396.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
buda bizim 25+4 gunluk halimizkaydirigubbakcemile3

cnm bende en son halimi albüme koydun bakın isterseniz...

teşekkür ederimm yakınlaştırmaya çalıştım ama beceremedimm

bu daha yakından artık iyice büyüdük gerçektennn

kızlar gbeğim yeni çıkmaya başldı işte elvinim ve ben

23+4günlük halim

kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3

kızlar maşallah:nazar: hepinizin göbişlere bebişler büyümüş göbişler kocaman olmuş hepinizin çok güzel görünüyor göbişleri

kızlar hepinize maşallah bende en yakın zamanda göbişimi koyup çekilicem inş eşimin başını yiyorum foto mak alalım diye bakalım artık bende nedense tombik hamişleri daha bi seviyorum.Böyle yuvarlak hatlı çok hoşuma gidiyor.Hepinize kocaman birer nazar boncuğu takıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu:P

Eklentiler

• $22.jpg
    $22.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 55
çiçekcim ne kadar güzelsiniz öyle maşallahh

senin halin yine süper beni görsen evde eşimin eşofmanının altını giyiyorum tişörtün üstüne çekiyorum ayy bi komik oluyorumkiiii sormaaaaa idare edicez artık ev halleri olur böyle

çiçekcim ne kadar güzelsiniz öyle maşallahh

senin halin yine süper beni görsen evde eşimin eşofmanının altını giyiyorum tişörtün üstüne çekiyorum ayy bi komik oluyorumkiiii sormaaaaa idare edicez artık ev halleri olur böyle

teşekkürler canım napiim fotoğrafı çektik sonra halimi görünce utandım aslında :P neyseki üşenmemişim de saçımı toplamışım:P

Back